- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.701
Ben fikrimi söyledim kuzu ama seninkide güzel benceherkes terk mi etti kızlar nerdesiniz hu huuuuu
saol canım artık bakarız bi kaç gün geçsin listemizden bikaç kişi daha toplayalm kalabalıklaşalım açalım grubu:)seninle yumurtlamamız aynıydı regl olmadm ya gecikcek heralde.senin döngün kaç gün canımBen fikrimi söyledim kuzu ama seninkide güzel bence
Normalde 31 ama son 3 aydir 35 gun de bir oldum bu 4. Ayda ise 31 ortalama aldigimdada 33 diyor internette oyuzden 33.ü baz alcam bu ay tatlim normalde ama asla boyle gecikmez yada erken gelmezdi ama bu ilkler korunmayi biraktiktan basladi tatlim ,saol canım artık bakarız bi kaç gün geçsin listemizden bikaç kişi daha toplayalm kalabalıklaşalım açalım grubu:)seninle yumurtlamamız aynıydı regl olmadm ya gecikcek heralde.senin döngün kaç gün canım
evet kızlar süper bi konuyla olaya giriş yapıcaz bugün yarın regl olduğum gün taşınıyoruz bu topikten toparlanmaya başlayın
tamam cnm tabikibanu86 yeni grubu açtığınız zaman beni de etiketler misin tatlim
ooo bayağı erken gelmiş o zaman.aslnda normalde olması gereken gibi olmuş bence bu ay düzene girmiş.yumurtlamadan 14 günsonra olmuşNormalde 31 ama son 3 aydir 35 gun de bir oldum bu 4. Ayda ise 31 ortalama aldigimdada 33 diyor internette oyuzden 33.ü baz alcam bu ay tatlim normalde ama asla boyle gecikmez yada erken gelmezdi ama bu ilkler korunmayi biraktiktan basladi tatlim ,
Bebevet kızlar süper bi konuyla olaya giriş yapıcaz bugün yarın regl olduğum gün taşınıyoruz bu topikten toparlanmaya başlayın
unutmayın benide canlarım olurmusaol canım artık bakarız bi kaç gün geçsin listemizden bikaç kişi daha toplayalm kalabalıklaşalım açalım grubu:)seninle yumurtlamamız aynıydı regl olmadm ya gecikcek heralde.senin döngün kaç gün canım
Aynen tatlim aynen oyle oldu bu ay duzene girdi sanirim 3 aydir korunmuyoruz ama tama manasiyla 2 aydir deniyoruz yani cabaliyoruz diyim oyuzden döngumde bi şaşkologluk oldu senin anlayacağın neyseki eylülde güzel ümitlerim var kafam rahat yapcam bu isi çünkü tatilde olcam oh misssooo bayağı erken gelmiş o zaman.aslnda normalde olması gereken gibi olmuş bence bu ay düzene girmiş.yumurtlamadan 14 günsonra olmuş
Ovulasyon testi alsammi almasammi kararsizim ya.. ben gerci ilkdefa denedim o da yarim yamalak oldu tatile cikinca oyuzden aklimda kalmadi degil yani catladigim gune bakamadigim icin..Evet kzilar eylülde bomba gibi geliyoruz calismalar regli bitimiyle devam
bence al ovu. testi geç yumurtluyorsan.sana fikir verebilir.sen yine çalşmalara kafana ovu. testini çok takmadan devam edersin..sanada iyi geceler iyi yolculuklar cnmOvulasyon testi alsammi almasammi kararsizim ya.. ben gerci ilkdefa denedim o da yarim yamalak oldu tatile cikinca oyuzden aklimda kalmadi degil yani catladigim gune bakamadigim icin..
Ben ztn gec yumurtladigim icin 20.gunden sonra teste basliycam alirsam tabi..
Aynen tatlim aynen oyle oldu bu ay duzene girdi sanirim 3 aydir korunmuyoruz ama tama manasiyla 2 aydir deniyoruz yani cabaliyoruz diyim oyuzden döngumde bi şaşkologluk oldu senin anlayacağın neyseki eylülde güzel ümitlerim var kafam rahat yapcam bu isi çünkü tatilde olcam oh misss
kizl1.18 ağustos...regl
2.20 ağustos....regl
3.21 ağustos.....1.regl,2.beklemede(ben)
4.22 ağustos....1.regl,2.regl
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.30 ağustos
10.2 eylül
11.4 eylül..
ilk 4 günde başar oranımız sıfır gerçekten hamile kalmak zor işmiş beeeehiç böyle olacağını düşünmemiştim yahuu
kizlar benim bat tarihim 02 eyluldu malesef 14. gunumde kanamam oldu durdurmak icin ilac iciyorum bende son 2 senedir oluyor malesef bu ay patladi gitti umutlar eylule kaldi.1.18 ağustos...regl
2.20 ağustos....regl
3.21 ağustos.....1.regl,2.beklemede(ben)
4.22 ağustos....1.regl,2.regl
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.30 ağustos
10.2 eylül
11.4 eylül..
ilk 4 günde başar oranımız sıfır gerçekten hamile kalmak zor işmiş beeeehiç böyle olacağını düşünmemiştim yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?