Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

off yaaa canım çok sıkılıyor...yine gerildim gerçekten acayip hemde....bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim....istediğimizde hemen çocuk sahibi olacağımızı düşünmüştüm....

yok bacım daha tovbe , en kotu idrarda gorup oyle kana gidetim..
senin durumun nedr cabım

Benim de sat 6 agustos. Bat belli degil ama tahminim 4 eylul. Ama sanirim 28 agustosta ya da 29'unda test yapicam. Ongorude negatifi yemek belki rahatlatir da, gecen ay oldugu gibi stres yuzunden adet gecikmesi yasamam

Benim de sat 6 agustos. Bat belli degil ama tahminim 4 eylul. Ama sanirim 28 agustosta ya da 29'unda test yapicam. Ongorude negatifi yemek belki rahatlatir da, gecen ay oldugu gibi stres yuzunden adet gecikmesi yasamam
aa aybıymış sat.larımız. Bnmde 8 ağustos.. Daha once hiç gebe kaldın mı ve kaç yıllık evlisin canm

junemayapril ve banu86 aynen soylediklerinize katiliyorum bebek yapmanin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum gercekten hele çalisinca eve gelince enerijin hic kalmiyo yani gercekten bidahaki ayi cok super degerlendirmemiz lazim kizlaar

aa aybıymış sat.larımız. Bnmde 8 ağustos.. Daha once hiç gebe kaldın mı ve kaç yıllık evlisin canm

Hayir canim daha once gebelik yasamadim, daha 1 yil bile olmadi evleneli. Eylulde 1 yil olcak :) belki daha erken ama 27 yasindayim ve Allah nasip ederse 2 cocuk istiyorum - tabi sartlara bagli. O yuzden 30 olmadan ise koyulalim dedik

Kızlar nasılsınız ? Netım bıttı gıremedim kac gundur . Bmt adet olmssun canım uzulme hıc annelermz ovu testimi kullanms sanki diyen bendim tatlım hepımz daha guclu eylule artk anlastkmı

Hayir canim daha once gebelik yasamadim, daha 1 yil bile olmadi evleneli. Eylulde 1 yil olcak :) belki daha erken ama 27 yasindayim ve Allah nasip ederse 2 cocuk istiyorum - tabi sartlara bagli. O yuzden 30 olmadan ise koyulalim dedik
iyi yapmışsın. Stres yapma hiç olur inşllh.

Kızlar nasılsınız ? Netım bıttı gıremedim kac gundur . Bmt adet olmssun canım uzulme hıc annelermz ovu testimi kullanms sanki diyen bendim tatlım hepımz daha guclu eylule artk anlastkmı
Aynen tatlim aynen banu86 yeni konu acicak yada liste gibi bisey umutlar eylüle hepimiz kaldigimiz yerden devam bu bana ders oldu ovi testine tövbe

evet kızlar süper bi konuyla olaya giriş yapıcaz bugün yarın regl olduğum gün taşınıyoruz bu topikten toparlanmaya başlayın

daha açılmadı isim belirleyelim beraber burda olmayan başlıklardan olsun hafta sonu açarım burdan duyururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…