Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hoşgeldiin çiçeeeekim.. sana da hayırlı uğurlu gelir testlerin inşallah..bu ay son olsuun yumurtayla kafayı bozmamız iiinşalllaaah!!

inşallahh tatlım inşallahhhh yumurtayı zaten ben bi bozucammm :mymeka: sonu pek iyi olmuycak yanii kaydirigubbakcemile3

canım benim boşver eşini erkekler samanalevi gibimdir unutur gider bugün kandil zaten küslük dargınlık olmaz kandil simiti al sen onaa yedir bişiyci kalmazz :hulya:
inşallah tatlım uğur hepimize gelir bana liste uğur getirir bende inşalalh sizlere uğur getiririmmm opuyorumnanaktan

ayyy kızlar o kadar çok iş var ki kaçırıyorum neler yazdığınızı.....

ayçaaaaa ne alaka şimdi bacım. küslük başka o iş başka. madem baba olmak istiyor o zaman anneyi de üzmemesi gerektiğini öğrenecek senin koca bebek. akşam gelince o senin gönlünü alsın sen naz yap nasıl olsa dayanamaz :)))))))))) opuyorumnanaktan

çiçekcim teslterin hayırlı olsun inşallah canım bak ne mubarek günde gelmişler :)))))))))))

senem hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan

sibelciiim içimden geldi seni de öpceeeeeeem opuyorumnanaktan

kıslar yumurtlama gününüz bugün müdür bilmem ama kandilde yapılan cimalardan olan çocuklar hayırsız veya ne bilim bunun gibi şeyler sölenirdi ve bende internetten araştırdım gerçekten doğru siz bi düşününü derim

:umursamaz:neden kimse bana yazmıyor kale almıyor:umursamaz::umursamaz:

aşkolsun canım neden öyle diyorsun (((

şimdi okudum yazdıklarını. ciğer ellenince zararlı mıdır bilmiyorum ben. ama sadece ellemekten birşey olacağını da sanmıyorum açıkçası. diğer soruna gelince karında şişlik birçok nedenden olabilir. reglin yakınsa ondan olur. havalar değişiyor ondan olur. yediğin birşey hazımsızlık yaptıysa ondan olur. oruç tutmuşsun ilk başlarda belki o dengeni bozdu ondan olabilir. yani o kadar çok neden var ki canım. sen canını sıkma kötü birşey değildir Allah ın izniyle...

handemmmmm canım öp tabi beni ihmal etme tatlım bende seni öpeyim kocamannn Şeniz kolay gelsin sana bacımmm bitir hadi işleride gel bende bitaraf çalışıyom bitaraf gözüm burda

ağzından bal damlıyo canım benim.inşallah tatlım vardır henüz kan testi yaptıramadım.....

dezy seni pozitif test sonucunu burda ilan edince affedebilirim ancak :dilcikar:

canım inşallah yarın ilan ederiz kan testimi bi yaptırayımda ...

tatlım bende de pko var.dediğin gibi pek anlamıyosun yumurtlama belirtilerini.bende senin yaptıklarını yaptım bal-tarçın-çörekotu yedim.şimdilik pozitif gibi ama bakalım kısmet.inşalalh seninde göbişinde bebişin vardır canım....

:umursamaz:neden kimse bana yazmıyor kale almıyor:umursamaz::umursamaz:

ciğer konusunda bi sorun olucağını sanmıyorum ben şahsen.küçücük tohum ne bilsin nereye dokunduğumu? karın şişliği herşeyden olabilir.gaz yapıcak bişey yemiş olabilirsin ondan olabilir.

ben buna da katılamıycam..aylardır çocuk için uğraşıcaam olmıycak bu ay da testte pozitifi tam bugünde bulduysam suçum ne? Allah'ın bu durumda bizi cezalandırıcağını düşünmüyorum.zevkini düşünerek yapmıycaak ya bebek için uğraşanlar.. ama yumurtlama günü olmayıpta yapan için bişey diyemiyceem..

senemcim sana tamamen katılıyorum. suç mu kandil gecesi yumurtlamak. artık zevk almak için keyfimizden yapmıyoruz ki bunu.. keşke alternatifi olsa yumurtlama günümüzü kendimiz seçebilsek ama olmuyor öyle birşey. böyle şeyler yazarak birbirimizi üzmeyelim arkadaşlar. Allah hepimizin içini ve niyetini biliyor nasıl olsa. gerisi boş...

bende sana katılıyorum senemcim ayrıca kadir gecesinin bugün olduğuda kesin değil ramazan ayının son on günündn biri, çizgiyi görürsem bende hiç durmam hem dedin gibi rabbimin cezalandıracağınıda düşünmüyorum ayrıcaaaa nikahlı kocamla ilişkiye girmek sonn derece helal

Arkadaşlar Herkese hayırlı kandiller..Rbbim u mübarek günde hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin ve tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin bize..birbirimize dua etmeyi unutmayalım inş..

arkadaşlar bişi sorcam ya netten sipariş verdim ovulasyon testi ama şimdi farkettim bi kaset var bir strip ben coretest strip almışım bunlarn arasındaki fark ne çok anlamadım yardım lütfen

neyse kızlarr güzel konular konuşalım..böyle şeyler bana fenalık bastırıyor sinirlenyorum. :mymeka: ben bugünkü testimi yaptım gene silik bi çizgi :1no2: gelcekse gelsin bu yumurta bee bak kızıcam ona da şimdi :mymeka:

aay canım benimmmmmm inşallah kızz gerçekten mübarek günde gelmiş oldu demi amaaa iyi o zaman bu ay boşdurmak yok boyna örücez kazakkk :hulya: :hulya: :hulya:

okussssssssssssssssssss pokusssssssssssssssssssssss sincabınnnn fındığııııııııı çatlayakussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss delikafadulden

aynen şekerim kapatalım bencede isteyen inansın bu tarz şeylere hala ama benim işim olmaz :dilcikar:
sende bi sakin ol bakim otomatik hesaplayıcıyla baktınmı ayın kaçında gözüküyo orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…