- 6 Ağustos 2015
- 113
- 29
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.721
kizlar benim bat tarihim 02 eyluldu malesef 14. gunumde kanamam oldu durdurmak icin ilac iciyorum bende son 2 senedir oluyor malesef bu ay patladi gitti umutlar eylule kaldi.1.18 ağustos...regl
2.20 ağustos....regl
3.21 ağustos.....1.regl,2.beklemede(ben)
4.22 ağustos....1.regl,2.regl
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.30 ağustos
10.2 eylül
11.4 eylül..
ilk 4 günde başar oranımız sıfır gerçekten hamile kalmak zor işmiş beeeehiç böyle olacağını düşünmemiştim yahuu
kizlar benim bat tarihim 02 eyluldu malesef 14. gunumde kanamam oldu durdurmak icin ilac iciyorum bende son 2 senedir oluyor malesef bu ay patladi gitti umutlar eylule kaldi.
bu listeye mi eklenmek istiyosun? sat ne?banu86 benii de ekler misn cnm
bende bazen oluyor adetten sonra 13. gunde kanama oluyor galiba yumurta olmadigi zaman vucut progesteron uretmiyor doktor disardan takviye veriyor 10 gun icecegim sonra birakicam sonra bi sonraki ay vucut yumurta uretince adet dongusu normal oluyorOlsun canim ya, hepimiz eylul grubuna tasinicaz zatenseni de bekleriz
Adetleri hep duzensiz midir? Bir de ovu.testi yapmis miydin, yaptiysan pozitiften kac gun sonra mens.oldun?
canım çok erken olmuşssun ama neden durduruyosun anlamadım ilaç almanı?kizlar benim bat tarihim 02 eyluldu malesef 14. gunumde kanamam oldu durdurmak icin ilac iciyorum bende son 2 senedir oluyor malesef bu ay patladi gitti umutlar eylule kaldi.
aslinda bu adet degil adet 2 eylulde yumurta olmadigi ay oluyor bende yaslaniyom artik malesef yumurta rezervim azaldicanım çok erken olmuşssun ama neden durduruyosun anlamadım ilaç almanı?
kaç yaşındasn ki canım çocuğun var m listeden çkarıyım mı 2 eylülüaslinda bu adet degil adet 2 eylulde yumurta olmadigi ay oluyor bende yaslaniyom artik malesef yumurta rezervim azaldi
37 yasindayim cocugum daha yok denemelere devam durmak yok. listeden cikarabiilirsin . eylulde girerim listeyekaç yaşındasn ki canım çocuğun var m listeden çkarıyım mı 2 eylülü
Var canimm bazilarinda pembemsi geliyo bazilarinda kahverengi leke geliyo. Goguslerde en buyuk belirtisi oluyomus :) benimde suan 12 gun var ama adet olcakmisim gbi karnima bi anda sanci giriyo. Goguslerimde sisti normalde hic yoktur avuca bile gelmez ama smdi avcumu dolduruyo :) ilac falanda icmiyorum o mu buyuttu desem ama :) bakalim insallah hamişsindir hayatim :)Kizlar ya adetime henuz 9 gun var ama goguslerim balon gibi sisti hic boyle olmazdi 2-3 gun oncesinden siserdi. Yerlesme kanamasi geldi aklima. Belirtisi olabilir mi? Belirtisi var midir o kanamanin?
kanama olduysa yerleşme kanaması olabilir tabi 9 gün kala muhtemel bi zamanKizlar ya adetime henuz 9 gun var ama goguslerim balon gibi sisti hic boyle olmazdi 2-3 gun oncesinden siserdi. Yerlesme kanamasi geldi aklima. Belirtisi olabilir mi? Belirtisi var midir o kanamanin?
kanama olduysa yerleşme kanaması olabilir tabi 9 gün kala muhtemel bi zaman
Yok cnm yeni grup kurdugunuzda. Ben bu grubu surekli takip ediyorumbu listeye mi eklenmek istiyosun? sat ne?
Sat da 15 agustos bat 12 eylul bu hafta ici bnm ov. Haftam bakalim hayirlisiYobakalımeni grup kurdugunuzda. Ben bu grubu surekli takip ediyorum
Cok sinir bi durum tatlim hayrlisi eylüle tam gaz ileri artik canimsanırım bugün regl olucam pembe akıntı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?