Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Oo
biz denizlideyiz canm mayıstan başlıyo bitmiyo ekime kadar yanıyoz.
Oo senin sicaklarda dogurma ihtimalin yari yariya yani sicaklarda dogurmim diye 6 ay bekleme sansin yok senin..Allah kolaylik versin napalim bebislerim olsunda hayirlisiyla okadarina da katlanicaz hersey bebis icin annelik kolay degil valla daha onlar karnimizda olusmadan basliyor bizim cabalarimiz aylarca hatta senelerce..ins annelik kiymetinimizi bilen hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip eder Allah'im bizlere..

Kizlar yarim saattir okuyrm yazismalarinizi internetim olmadigi icin giremedim uzulmeyin canlar elbet olucak birdahaki aya inaniyrm birileriniz hamile kalir onemli olan stres yapmamak ben ilk ay stres yaptim olmadi ikinci ay hic syres yapmadim bi baktim olmus takibe alin kendinizi ama umidinizi cok tutmayin hayal kirikligi oluyr sonra daha cok stres basliyr birdaki ay

Canm bu belirtiler bendede oldu ovi testim ilk basta silik cikti takibe aldim koyilasti sende cok merak ediyrsan her sabah ilk idrara takibe al

Aynen cnm bizlerin ovulasyonda ilk denemesi oldugu icin heyecan ve umitler fazla oluyor tabi ister istemez ama daha yeniyiz yavas yavas bu ovulasyon testi sonuclarinin herturlusunu daha soguk kanli bi sekilde karsilamaya alisicaz ne cok umit bagliycaz ne de tamamen umidi kesicez..herturlu yola devam yani..
Ben inaniyorum ki eylulde aramizdan birileri hamis kalicak ins..
Hem sen bizi bosverde asil haberler sende taze anne adayimiz ve bebisimiz nasil bakalim

zeyneeep hoşgeldin listemizin gururu bizim liste tırt çktıbenimde bu ay ilk ayımdı böyle zor olduğunu bilseydim çok daha öönce başlardım neyse nasip kısmet .doktora gittin mi keseyi gördün mü

ben gidiyorum bu sıcakta kendimi alışverişe vurcam belki yollarda regl olurum dönüşte haberle gelirim.ayyy artk regl olmak istiyorum millet oldu bile yeni ovulasyonlara geçiyim artık

Canm bu belirtiler bendede oldu ovi testim ilk basta silik cikti takibe aldim koyilasti sende cok merak ediyrsan her sabah ilk idrara takibe al
Canım teşekkür ederim tamam bugün şehir dışına çıkıyorum pazar dönüyorum inş döndüğüm gibi devam edecem zaten bata 2 gün kala olacak döndüğümde o zamanda koyulaşmazsa nasip artık napalım

zeynep0234 Bi de sen ovülasyonla mı takip edip hamile kalmıştın öyleyse hangi günleri değerlendirdin canım ben bu ay olmazsa yumurta takibi için gidecem doktora

Dr. Muayenesi ile ovu.takibi daha iyi tabii ki, hem yumurta catlama problemi vs.bir durum varsa dr.bunu gorur ve ona gore tedavi verir.
Amabenn bi dahaki ay ovu.testi yapmadan tahmini haftalarda gunasiri iliski ile denicem. Bakalim, olmazsa o zaman dr.takibine gecerim

Stres yapinca olmuyor stres yapmadim hamileyim diyen bayanlar stres yapmamayi nasıl basariyorsunuz ben hic aklimdan cikaramiyirum attigim her adimda aklimda bebek var

Stres yapinca olmuyor stres yapmadim hamileyim diyen bayanlar stres yapmamayi nasıl basariyorsunuz ben hic aklimdan cikaramiyirum attigim her adimda aklimda bebek var

Benim de gecen ay oyleydi her adimimda aklimdaydi, simdi bat'a daha cok var ama yine de cok dusunuyorum
Stressiz olan arkadaslarimdan ornek vereyim, ikisi de ilk denemede basardilar. Ama tek seferde olmaz gozuyle bakiyorlardi. Oysa biz oyle miyiz, yok ovu.testinde cift mi tek mi, oldu mu olmadi mi diye dusune dusune kendimizi iyice strese sokuyoruz.

stres ben yapmasam millet yaptırıyor...her gören çocuğun varmı yapmıyor musunuz deli olacam....ben yapmasamda insanın gözüne gözüne sokuyorlar resmen mahalle baskısı....

Stres yapmıyım diyorum da beraber konuşmaya başladığımız arkadaşlar hep gebe kaldı biri doğum iznine ayrıldı her ay bi başkasının haberini alıyorum bu ay ovülasyon testi yapmıyım diyorum çünkü test yaparken sürekli gebelik düşünüyorum çift çizgiyi görünce çok umut bağlıyorum sonuç negatif oluncada daha fazla üzülüyorum napıyım öylede yok böylede oğluşum sağ olsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

canım biz sınıfta kaldık biz iyi örnek değiliz bu soruyu hamileler cevaplasın.biz koyu gördüğümüz gün ve silikleştiği gün de değerlendirdik ama olmayınca olmuyo
Aynen tatlim ben resmen sinifta kaldim dr. Bile söyledi negatifff Allahim yine mors oldum

Cok teşekkür ederim guzel dileklerin icin insaallah eylüle insaallah eylul bizim evlilik yildonumumuz 1 eylül zaten kizimiz olursa eylül koycaktik bir bakmisimki eylulde hamisim bilinmez ama irtibati koparmayalim

Evet tatlim yaaaa insaallah Allahin dedigi olur insaallah hayrlisi en dogru zaman neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…