- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.761
Aynisi bana oldu canim 17. Gunde cft cizgiyi gordum 5. Gun sonra yine cft cizgi oyuzden sal gitsin bosver cok karisyiBuna gore 18.gun. :/ Gerci ovu.tarihim dun olabilir sanirim cunku gecen ayki dongum de 34-35 gun idi. Pff cok karisigim, cok...
Kızlar daha ovulasyona 2-3 gun var degilmi? Birde 8. Gun iliski oldu 9. 10. Gun bekleyip 11. Gun iliski olsamı
Kizlar biri yazmisti buraya analarimiz bizi ovilasyon testiylemi dogurdu sanirim şeymaydi hatrlamiyorum ama cok hakli iki arkadasinla konustuk is yerinde ikiside regli biter bitmez calismalara basladiklarini ve regli olana kadar hic test yapmadiklarini soylediler @banu86 @friendly_84 @azrassjunemayapril @seyma0614902015 @yslpsln ve hatrlayamadigim bana yard. Olan tüm aekadaslarim ilk o ilasyon denememdi evet tipta çareler ilerledikce hersey dahada guzel ama biz bu bebekleri bir gorev bor deneme çalişma cift cizgi yok tek cizgi pesine düşerken bişeyi kacirdigimizi fark ettim birincisi bu duzenin bir yaraticisi var ve sanirim bizim hesaplarla Allahin bizim icin hesapladigi tutmadi ki o bize en hayrlisini en guzelini verecekken biz hala bir cift cizgi pesindeyiz bir gorev gibi nitelendirdigimi şahsim adina gecte olsa farkettim oysa duzenin yaraticisina dua ve bu durumu gorevden çıkarip aşka ve sevke donüstürmem gerektigini üstelik strese girip bu cift cizgi tuttumu tutmadimi kaygisi beni cok yordu ki belki bebegim ondan tutunamadi belkide ben onu regliyle atiyorum benim haberim bile yok yada artik her neyse bu ilk denememdi ve son olacak kararim net ama etlulde hamis kalirsam ilk buraya yazicam hepinizi haberdar edicem özellikle miranda_1986 dan ögrendigim okadar ćok sey varki tum bilgiler icin tum desteginiz icin teşekkür ederim hepinize tek tek dua edicem düzenin hükümdarı yaraticisi tek olan Rab size en hayrli zamanda hem saglikli hemde vatana millete hayrli işler sizlere hayrli evlatlik yapabilecek yavrular nasip etsin canlarim beni listeye negatif kaziyin ama eylülde guzel haberlerle sizle olacagim
Canım 2 gun arayla iliski olsa yumurtlama zamanida 2 gun ust uste iliski olsa dahamı iyi diye düşünmüştüm bugunki testim t cizgisi silik.yukledigim testlerde t cizgisi aynı koyuluga ulaşmamış degilmi testlerde yumurtlamaya daha var galibaBence bu donemi gun asiri degerlendir canim, o gun bu gun diye sartlandirma. Spermin omru 3-4 gun. Ama yumurtaninki 24 saat. Dedigim gibi gunasiri degerlendir mumkunse
Canım 2 gun arayla iliski olsa yumurtlama zamanida 2 gun ust uste iliski olsa dahamı iyi diye düşünmüştüm bugunki testim t cizgisi silik.yukledigim testlerde t cizgisi aynı koyuluga ulaşmamış degilmi testlerde yumurtlamaya daha var galiba
canimcim bu mesajini daha yeni gordum. anladigim kadariyla regli olmussun. uzulmek tabii ki de yok. ne demistik, regli olmak da cok guzel. cunku olamasaydik, sorunlari daha, coooook daha buyuk olacakti.
bebek dedigin kucuk bir mucize. ve biz o mucizeyi o kadar cok bekliyoruz ki... mucizeden cok beklemeyi seviyoruz.
misal dusun, en son yasadigin mucizeni. ne kadar cok bekledigini. sevdigin esini.. dugun gunu carpan kalbini... hatirladin mi? kocan da bir zaman mucizendi. ama o artik alisik oldugun bir mucize.. sonra diyorsun ki robot gibi oldu iliskimiz.. olmasin! once elimizdeki mucizenin degerini bilicez. :) onu sevicez, sevildigimizi iliklerimize kadar hissedicez. sonra bir bakmissiz ki, kucucuk bir mucize daha gelmis kollarimiza...
demem o ki once sukur, sonra dua. bakin o zaman nasil mutlu oluyoruz!
opuyorum sizi kocaman! ben bu aralar biraz daha az giriyorum internete. bir daha girdigimde, guzel haberlerinizi almak dilegiyle...
