- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.741
sanırım bugün regl olucam pembe akıntı geldi
yok canım aslında sinirlenmedim çooook çok hazırdm biliyodum zaten.arkadaşlar yeni grubumuzu açcam forum gebelik bölümüne elimden geldiğince etiketleyerek çağırcam sizi ama grubu gören direk gelsin..herkes davetli bu sayfayada burada veda ediyorum listemizi orada detaylı bi şekilde isim isim yapıcam bekliyorum yol arkadaşlarım öpüyorum hepiniziCok sinir bi durum tatlim hayrlisi eylüle tam gaz ileri artik canim
hadi bakalıııııımmmmmm yok mu artıran
1.18 ağustos...regl
2.20 ağustos....regl
3.21 ağustos.....1.regl,2.beklemede(ben)
4.22 ağustos....1.regl,2.regl
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.30 ağustos
10.2 eylül........regl
11.4 eylül....
Banucum benide unutma tatlım olurmu yeni gruba.sizinle gecirmek dahada rahatlatyr insanı ve merak ediyrm eyluldebizim gruptan hamis kac kisi cıkcak
Bat ne zaman canım ? Usuyor musun bende de sancı var belimde de var kalın giyindim bidekarnımın alt tarafında kasıklarıma doğru bi ağrı var... hasta olmadan önce ağrıdığı gibi hayırdır İnş. normalde reglime bir hafta kala hatta 10 gün kala göğüslerim ağrımaya başlardı bu henüz ağrı başlamadı hayret....
Cnm 1-4 eylül arasi ben cok terliyorum aksine...Bat ne zaman canım ? Usuyor musun bende de sancı var belimde de var kalın giyindim bide
Benimde bat 4-5 eylül . ovulasyon durumu nasıl ? Çift çizgileri ne zaman gordun ?Cnm 1-4 eylül arasi ben cok terliyorum aksine...
Sen çok erken gormussun canım o zaman ovu ya devam ederek hamile misin değil misin öğrenebilirsin şimdiAgustos 16-17 gibi gordum
Kizlar belki alakasiz olcak ama bisey sormak istiyorum . Bende bu ay ovulasyon testini ve pre-seed jeli kullandim. Bat 3 eylül . Normalde adetime 3-4 gun kala goguslerimde dolgunluk olurdu ama daha 11 gun var ve dolgunluk 4 - 5 gundur var dokununca da cok degl ama agryo. Arada bi midem bi anda yaniyo karnima dogru iniyo adet sancisi gibi ayni. Ilac falanda kullanmadim o goguslerimi buyuttu desem . Biraz tuvalet sorunumda oldu . Psikoljkmi artk bilmiyorum ama hepsi pskljk olsa goguslerim de mi psikolojk buyuyoadetimede var test yapsam cikmaz ama varsa bile goguslerim buyudugune gore 2-3 haftalikmidir ki :)
14 eylul. Bide söyle bi durum var adet bittikten itibaren ovulasyon gunlerim haric bugune kdr 2 gune bi iliski oldu. Adet bitimindede hamile kalanlar varmis oyle okumustum :) belki tutar diye calismistik. Tuttuysa o zaman tutmustur belki. Sivilcelerim var normalde ama adet olcagim zaman cikar. 4 gun once sivilcelerim cikmaya basladi hala cikiyo ufak tefek. Kafam cok karisti heveslenmekte istemiyorum 2 senedir olmuyo cunku. Normalde her ay psikoljk olarak midem bulanir belirti gbi gelir bana ama ilk defa adetime 10 gun kala goguslerim dolgunlasti :/Ovilasyon tarihin kaçıydi ona gore bir hesaplama yapilabilir belki
Insallah tutmustur canim 14 eylul bat tarihin sanirim ben ovilasyon tarihini sordum eger ovi tarihin reglin bittikten sonra baştaysa belki belirti olarak sayilabilir ama ovi tarihin daha yeni ise bebegin tutunmasjndan sonra belirtiler basliyo digerleri psikolojik olabiliyo bende yasadim14 eylul. Bide söyle bi durum var adet bittikten itibaren ovulasyon gunlerim haric bugune kdr 2 gune bi iliski oldu. Adet bitimindede hamile kalanlar varmis oyle okumustum :) belki tutar diye calismistik. Tuttuysa o zaman tutmustur belki. Sivilcelerim var normalde ama adet olcagim zaman cikar. 4 gun once sivilcelerim cikmaya basladi hala cikiyo ufak tefek. Kafam cok karisti heveslenmekte istemiyorum 2 senedir olmuyo cunku. Normalde her ay psikoljk olarak midem bulanir belirti gbi gelir bana ama ilk defa adetime 10 gun kala goguslerim dolgunlasti :/
Pardonn canim yanlis yazdimmInsallah tutmustur canim 14 eylul bat tarihin sanirim ben ovilasyon tarihini sordum eger ovi tarihin reglin bittikten sonra baştaysa belki belirti olarak sayilabilir ama ovi tarihin daha yeni ise bebegin tutunmasjndan sonra belirtiler basliyo digerleri psikolojik olabiliyo bende yasadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?