- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.361
hoşgeldiin çiçeeeekim.. sana da hayırlı uğurlu gelir testlerin inşallah..bu ay son olsuun yumurtayla kafayı bozmamız iiinşalllaaah!!
aklıma da gelen basıma geldiiiiiiii vallahiii kaydirigubbakcemile3
aman bisi olmaz uyudu işte ne güzelll zemuszemus
gerçi o benim cazibeme dayanamaz barısır sanırımm :kedi:
cicekcimmm,hepimize edicem ben merak etme sennnnnnnnnnnn :Saruboceq:
hayırlı ugurlu olsunnnn , insallah ugur getirir
:umursamaz:neden kimse bana yazmıyor kale almıyor:umursamaz::umursamaz:
çiçekçik kıssss naber, neler yapıyorsun, öbür tarafa da gel arada bacııım :)
dezy bir sürü test alıp yapmana gerek yok be tatlım, sen %100 hamişsin, testine göre öyle, değerin 100ün altında diildir, test uzmanı olarak söylüyorum, bence kan testiyle de kesinleştir ve hareketlerine şimdiden dikkat etmeye başla, ağır kaldırma, uzanma, hoplayıp zıplama.
dezy seni pozitif test sonucunu burda ilan edince affedebilirim ancak :dilcikar:
arkadaşlar ben geliyorum siz gidiyorsunuz ben gidiyorum siz geliyorsunuz :sm_confused::sm_confused: bari bende ovülasyonumu anlatayım size ben adetimin 8. günü başladım hergün yaptım ama ilk başladığım günden itibaren hep ikinci çizgi pembeydi ama bu arada hep 1 er gün arayla çalışmaya devam ediyorduk eşimle adetimin 23. gününe geldi ben o aralar kasıklarımda ağrı oluyordu zaten hissettim eve gider gitmezde test yaptım baktım 2 çigide kıpkırmızı sonra ıslaklık hissettim (iğrenmeğin lütfen) parmağımla aldım ki zeten geldi hemen bi baktım iki parmağımın arasında uzuyor hemde nasıl uzadı çok mutlu oldum o gece hemen icabına baktık ayaklarım hatta kalçama kadar duvara yasladım eşiminde yardımıyla bekledim böle ve bende biraz hissettim ama eşim söledi göğüslerimin dolgun olduğunu ayrıca kızlar ıslaklık yumurtalıklarda ağrı ve cinsel istekte artış hissedersiniz yumurtlama olunca diye düşünüyorum ben pko olduğum için pek hatırlamıyorum böyle anlarımı hatta hiç yani böle akıntı filan ama bu ay uyguladığım kürleri rabbim vesile atti işe yaradılar umarım rabbim bu kürlerle şifamı vermiştirde hamile kalmışımdır herkes kalır zaten herkes dualarımdadır ama hamile kalsam daha çok ederim herkese
sağolun kızlar valla.sat 12 ağustosdu gerçi bende pko var pek düzenli değildir ama düzenli oluncada 30 günde bir olur.şu an işteyim kan tahlilini nasıl yaptırıcam bilmiyorum sağlık ocakaları öğlen çalışmıyor değilmi :bbo:[/QUOTEsen kesinlikle hamilesin. öyle anlaşılmayacak gibi değil test. bariz pembe 2.çizgi çıkmış. gözünaydın.Allah tamamına erdirsin.
inşallah canım işte emin olamıyo insan tam olarak..
kızllaaaarr selam!!! kaynatmışsınız yine valla oku oku bitmedi hee!!!!!!! dezy bacım sen hamişsin canım.hiç yorma kendini başlamışım toplantısına diyip kaç ordan opuyorumnanaktan önemli bi konu yanii..inşallah kan testinde de görürsün pozitifi :Saruboceq:
canım zaten şuan oruçluyum bugün yaptıramam heralde.ama yarın kesin yaptırıcam ve inşallah mutlu haberleri birlikte paylaşacağız negatif çıkarsada yine beni teselli etmek size düşüyor.
Aica, canım çok teşekkür edrim adımı hamiş listesine eklemişşin ama henüz kesin değil.adımı orda görmek bile beni çok duygulandırdı tatlım inşallah yarında orda kalırım.:1hug:
:umursamaz:neden kimse bana yazmıyor kale almıyor:umursamaz::umursamaz:
kıslar yumurtlama gününüz bugün müdür bilmem ama kandilde yapılan cimalardan olan çocuklar hayırsız veya ne bilim bunun gibi şeyler sölenirdi ve bende internetten araştırdım gerçekten doğru siz bi düşününü derim
ciğer konusunda bi sorun olucağını sanmıyorum ben şahsen.küçücük tohum ne bilsin nereye dokunduğumu? karın şişliği herşeyden olabilir.gaz yapıcak bişey yemiş olabilirsin ondan olabilir.
ben buna da katılamıycam..aylardır çocuk için uğraşıcaam olmıycak bu ay da testte pozitifi tam bugünde bulduysam suçum ne? Allah'ın bu durumda bizi cezalandırıcağını düşünmüyorum.zevkini düşünerek yapmıycaak ya bebek için uğraşanlar.. ama yumurtlama günü olmayıpta yapan için bişey diyemiyceem..
ayyy kızlar o kadar çok iş var ki kaçırıyorum neler yazdığınızı.....
ayçaaaaa ne alaka şimdi bacım. küslük başka o iş başka. madem baba olmak istiyor o zaman anneyi de üzmemesi gerektiğini öğrenecek senin koca bebek. akşam gelince o senin gönlünü alsın sen naz yap nasıl olsa dayanamaz :)))))))))) opuyorumnanaktan
çiçekcim teslterin hayırlı olsun inşallah canım bak ne mubarek günde gelmişler :)))))))))))
senem hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan
sibelciiim içimden geldi seni de öpceeeeeeem opuyorumnanaktan
okussssssssssssssssssss pokusssssssssssssssssssssss sincabınnnn fındığııııııııı çatlayakussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss delikafaduldenneyse kızlarr güzel konular konuşalım..böyle şeyler bana fenalık bastırıyor sinirlenyorum. :mymeka: ben bugünkü testimi yaptım gene silik bi çizgi :1no2: gelcekse gelsin bu yumurta bee bak kızıcam ona da şimdi :mymeka:
neyse kızlarr güzel konular konuşalım..böyle şeyler bana fenalık bastırıyor sinirlenyorum. :mymeka: ben bugünkü testimi yaptım gene silik bi çizgi :1no2: gelcekse gelsin bu yumurta bee bak kızıcam ona da şimdi :mymeka:
kaset olan daha pahalııı :))) boşver sen iyi yapmışın onu almakla hepimiz onlardan kullanıyoz endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?