Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Selam kizlar hepinize umut dolu sabahlar olsun banu86 tamda dedgim gibi agustosta hamile olamayanalr umutlar eylule diye konu acicam yeminleee hakkimda hayrlisini vermis rabbim hamiş degilim çalismalar eylule ama sonuclari alinca bu netsizlik beni en sonunda netlsmesi kus gibi hafifletti

slm canım ya acabaların sıkıntısı gerçekten çok büyük yük...en ufak bişeyde moralin bi düzeliyor bir düşüyor...artık napalım eylülde umutlarımız yeşerir İnşallah...:) 4 eylülü bekliyorum bende artık kısmet....moralimizi yüksek tutalım...

Evet acabalar atres ama en azindan kafamdakj tum sorunlar bitti ve gitti kendimi eylüle sakliyorum buseferki hedefim ovilasyon testi almadan kafa rahat yapicam denemelerimi tuttu tutmadi dersi yasamak istemiyorum

Benim tarihime 21 negatif yazsana banu degisiklik olsun Allahim bu duyguyu ikinciye yasiyorum dr.karsisinda mors olmaya doyamadim Allahtan hayrlisini istedim hep hayrlisi oldugunu düşünüyorum

Bakarsın Eylül'de hepbirlikte hamiş oluruz canım. Sağlık olsun :) önümüzdeki maçlara bakacağız ehehe

Bakarsın Eylül'de hepbirlikte hamiş oluruz canım. Sağlık olsun :) önümüzdeki maçlara bakacağız ehehe
Kendim adina bende öyle düşünüyorum zaten reglim biter bitmez tatile cikiyoruz bence zaten ozaman kafa dinledigimizde hersey yoluna girer diye unit ediyorum

kızlar , benim ovulasyon testlerim yarın geliyor pazar günü de muhtemelen reglim bitecek ve testlere başlayacağım. Çok kez konuşuldu biliyorum ama emin olmak adına sormak istiyorum. Ben çift çizgiyi silik gördüğümde çalışmalara başlayayım yoksa tam net olunca mı başlayayım.

Kendim adina bende öyle düşünüyorum zaten reglim biter bitmez tatile cikiyoruz bence zaten ozaman kafa dinledigimizde hersey yoluna girer diye unit ediyorum

Evet canım, birçok kişi tatilde kafası daha rahat olduğu için kolay hamile kalıyor...Çok takıyoruz kafamıza...Halbuki salsak belki kolaylaştıracağız herşeyi ama işte takmamak pek mümkün olmuyor. Allah herkese hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar nasip etsin. :) Allah senin de gönlündekini nasip etsin canım.

Benim tarihime 21 negatif yazsana banu degisiklik olsun Allahim bu duyguyu ikinciye yasiyorum dr.karsisinda mors olmaya doyamadim Allahtan hayrlisini istedim hep hayrlisi oldugunu düşünüyorum
canım sağlık olsun hiç çocuk sahibi olamayabilirdik ama şükür ki allah bize bunu bahşetmişbende test yaptım ohh tertemiz tek çizgi yine21 ağustosun karşısına 2.de benim olumsuz olcak.neyse yaa bu çocuk ısrarla ikizler burcu olcam diyo heralde bana inat

aslında biraz zor ama regl bittikten sonra düzenli olarak gün aşırı ilişki olmalı ki kaçırdım kaçırmadım endişesi kalmaz...ama ben çalışıyorum şahsen insan o kadar yorgun oluyor ki kolunu kaldıracak hali kalmıyor....

canım biz sınıfta kaldık biz iyi örnek değiliz bu soruyu hamileler cevaplasın.biz koyu gördüğümüz gün ve silikleştiği gün de değerlendirdik ama olmayınca olmuyo

2 saattir 2 gunun yazismalarini heyecanla okudum. Bmt2008 uzulme arkadasim, herkesin dedigi gibi onumuzdeki aylara kismet. Cok sukur saglikliyiz ve regl olabiliyoruz. Regl olamayip gebe kalmak isteyenler de var. Once regli duzene sokmak icin aylarca ugrasiyorlar.
Ya da kimyasal gebelik, dusuk vs.yapmaktansa gebe kalamamak daha iyi bir sey bence. Rabbim sagliklisini versin.

Hastanede calisiyorum, o kadar cok dusuk, dis gebelik vakasina rastliyorum ki, tek duam gec olsun da kotu olmasin sonu diyorum. O yuzden moral bozmaya hic gerek yok. Reglin keyfini cikarin, bol bol tatli, cikolata yiyin

canım biz sınıfta kaldık biz iyi örnek değiliz bu soruyu hamileler cevaplasın.biz koyu gördüğümüz gün ve silikleştiği gün de değerlendirdik ama olmayınca olmuyo

O zaman ben deneyeyim birde hepsini değerlendireyim bu ay..Bakalım neler olacak. Böyle olunca da insanın çalışası gelmiyo be amannn valla üşenir oldum...

kızlar ovülasyonda çift çizgiyi 18 Ağustos'ta gördüm. Bir hafta sonrasında kasık ağrılarım başladı, bir kaç gün bel ağrım oldu ve biraz lekelenmeler. Bata 4 gün var bu sabah ovülasyon testi Yaptım bekleyemedim çok silik bir çizgi var galiba yine olmadı 4 gün kala koyu olması gerekirdi di mi?

Hayirlisi olsun cnm ya aynen umitler eylule kaldi..
Valla cnm su 2 ay icinde bebisi tutturursak cok iyi olur cunku obur turlu temmuz agustosta yani tam sicaklarda bebis gelmis olucakki o bebegede yazik olur sicaktan isiliklerle ugrasicak yavrum dogar dogmaz..

valla haklısın canım bizede zor olcak o ağırlık, sıcak.bizim buralar zaten yanıyo .nisan olaydı iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…