Canım adet bitti 8. Gun iliski oldu 11. Gun bugun olacak.dedigin gibi gun asırı devam edeyim.sagol canım ya. Ovuladyonlara gore yumurtladimmiki çözemedim iyice silik cikti test. Devam edeyim bakalım testi yapmaya ne olacakTamamen senin bilecegin bir is arkadasim, dr.larin onerdigini soyluyorum ben. Her gun iliski spermin sayisini ve kalitesini dusurur. 1 gun boslukta sperm miktari artar ve yenilenir. Ama senin dedigin gibi de olmaz mi, olur tabi. O 2 gunden sonra yine de cok ara vermeyin, en azindan 2 gunde 1 degerlendirin derim ben.
Canım adet bitti 8. Gun iliski oldu 11. Gun bugun olacak.dedigin gibi gun asırı devam edeyim.sagol canım ya. Ovuladyonlara gore yumurtladimmiki çözemedim iyice silik cikti test. Devam edeyim bakalım testi yapmaya ne olacak
kaçıncı günün canım. ben de bu ay hsg çekildim. yumurtam geç çatladı. 17. günde benim döngüme göre geç tabi .Slm hanımlar. Bu ay hsg çektirmiştim,ondan mı kaynaklandı bilmiyorum ama normalde 23-24 de yumurtlayan ben bugün oldu hala testte pozitifi görmedim,daha yeni renklenmeye başladı. Ama dün akşam uzayan akıntım oldu,ne olur ne olmaz diye değerlendirdik. Kafam karıştı acaba testler beni yanıltıyor yoksa geç mi yumurtlayacağım.
Dunude değerlendirdik bakalım ay ins bu ay guzel haberler alırız bende teste devam ediyorum senin iki defamı koyulasma oldu bazı bayanlar 2 defa yumurtlayabiliyirmus sans daha cok olur ins guzel haberleri verirsin canim9.gun cift cizgi yani ertesindeki 24-36 saat yumurtlama zamani. Bugunu de degerlendirin canim mumkunse. Normalde dongun kac gun? Benimki de 11.gun cift cizgiydi ama 18.gunde yine gordum, kafam karisik o yuzden ben de bir dahaki ay o haftalarda mumkun oldukca gunasiri degerlendirmeye calisicam.
Sende de öyle olduysa demek ki etki edebiliyor. Canım ben 31 günde bir adet oluyorum ve yumurtam genelde 17-18 günlerde çatlıyordu. Bugün 18.gün,kasıklarımda hafif sancı başladı. Bu ay ben de umutlu değilim çünkü benim sol yumurtam daha geç gelişiyor nedense,umudum önümüzdeki ay sağ yumurtada :) Sen neden umutlu değilsin? Benim eşimde sorun var,senin eşinde var mı bir sorun???kaçıncı günün canım. ben de bu ay hsg çekildim. yumurtam geç çatladı. 17. günde benim döngüme göre geç tabi .
hatta testler 2-3 gün pozitifti dr a gittim çatlamıcak mı diye. 2 yumurtan var dedi . 17 mm .
sonra ertesi gün silikleşmeye başladı. benim ümidim yok gerçi de. benımde aklıma geldı hsgden dolayı gec yumurtlama olmus olabılır mı dıye
Pardon canım bugün 19.günkaçıncı günün canım. ben de bu ay hsg çekildim. yumurtam geç çatladı. 17. günde benim döngüme göre geç tabi .
hatta testler 2-3 gün pozitifti dr a gittim çatlamıcak mı diye. 2 yumurtan var dedi . 17 mm .
sonra ertesi gün silikleşmeye başladı. benim ümidim yok gerçi de. benımde aklıma geldı hsgden dolayı gec yumurtlama olmus olabılır mı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?