Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

sanırım bugün regl olucam pembe akıntı geldi

Bu kadar moralini bozma Banucum, biliyorum cok stresli bir durum ama inan bana adet olduktan sonra bu ay daha sakin ve rahat yaklasicaksin olaya- en azinsan basinda. Bat'a yaklastikca ne olur bilinmez tabi
Gecen ay o kadar inandirmistim ki gebelige kendimi, hayal kirikligi da bir o kadar buyuk oldu. Bu ay da yine stresliyim ama gecenki kadar degil.

Cok sinir bi durum tatlim hayrlisi eylüle tam gaz ileri artik canim
yok canım aslında sinirlenmedim çooook çok hazırdm biliyodum zaten.arkadaşlar yeni grubumuzu açcam forum gebelik bölümüne elimden geldiğince etiketleyerek çağırcam sizi ama grubu gören direk gelsin..herkes davetli bu sayfayada burada veda ediyorum listemizi orada detaylı bi şekilde isim isim yapıcam bekliyorum yol arkadaşlarım öpüyorum hepinizi

sanırım bendeee de bişey yok eylülde gele sizlerleyimm ovulasyon yapmaya devam 4günkaldı hala silikk

Banucum benide unutma tatlım olurmu yeni gruba.sizinle gecirmek dahada rahatlatyr insanı ve merak ediyrm eyluldebizim gruptan hamis kac kisi cıkcak

Bat ne zaman canım ? Usuyor musun bende de sancı var belimde de var kalın giyindim bide

Zeynep0234 canim sana onemli bi soru danismak istiyorum ozel degilse sen bu ay ovi testleri ilemi hamis kaldin yoksa regli bittikten sonra gun asiri birliktelikmi oldu bu konuda bize yard. Olabilirmisin bu arada bebis nasil sen nasilsin saglik shat iyi degilmi tatlim

Kızlar daha ovulasyona 2-3 gun var degilmi? Birde 8. Gun iliski oldu 9. 10. Gun bekleyip 11. Gun iliski olsamı

Eklentiler

• image.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 87
Kizlar belki alakasiz olcak ama bisey sormak istiyorum . Bende bu ay ovulasyon testini ve pre-seed jeli kullandim. Bat 3 eylül . Normalde adetime 3-4 gun kala goguslerimde dolgunluk olurdu ama daha 11 gun var ve dolgunluk 4 - 5 gundur var dokununca da cok degl ama agryo. Arada bi midem bi anda yaniyo karnima dogru iniyo adet sancisi gibi ayni. Ilac falanda kullanmadim o goguslerimi buyuttu desem . Biraz tuvalet sorunumda oldu . Psikoljkmi artk bilmiyorum ama hepsi pskljk olsa goguslerim de mi psikolojk buyuyo adetimede var test yapsam cikmaz ama varsa bile goguslerim buyudugune gore 2-3 haftalikmidir ki :)

Ovilasyon tarihin kaçıydi ona gore bir hesaplama yapilabilir belki

Ovilasyon tarihin kaçıydi ona gore bir hesaplama yapilabilir belki
14 eylul. Bide söyle bi durum var adet bittikten itibaren ovulasyon gunlerim haric bugune kdr 2 gune bi iliski oldu. Adet bitimindede hamile kalanlar varmis oyle okumustum :) belki tutar diye calismistik. Tuttuysa o zaman tutmustur belki. Sivilcelerim var normalde ama adet olcagim zaman cikar. 4 gun once sivilcelerim cikmaya basladi hala cikiyo ufak tefek. Kafam cok karisti heveslenmekte istemiyorum 2 senedir olmuyo cunku. Normalde her ay psikoljk olarak midem bulanir belirti gbi gelir bana ama ilk defa adetime 10 gun kala goguslerim dolgunlasti :/

Insallah tutmustur canim 14 eylul bat tarihin sanirim ben ovilasyon tarihini sordum eger ovi tarihin reglin bittikten sonra baştaysa belki belirti olarak sayilabilir ama ovi tarihin daha yeni ise bebegin tutunmasjndan sonra belirtiler basliyo digerleri psikolojik olabiliyo bende yasadim

Pardonn canim yanlis yazdimm 14 agustos ovulasyon hatta 12 de olabilir . Hepsini anladim psikolojiktirde gogus buyumesi kafami karistirdi bide vucudum hep sicak atesimde yuksek sabahlari bakiyorum 37 den dusmuyo :/

Kizlar benim ovu.testler kafayi yedi, gecen haftaydi saniyodum ki dun aksam yine pozitifimsi gordum, sabah tekrarlarim negatif hem de cok silik
Kafam karisti valla bir dahaki ovu test fln yok, her sey oluruna...

Soldaki dun aksam, sagdaki bu sabah...

Eklentiler

• P_20150824_073916.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…