- 9 Ağustos 2015
- 2.146
- 1.575
- 63
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.621
slm canım ya acabaların sıkıntısı gerçekten çok büyük yük...en ufak bişeyde moralin bi düzeliyor bir düşüyor...artık napalım eylülde umutlarımız yeşerir İnşallah...:) 4 eylülü bekliyorum bende artık kısmet....moralimizi yüksek tutalım...Selam kizlar hepinize umut dolu sabahlar olsunbanu86 tamda dedgim gibi agustosta hamile olamayanalr umutlar eylule diye konu acicam yeminleee hakkimda hayrlisini vermis rabbim hamiş degilim çalismalar eylule ama sonuclari alinca bu netsizlik beni en sonunda netlsmesi kus gibi hafifletti
Yok canim ya malesef kan testinde negatifi gördum şak diyeCnm ümitlendirmek istemiyorum ama..kahverengi leke gelip gerisi gelmediyse hamile olma ihtimalin var ki. Öyle olan çok insan var. Üstüne gördün belki. Yada yerleşme kanaması Olamaz mı..
Evet acabalar atres ama en azindan kafamdakj tum sorunlar bitti ve gitti kendimi eylüle sakliyorum buseferki hedefim ovilasyon testi almadan kafa rahat yapicam denemelerimi tuttu tutmadi dersi yasamak istemiyorumslm canım ya acabaların sıkıntısı gerçekten çok büyük yük...en ufak bişeyde moralin bi düzeliyor bir düşüyor...artık napalım eylülde umutlarımız yeşerir İnşallah...:) 4 eylülü bekliyorum bende artık kısmet....moralimizi yüksek tutalım...
Selam kizlar hepinize umut dolu sabahlar olsunbanu86 tamda dedgim gibi agustosta hamile olamayanalr umutlar eylule diye konu acicam yeminleee hakkimda hayrlisini vermis rabbim hamiş degilim çalismalar eylule ama sonuclari alinca bu netsizlik beni en sonunda netlsmesi kus gibi hafifletti
Kendim adina bende öyle düşünüyorum zaten reglim biter bitmez tatile cikiyoruz bence zaten ozaman kafa dinledigimizde hersey yoluna girer diye unit ediyorumBakarsın Eylül'de hepbirlikte hamiş oluruz canım. Sağlık olsun :) önümüzdeki maçlara bakacağızehehe
Kendim adina bende öyle düşünüyorum zaten reglim biter bitmez tatile cikiyoruz bence zaten ozaman kafa dinledigimizde hersey yoluna girer diye unit ediyorum
canım sağlık olsun hiç çocuk sahibi olamayabilirdik ama şükür ki allah bize bunu bahşetmişBenim tarihime 21 negatif yazsana banu degisiklik olsun Allahim bu duyguyu ikinciye yasiyorum dr.karsisinda mors olmaya doyamadim Allahtan hayrlisini istedim hep hayrlisi oldugunu düşünüyorum
canım biz sınıfta kaldık biz iyi örnek değiliz bu soruyu hamileler cevaplasın.biz koyu gördüğümüz gün ve silikleştiği gün de değerlendirdik ama olmayınca olmuyokızlar , benim ovulasyon testlerim yarın geliyor pazar günü de muhtemelen reglim bitecek ve testlere başlayacağım. Çok kez konuşuldu biliyorum ama emin olmak adına sormak istiyorum. Ben çift çizgiyi silik gördüğümde çalışmalara başlayayım yoksa tam net olunca mı başlayayım.
canım biz sınıfta kaldık biz iyi örnek değiliz bu soruyu hamileler cevaplasın.biz koyu gördüğümüz gün ve silikleştiği gün de değerlendirdik ama olmayınca olmuyo
Hayirlisi olsun cnm ya aynen umitler eylule kaldi..Selam kizlar hepinize umut dolu sabahlar olsunbanu86 tamda dedgim gibi agustosta hamile olamayanalr umutlar eylule diye konu acicam yeminleee hakkimda hayrlisini vermis rabbim hamiş degilim çalismalar eylule ama sonuclari alinca bu netsizlik beni en sonunda netlsmesi kus gibi hafifletti
valla haklısın canım bizede zor olcak o ağırlık, sıcak.bizim buralar zaten yanıyo .nisan olaydı iyiydiHayirlisi olsun cnm ya aynen umitler eylule kaldi..
Valla cnm su 2 ay icinde bebisi tutturursak cok iyi olur cunku obur turlu temmuz agustosta yani tam sicaklarda bebis gelmis olucakki o bebegede yazik olur sicaktan isiliklerle ugrasicak yavrum dogar dogmaz..
biz denizlideyiz canm mayıstan başlıyo bitmiyo ekime kadar yanıyoz.Gene mayisla hazirana da raziyim istanbul haziranda da fena olmuyor temmuz ve agustos baya sicak burda su 2 ayda olsa bari yaaa..
Siz nerdesinizki cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?