Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benimde adete 10 gün kala göğüslerim şişti ama sızlama yok. Adete 6 gün var lu an test yaptım çıkmadı negatifffffff (( akıntımda arttı. Kasuklarda da ağrı var. Normalde benüm hiç akıntım olmaz diye çok şüphelendim ama değilmiş. 30 ağustos benüm regl. Listede varım ama benimde umutlar eylüle mi acaba

Bei de bir daha ki aya yazın arkadaşlar...
Bu ay cuddi n çok umitliydim...
Her ay olmamış olmamasının bir sebebi var diyordum
Belki yumurtlama dönemini bilmiyorum yada catlamiyordur yada ne bileyim sağlıklı değildir vs diye
Ama bu ay bırakın bir tane iki tane yumurtlama oldu hatta catladiguinive oldukça sağlıklıdır
Niye olmadı yaaa...
Artık korkmaya başlıyorum

Artık eylül ayında da olmazsa rahim filmi çektirmek istiyorum....
Ama oda cçok Or ve pahalıgaliba

Offf aaranızda rahim filmi çektiren varmı

Bu arada 20 ağustosta regl oldum

Günaydın arkadaşlar. Mutlu ve umutlu günlere uyanalım inşallah. Birkaç aydır eşim tedavi görüyor,sonuçlar gayet olumlu oldu,ben de rahim filmi çektirdim ayın 15inde. Dr 20-22-24-26 da ilişki önerdi fakat benim ovülasyon testlerim hala silik.Adet günlerim de şaşmaz,sizce neden yumurtlamadım hala? Rahim filminin etkisi var mıdır acaba? Biz 20-22 yi değerlendirmedik çünkü eşimin sperm sayısında azlık var,ovülasyonun pozitif olmasını bekliyoruz.

bende yarından itibaren düşünüyorum ovi ile takibi ama umudum çok az hep negatifleri gördüğüm için C nin yalnızlığına çok şahit oldum...:)

Kızlar merhaba yarın bat günüm. Sol kasığımdaki ağrı duruyor ara ara kendini hatırlatıyor. Göğüslerin önceki aylara göre daha Büyüdü ve sertleşti kahverengileri genişledi. Garip bir şekilde ağrıyorlar. Ilk defa bu kadar yoğun bir şekilde belirti yaşıyorum. Ama bat günümün ertesini bekleyecem test için ben negatifi görünce üzülüyorum o Yüzden cesaret edemiyorum

canimcim bu mesajini daha yeni gordum. anladigim kadariyla regli olmussun. uzulmek tabii ki de yok. ne demistik, regli olmak da cok guzel. cunku olamasaydik, sorunlari daha, coooook daha buyuk olacakti.

bebek dedigin kucuk bir mucize. ve biz o mucizeyi o kadar cok bekliyoruz ki... mucizeden cok beklemeyi seviyoruz.
misal dusun, en son yasadigin mucizeni. ne kadar cok bekledigini. sevdigin esini.. dugun gunu carpan kalbini... hatirladin mi? kocan da bir zaman mucizendi. ama o artik alisik oldugun bir mucize.. sonra diyorsun ki robot gibi oldu iliskimiz.. olmasin! once elimizdeki mucizenin degerini bilicez. :) onu sevicez, sevildigimizi iliklerimize kadar hissedicez. sonra bir bakmissiz ki, kucucuk bir mucize daha gelmis kollarimiza...

demem o ki once sukur, sonra dua. bakin o zaman nasil mutlu oluyoruz!

opuyorum sizi kocaman! ben bu aralar biraz daha az giriyorum internete. bir daha girdigimde, guzel haberlerinizi almak dilegiyle...

