Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

zeyneeep hoşgeldin listemizin gururu bizim liste tırt çktıbenimde bu ay ilk ayımdı böyle zor olduğunu bilseydim çok daha öönce başlardım neyse nasip kısmet .doktora gittin mi keseyi gördün mü
Yaaa banu86 sana yürekten katılıyorum bu benim ovide ilk denemem di bukadar zor oldugunu bilseydim gercekten onceden yapardim sende durumlar nasil zeyneeep bu arada bebiş nasil sen nasilsin

Bmt2008 canım regl oldun mu nerelerdesin..ben bekliyorum kzlar testler negatif
Canim benim iş yerinden yeni geldim mesjlariniz normalde mailime geliyor ama bugun telden yada netten kaynakli bi sorun yasadim herhalde malesfki negatifi gordum şak diye kirmizilarda geldi sagolsun ilk defa boyle bisey yasadim reglimde boyle lekelenme ne bilim bayagi umitliydim ama artik onumuze bakcaz eylul1 tatildeyim zaten kafa tahat olcak oh miss reglimde bitcek ne ovi testine bisey almiycam

Kizlar biri yazmisti buraya analarimiz bizi ovilasyon testiylemi dogurdu sanirim şeymaydi hatrlamiyorum ama cok hakli iki arkadasinla konustuk is yerinde ikiside regli biter bitmez calismalara basladiklarini ve regli olana kadar hic test yapmadiklarini soylediler banu86 F friendly_84 azrass junemayapril seyma0614902015 yslpsln ve hatrlayamadigim bana yard. Olan tüm aekadaslarim ilk o ilasyon denememdi evet tipta çareler ilerledikce hersey dahada guzel ama biz bu bebekleri bir gorev bor deneme çalişma cift cizgi yok tek cizgi pesine düşerken bişeyi kacirdigimizi fark ettim birincisi bu duzenin bir yaraticisi var ve sanirim bizim hesaplarla Allahin bizim icin hesapladigi tutmadi ki o bize en hayrlisini en guzelini verecekken biz hala bir cift cizgi pesindeyiz bir gorev gibi nitelendirdigimi şahsim adina gecte olsa farkettim oysa duzenin yaraticisina dua ve bu durumu gorevden çıkarip aşka ve sevke donüstürmem gerektigini üstelik strese girip bu cift cizgi tuttumu tutmadimi kaygisi beni cok yordu ki belki bebegim ondan tutunamadi belkide ben onu regliyle atiyorum benim haberim bile yok yada artik her neyse bu ilk denememdi ve son olacak kararim net ama etlulde hamis kalirsam ilk buraya yazicam hepinizi haberdar edicem özellikle miranda_1986 dan ögrendigim okadar ćok sey varki tum bilgiler icin tum desteginiz icin teşekkür ederim hepinize tek tek dua edicem düzenin hükümdarı yaraticisi tek olan Rab size en hayrli zamanda hem saglikli hemde vatana millete hayrli işler sizlere hayrli evlatlik yapabilecek yavrular nasip etsin canlarim beni listeye negatif kaziyin ama eylülde guzel haberlerle sizle olacagim

Bmt2008 junemayapril supehesiz ki allah ne yazdiysa o olur cok sukur henuz cevre baskisi basladimi yani cok ciddi safhada değil bu stres yapmama isi dogru galiba bi arkadaaim 7kez tup bebek tedavisi gordu 7kez dusurdu artik birakti derken kendi kendine hamile kalmis simdi 6aylik hamile rabbim bize de nasip etsin aratmasin

stres ben yapmasam millet yaptırıyor...her gören çocuğun varmı yapmıyor musunuz deli olacam....ben yapmasamda insanın gözüne gözüne sokuyorlar resmen mahalle baskısı....

Ayy hic sorma bana daha 1 aylik evliyken sormaya basladilar, hic umursamiyorum daha erken deyip geciyorum, kismet diyorum ve hatta mumkunse sadece kadin olan komsu-akraba ortamlarina girmiyorum ki soramasinlar
Bence sen de cok girme o ortamlara ya da en azindan kismet zamani bellidir onun falan de, gec

Cok teşekkür ederim guzel dileklerin icin insaallah eylüle insaallah eylul bizim evlilik yildonumumuz 1 eylül zaten kizimiz olursa eylül koycaktik bir bakmisimki eylulde hamisim bilinmez ama irtibati koparmayalim
Eylulde gebe kalmaya calisacaklar sayfasi acma zamani yaklasiyor
Olur da gercekten oyle bi sayfa acarsaniz haber edin, toplasalim yine

Mesajini kacirdim galiba :/ elimizden geloyorsa yardimci olalim tabi canim, sorun neydi?
merhaba.. Sat.8 ağustos.. Temizlendiğim ilk gunden beri aşırı kasıl ve goğus ağrım var. Daha onceki gebeliklerimden de bu ağrıları çektiğim için şuphelenip bhcg baktım.. ( ama ilişki ustunden 5 gun geçti )
.. Ve sonuç negatif.. Sence erken mi yaptım yoksa gerçkten gebelik yok mu

Kesinlikle bu boyle. Ovu.testi fertil donemimizden emin olmamizi sagliyor belki ama biz ise garanti olacak gibi bakip sonrasinda negatifi gorunce daha biyuk hayal kirikligi yasiyoruz. Tum dr.larin ortak gorusudur ki, 1 yila kadar gebe kalamamak gayet normal. (Tabi 35 yas ustu icin daha kisa sure-vakit kaybini onlemek icin) Sonrasinda problemler arastirilir, takibi kontrolu yapilir.
Oysa biz cok tezcanliyiz, yaptik hadi olsun diyoruz

Bence cok erken yapmissin arkadasim. En erken 10 gun sonra verebilir. Ki o da yumurtlama doneminde yumurtan catladigi sureye denk gelmisse. Yumurtanin dollenip rahme yerlesmesi icin gecmesi gereken min.sure 8-10 gun. seninki ustune gorme denen sey olmadigi belli bhcg sonucundan. Ama beklenen adet tarihine bikac gun kala bakabilirsin gene. Allah gonlune gore versin insallah
Daha onceki gebeliklerin saglikli ilerledi mi?

hayır malesef duşukle sonuçlandı.. Sence gebelik var mıdır. Onceki gebeliklerimle belirtiler birebir aynı..

hayır malesef duşukle sonuçlandı.. Sence gebelik var mıdır. Onceki gebeliklerimle belirtiler birebir aynı..

Daha once tecrube eden sensin, benzer seylerse olabilir tabii ki
Dedigim gibi bu asamada kanda cikmasi mumkun degil. O kadar bekleyemem diyosan bat'a 1 hafta kala kan testi bakabilirsin ama en garantisi yine bat zamani bakmak

Evet şu an bende biraktim gercekten baski ve stresten yoruldum

Daha once tecrube eden sensin, benzer seylerse olabilir tabii ki
Dedigim gibi bu asamada kanda cikmasi mumkun degil. O kadar bekleyemem diyosan bat'a 1 hafta kala kan testi bakabilirsin ama en garantisi yine bat zamani bakmak
yok bacım daha tovbe , en kotu idrarda gorup oyle kana gidetim..
senin durumun nedr cabım

1.18 ağustos...regl
2.20 ağustos....regl
3.21 ağustos.....1.regl,2.beklemede(ben)
4.22 ağustos....1.regl,2.regl
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.30 ağustos
10.2 eylül
11.4 eylül..

ilk 4 günde başar oranımız sıfır gerçekten hamile kalmak zor işmiş beeeehiç böyle olacağını düşünmemiştim yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…