- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.601
2 düşüğün mü oldu canım yoksa bebeğin oldumu..İlk gebeligimde bata 5 kala kahverengi leke gelmişti diğer gebeligimde bat gününde geldi. Bu demek oluyor ki gelme vakti yok bide arkasında kırmızı yoksa ümit daha fazla demek . çünku regl öncesi lekeden hemensonra gelmesi hgerekir
Ayyy agzindan bal damliyor gerçekten burdaki ark. Tecrubeleri ve yorumlari bana umut oluyor hepinize tek tek dua ediyorum ve gercekten bu dayanisma insana moral oluyor gece saat kac olmus yarin ise gidicem ve ben hala bana yazilanlari okuyorum Allah hepinizden razi olsun guc veriyosuniz banaİlk gebeligimde bata 5 kala kahverengi leke gelmişti diğer gebeligimde bat gününde geldi. Bu demek oluyor ki gelme vakti yok bide arkasında kırmızı yoksa ümit daha fazla demek . çünku regl öncesi lekeden hemensonra gelmesi hgerekir
Cnm sen nasil anladin dusuk yaptigini dra mi gittin hemen..hani insan regl oluyorum diye hemen gitmeyebilir ya o bakimdan soruyorumİlk gebeligimde bata 5 kala kahverengi leke gelmişti diğer gebeligimde bat gününde geldi. Bu demek oluyor ki gelme vakti yok bide arkasında kırmızı yoksa ümit daha fazla demek . çünku regl öncesi lekeden hemensonra gelmesi hgerekir
Evet canim benim eger gorursem kirmizilari durmak yok yola devam calismalar calismalar calismalar aynen tam gaz gitmeli hemde kafaya birsey takmadan bence ozaman daha rahat oluyor bakalim sabah ola hayrola zaten gebelik testi sonuclari en gec 11 de cikar dedile r sabah hepinizi haberdar etcem tani regli olmazaamValla benimde yaklasik 2 senedir goguslerde agri olmuyodu diye heveslenmistim cok agridi sisti 4 5 gun sonra agri magri kalmadi 3 gundur...direk kirmizilari gordukten sonra kasik agrim basladi benim de..
Senin ilklerin ins seni yaniltmaz cnm ins..valla tek umut sen kaldin gibi gorunuyor grupta hepimiz tosladik valla..ama bu demek oluyorki bu ay daha cok caliscaz bayanlaaaarrr
test al 2 liraya yapArkadaşlar konunuz degil ama bana bi akıl verin ;( ben 3 temmuzda sevgilimle iliskiye girdim. İliskiden sonra iki saat bile dolmadan ella hapi kullandim. 17-18 temmuz tarihinde kanamam oldu. Adettim yani, sanirim. Ve su an 21 agustos olmasina ragmen bi daha adet olmadim. Hamile degilimdir di mi ;( yardim edin. İnsallah degilimdir
heyecandan uyuyamaz kiiiiAyyy cnmmm git yatsana sen yaa yazik valla uyumaya calis yrn enerjik olman lazimm seninyrn hayirli haberlerle gel ins hadi iyigeceler sana tatlim
Utaniyorum almayatest al 2 liraya yap
Bunda utanilacak bisey yok sen utaniyorsan erk. Ark. Alsin ayrica gebelik testiyle cikmayabilir bence bir hastahanede kan aldir ve hemen ciksin sonucun hic ugrasmaUtaniyorum almaya
Valla bisey dicem simdi ama neyse simdiUtaniyorum almaya
banu86 canimmm moraller sfr sfr sfr bir belirti yok tik yok bir kahve rengi lekelenme saat 7 sulari hala bir regliye dair isaret yok sabaha be olcak Allah kerim ama icimdeki umit resmen mosmorrr oldu bide gidip kan tahlili yaptrdim yarin dr. Bana gülmezse iyi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?