- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.641
Oo senin sicaklarda dogurma ihtimalin yari yariya yani sicaklarda dogurmim diye 6 ay bekleme sansin yok senin..Allah kolaylik versin napalim bebislerim olsunda hayirlisiyla okadarina da katlanicaz hersey bebis icin annelik kolay degil valla daha onlar karnimizda olusmadan basliyor bizim cabalarimiz aylarca hatta senelerce..ins annelik kiymetinimizi bilen hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip eder Allah'im bizlere..biz denizlideyiz canm mayıstan başlıyo bitmiyo ekime kadar yanıyoz.
Canm bu belirtiler bendede oldu ovi testim ilk basta silik cikti takibe aldim koyilasti sende cok merak ediyrsan her sabah ilk idrara takibe alkızlar ovülasyonda çift çizgiyi 18 Ağustos'ta gördüm. Bir hafta sonrasında kasık ağrılarım başladı, bir kaç gün bel ağrım oldu ve biraz lekelenmeler. Bata 4 gün var bu sabah ovülasyon testi Yaptım bekleyemedim çok silik bir çizgi var galiba yine olmadı4 gün kala koyu olması gerekirdi di mi?
Aynen cnm bizlerin ovulasyonda ilk denemesi oldugu icin heyecan ve umitler fazla oluyor tabi ister istemez ama daha yeniyiz yavas yavas bu ovulasyon testi sonuclarinin herturlusunu daha soguk kanli bi sekilde karsilamaya alisicaz ne cok umit bagliycaz ne de tamamen umidi kesicez..herturlu yola devam yani..Kizlar yarim saattir okuyrm yazismalarinizi internetim olmadigi icin giremedim uzulmeyin canlar elbet olucak birdahaki aya inaniyrm birileriniz hamile kalir onemli olan stres yapmamak ben ilk ay stres yaptim olmadi ikinci ay hic syres yapmadim bi baktim olmus takibe alin kendinizi ama umidinizi cok tutmayin hayal kirikligi oluyr sonra daha cok stres basliyr birdaki ay
zeyneeep hoşgeldin listemizin gururuKizlar yarim saattir okuyrm yazismalarinizi internetim olmadigi icin giremedim uzulmeyin canlar elbet olucak birdahaki aya inaniyrm birileriniz hamile kalir onemli olan stres yapmamak ben ilk ay stres yaptim olmadi ikinci ay hic syres yapmadim bi baktim olmus takibe alin kendinizi ama umidinizi cok tutmayin hayal kirikligi oluyr sonra daha cok stres basliyr birdaki ay
Canım teşekkür ederim tamam bugün şehir dışına çıkıyorum pazar dönüyorum inş döndüğüm gibi devam edecem zaten bata 2 gün kala olacak döndüğümde o zamanda koyulaşmazsa nasip artık napalımCanm bu belirtiler bendede oldu ovi testim ilk basta silik cikti takibe aldim koyilasti sende cok merak ediyrsan her sabah ilk idrara takibe al
Stres yapinca olmuyor stres yapmadim hamileyim diyen bayanlar stres yapmamayi nasıl basariyorsunuz ben hic aklimdan cikaramiyirum attigim her adimda aklimda bebek var
Stres yapmıyım diyorum da beraber konuşmaya başladığımız arkadaşlar hep gebe kaldı biri doğum iznine ayrıldı her ay bi başkasının haberini alıyorum bu ay ovülasyon testi yapmıyım diyorum çünkü test yaparken sürekli gebelik düşünüyorum çift çizgiyi görünce çok umut bağlıyorum sonuç negatif oluncada daha fazla üzülüyorum napıyım öylede yok böylede oğluşum sağ olsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değilStres yapinca olmuyor stres yapmadim hamileyim diyen bayanlar stres yapmamayi nasıl basariyorsunuz ben hic aklimdan cikaramiyirum attigim her adimda aklimda bebek var
Canimmm kanamam aksma üstü 4 gbi geldi testlerim negatif senin anlycagin umitler eylüle kaldi canim malesff
Aynen canlar onumzdeki maçlar vok önemliBakarsın Eylül'de hepbirlikte hamiş oluruz canım. Sağlık olsun :) önümüzdeki maçlara bakacağızehehe
Aynen tatlim ben resmen sinifta kaldim dr. Bile söyledi negatifff Allahim yine mors oldumcanım biz sınıfta kaldık biz iyi örnek değiliz bu soruyu hamileler cevaplasın.biz koyu gördüğümüz gün ve silikleştiği gün de değerlendirdik ama olmayınca olmuyo
Cok teşekkür ederim guzel dileklerin icin insaallah eylüle insaallah eylul bizim evlilik yildonumumuz 1 eylül zaten kizimiz olursa eylül koycaktik bir bakmisimki eylulde hamisim bilinmez ama irtibati koparmayalim2 saattir 2 gunun yazismalarini heyecanla okudum.Bmt2008 uzulme arkadasim, herkesin dedigi gibi onumuzdeki aylara kismet. Cok sukur saglikliyiz ve regl olabiliyoruz. Regl olamayip gebe kalmak isteyenler de var. Once regli duzene sokmak icin aylarca ugrasiyorlar.
Ya da kimyasal gebelik, dusuk vs.yapmaktansa gebe kalamamak daha iyi bir sey bence. Rabbim sagliklisini versin.
Hastanede calisiyorum, o kadar cok dusuk, dis gebelik vakasina rastliyorum ki, tek duam gec olsun da kotu olmasin sonu diyorum. O yuzden moral bozmaya hic gerek yok. Reglin keyfini cikarin, bol bol tatli, cikolata yiyin
Evet tatlim yaaaa insaallah Allahin dedigi olur insaallah hayrlisi en dogru zaman neyse o olsunHayirlisi olsun cnm ya aynen umitler eylule kaldi..
Valla cnm su 2 ay icinde bebisi tutturursak cok iyi olur cunku obur turlu temmuz agustosta yani tam sicaklarda bebis gelmis olucakki o bebegede yazik olur sicaktan isiliklerle ugrasicak yavrum dogar dogmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?