Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kizlar benim bat tarihim 02 eyluldu malesef 14. gunumde kanamam oldu durdurmak icin ilac iciyorum bende son 2 senedir oluyor malesef bu ay patladi gitti umutlar eylule kaldi.

kizlar benim bat tarihim 02 eyluldu malesef 14. gunumde kanamam oldu durdurmak icin ilac iciyorum bende son 2 senedir oluyor malesef bu ay patladi gitti umutlar eylule kaldi.

Olsun canim ya, hepimiz eylul grubuna tasinicaz zaten seni de bekleriz
Adetleri hep duzensiz midir? Bir de ovu.testi yapmis miydin, yaptiysan pozitiften kac gun sonra mens.oldun?

Olsun canim ya, hepimiz eylul grubuna tasinicaz zaten seni de bekleriz
Adetleri hep duzensiz midir? Bir de ovu.testi yapmis miydin, yaptiysan pozitiften kac gun sonra mens.oldun?
bende bazen oluyor adetten sonra 13. gunde kanama oluyor galiba yumurta olmadigi zaman vucut progesteron uretmiyor doktor disardan takviye veriyor 10 gun icecegim sonra birakicam sonra bi sonraki ay vucut yumurta uretince adet dongusu normal oluyor

hadi bakalıııııımmmmmm yok mu artıran
1.18 ağustos...regl
2.20 ağustos....regl
3.21 ağustos.....1.regl,2.beklemede(ben)
4.22 ağustos....1.regl,2.regl
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.30 ağustos
10.2 eylül........regl
11.4 eylül....

karnımın alt tarafında kasıklarıma doğru bi ağrı var... hasta olmadan önce ağrıdığı gibi hayırdır İnş. normalde reglime bir hafta kala hatta 10 gün kala göğüslerim ağrımaya başlardı bu henüz ağrı başlamadı hayret....

Kizlar ya adetime henuz 9 gun var ama goguslerim balon gibi sisti hic boyle olmazdi 2-3 gun oncesinden siserdi. Yerlesme kanamasi geldi aklima. Belirtisi olabilir mi? Belirtisi var midir o kanamanin?

Kizlar ya adetime henuz 9 gun var ama goguslerim balon gibi sisti hic boyle olmazdi 2-3 gun oncesinden siserdi. Yerlesme kanamasi geldi aklima. Belirtisi olabilir mi? Belirtisi var midir o kanamanin?
Var canimm bazilarinda pembemsi geliyo bazilarinda kahverengi leke geliyo. Goguslerde en buyuk belirtisi oluyomus :) benimde suan 12 gun var ama adet olcakmisim gbi karnima bi anda sanci giriyo. Goguslerimde sisti normalde hic yoktur avuca bile gelmez ama smdi avcumu dolduruyo :) ilac falanda icmiyorum o mu buyuttu desem ama :) bakalim insallah hamişsindir hayatim :)

kanama olduysa yerleşme kanaması olabilir tabi 9 gün kala muhtemel bi zaman

kanama olduysa yerleşme kanaması olabilir tabi 9 gün kala muhtemel bi zaman

Henuz kanama yok canim. Ilk gebeligimde de olmamisti o yuzden cok beklemedim. Goguslerim beni biraz sasirtti sadece. Iliskimin ustunden de henuz 6 gun gecti bu kadar erken olur mu bilmiyorum ama bi anormallik var insallah güzel biseydir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…