Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bende de 1 kez pe
2 düşüğün mü oldu canım yoksa bebeğin oldumu..

Ayyy agzindan bal damliyor gerçekten burdaki ark. Tecrubeleri ve yorumlari bana umut oluyor hepinize tek tek dua ediyorum ve gercekten bu dayanisma insana moral oluyor gece saat kac olmus yarin ise gidicem ve ben hala bana yazilanlari okuyorum Allah hepinizden razi olsun guc veriyosuniz bana

Cnm sen nasil anladin dusuk yaptigini dra mi gittin hemen..hani insan regl oluyorum diye hemen gitmeyebilir ya o bakimdan soruyorum

Evet canim benim eger gorursem kirmizilari durmak yok yola devam calismalar calismalar calismalar aynen tam gaz gitmeli hemde kafaya birsey takmadan bence ozaman daha rahat oluyor bakalim sabah ola hayrola zaten gebelik testi sonuclari en gec 11 de cikar dedile r sabah hepinizi haberdar etcem tani regli olmazaam

Arkadaşlar konunuz degil ama bana bi akıl verin ;( ben 3 temmuzda sevgilimle iliskiye girdim. İliskiden sonra iki saat bile dolmadan ella hapi kullandim. 17-18 temmuz tarihinde kanamam oldu. Adettim yani, sanirim. Ve su an 21 agustos olmasina ragmen bi daha adet olmadim. Hamile degilimdir di mi ;( yardim edin. İnsallah degilimdir

test al 2 liraya yap

[QUOise E="banu86, post: 42259449, member: 149240"]bende de 1 kez pe

2 düşüğün mü oldu canım yoksa bebeğin oldumu..[/QUOTE]
Oglumu doğumdan 1 gün sonra kaybettim . ardından düşük yaptim

[QUOTEhaftaendly_84, post: 42259484, member: 297287"]Cnm sen nasil anladin dusuk yaptigini dra mi gittin hemen..hani insan regl oluyorum diye hemen gitmeyebilir ya o bakimdan soruyorum[/QUOTE]
Ben 7 haftalıkken düşük yaptım canım kalp atışı dduyulmadi regl gibi değildi o kimyasal gebeliklerde oluyor .

ertesi gun hapi kullandiysan ve dogru zamanda kullandiysan sikinti yoktur bu haplar duzeni bozuyor adetinin gecikmesi bu yuzden olabilir ama yine de mutlaka bir gebelik testi al ve yap birde tavsiyem bu ilaclari cok kullanma zarar verirsin hormonlarina

bayanlar ağustos basindan beri cocuk denemeye basladik ovulasyon testide yaptim hergun 2gun onceye kadar ikinci cizgim cikmiyordu iki gundur ikinci cizgi silikte olsa çıkıyo tabikidegerlendirdim ayni zamanda pcosum da var 2gundur kasiklarim ozellikle sag yumurtalik kismim sanciyor ayrica temmuz ayinda doktorum adet olmami sagliyacak bi ilac vermisti kullandim amaa adet olmadim bu belirtiler adet belirtisi yada hamilelik belirtisi olabilir mi

merhaba arkadaşlar
dün geceki yazışmaların çoğunu okudum bende kimyasal gebelik yaşadım 2 ay önce.
regl ile birlikte atıyosun. benim beta hcg en son 72 ye cıkmıştı sonra düşmeye başladı.
adet oldum ve düştü. gerçekten cok sancılı bir dönem.
şimdi de inofolıc combi kullanmaya başladım
bakalım neler olacak

Cnm ümitlendirmek istemiyorum ama..kahverengi leke gelip gerisi gelmediyse hamile olma ihtimalin var ki. Öyle olan çok insan var. Üstüne gördün belki. Yada yerleşme kanaması Olamaz mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…