Bence bu donemi gun asiri degerlendir canim, o gun bu gun diye sartlandirma. Spermin omru 3-4 gun. Ama yumurtaninki 24 saat. Dedigim gibi gunasiri degerlendir mumkunse
Canım 2 gun arayla iliski olsa yumurtlama zamanida 2 gun ust uste iliski olsa dahamı iyi diye düşünmüştüm bugunki testim t cizgisi silik.yukledigim testlerde t cizgisi aynı koyuluga ulaşmamış degilmi testlerde yumurtlamaya daha var galiba

Tamamen senin bilecegin bir is arkadasim, dr.larin onerdigini soyluyorum ben. Her gun iliski spermin sayisini ve kalitesini dusurur. 1 gun boslukta sperm miktari artar ve yenilenir. Ama senin dedigin gibi de olmaz mi, olur tabi. O 2 gunden sonra yine de cok ara vermeyin, en azindan 2 gunde 1 degerlendirin derim ben.

Yine estin gurledin motive ettin

Canım adet bitti 8. Gun iliski oldu 11. Gun bugun olacak.dedigin gibi gun asırı devam edeyim.sagol canım ya. Ovuladyonlara gore yumurtladimmiki çözemedim iyice silik cikti test. Devam edeyim bakalım testi yapmaya ne olacak

Eklentiler

• image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 289
Canım adet bitti 8. Gun iliski oldu 11. Gun bugun olacak.dedigin gibi gun asırı devam edeyim.sagol canım ya. Ovuladyonlara gore yumurtladimmiki çözemedim iyice silik cikti test. Devam edeyim bakalım testi yapmaya ne olacak

9.gun cift cizgi yani ertesindeki 24-36 saat yumurtlama zamani. Bugunu de degerlendirin canim mumkunse. Normalde dongun kac gun? Benimki de 11.gun cift cizgiydi ama 18.gunde yine gordum, kafam karisik o yuzden ben de bir dahaki ay o haftalarda mumkun oldukca gunasiri degerlendirmeye calisicam.

Slm hanımlar. Bu ay hsg çektirmiştim,ondan mı kaynaklandı bilmiyorum ama normalde 23-24 de yumurtlayan ben bugün oldu hala testte pozitifi görmedim,daha yeni renklenmeye başladı. Ama dün akşam uzayan akıntım oldu,ne olur ne olmaz diye değerlendirdik. Kafam karıştı acaba testler beni yanıltıyor yoksa geç mi yumurtlayacağım.

Eklentiler

• image.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 138
kaçıncı günün canım. ben de bu ay hsg çekildim. yumurtam geç çatladı. 17. günde benim döngüme göre geç tabi .
hatta testler 2-3 gün pozitifti dr a gittim çatlamıcak mı diye. 2 yumurtan var dedi . 17 mm .
sonra ertesi gün silikleşmeye başladı. benim ümidim yok gerçi de. benımde aklıma geldı hsgden dolayı gec yumurtlama olmus olabılır mı dıye

Dunude değerlendirdik bakalım ay ins bu ay guzel haberler alırız bende teste devam ediyorum senin iki defamı koyulasma oldu bazı bayanlar 2 defa yumurtlayabiliyirmus sans daha cok olur ins guzel haberleri verirsin canim

Merhaba ben sıteye yenı uye oldum.bırsey sormak ıstıyorum.ben 1 yıllık ewlıyım bebek dusunuyoruz.yumurtlamam oldu 20,1 mm di fakat yumurta içe çatlamış.doktorda reglımın 3.gununde 3 tane hormon testı ıstedı.bu durumlarda gebelık olmazmış.boyle bır durumla karsılasan oldumu hiç???

Sende de öyle olduysa demek ki etki edebiliyor. Canım ben 31 günde bir adet oluyorum ve yumurtam genelde 17-18 günlerde çatlıyordu. Bugün 18.gün,kasıklarımda hafif sancı başladı. Bu ay ben de umutlu değilim çünkü benim sol yumurtam daha geç gelişiyor nedense,umudum önümüzdeki ay sağ yumurtada :) Sen neden umutlu değilsin? Benim eşimde sorun var,senin eşinde var mı bir sorun???

Pardon canım bugün 19.gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…