- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.781
yok canım eşimde sorun yok . aslında hıcbır sorunum yoktu. :) en son rahım fılmı cekıleyım dedım. 6 aydır olmuyor benım. bıraz acelecıyım butun herseye baktırdım. farklı dr larada gıttım. ama rahım fılmınden sonra. yumurtlama gec olunca ovu testıde 1-2 gun pozıtıf gosterınce. hemen gıttım hastaneye. nöbetcı dr vardı. ona muayene oldum. 2 yumurtan var dedı. rahmın ters bılıyosun dımı dedı :) bılmıyodum bugune kadarda kımse solemedı. rahım fılmındede ole bısey yazmıyor . adet olduktan sonra ıyı bı dra gıdıcem kafamın rahatlaması ıcın. he bıde yumurtan kabuklu dedı ne demekse. gec olusurmus. ama benım hıc prob olmadı. daha önceden dr ile yumurtlama takıbıde yapıldım.Sende de öyle olduysa demek ki etki edebiliyor. Canım ben 31 günde bir adet oluyorum ve yumurtam genelde 17-18 günlerde çatlıyordu. Bugün 18.gün,kasıklarımda hafif sancı başladı. Bu ay ben de umutlu değilim çünkü benim sol yumurtam daha geç gelişiyor nedense,umudum önümüzdeki ay sağ yumurtada :) Sen neden umutlu değilsin? Benim eşimde sorun var,senin eşinde var mı bir sorun???
olur ama o kadar farklılık ötekı aylarda ben de de oldu.Pardon canım bugün 19.gün
Canım bugun ikiside koyulasti bir baksana testlere dun11. Gun iliski oldu 12. Gun cift cizgi bugünü bekleyip yarinmi iliski olsa sence9.gun cift cizgi yani ertesindeki 24-36 saat yumurtlama zamani. Bugunu de degerlendirin canim mumkunse. Normalde dongun kac gun? Benimki de 11.gun cift cizgiydi ama 18.gunde yine gordum, kafam karisik o yuzden ben de bir dahaki ay o haftalarda mumkun oldukca gunasiri degerlendirmeye calisicam.
Canım bugun ikiside koyulasti bir baksana testlere dun11. Gun iliski oldu 12. Gun cift cizgi bugünü bekleyip yarinmi iliski olsa sence
Sabır,Sabır sabır... Rabbim sabredenlerin yanındadır. Sabretmeyi öğrenmelisin canım. Rabbim çok sabırsız insanları hep sabretmeyi öğrendirerek müjdelemiştir,inşallah seninki öyle olmaz. Ben 1,5 yıllık evliyim,eşimde sorun var ve dr bana çektir demeden çektirmedim. Ki senin 6 ay olmuş denemeye başlayalı,1 sene olmadan dr lar bile bir şey yapmıyor,sen gidip film çektirmişsin hem de bir çoğu kişi çektirmeye cesaret bile edemezken. Dilerim rabbim tez amanda nasip eder cümlemize.yok canım eşimde sorun yok . aslında hıcbır sorunum yoktu. :) en son rahım fılmı cekıleyım dedım. 6 aydır olmuyor benım. bıraz acelecıyım butun herseye baktırdım. farklı dr larada gıttım. ama rahım fılmınden sonra. yumurtlama gec olunca ovu testıde 1-2 gun pozıtıf gosterınce. hemen gıttım hastaneye. nöbetcı dr vardı. ona muayene oldum. 2 yumurtan var dedı. rahmın ters bılıyosun dımı dedı :) bılmıyodum bugune kadarda kımse solemedı. rahım fılmındede ole bısey yazmıyor . adet olduktan sonra ıyı bı dra gıdıcem kafamın rahatlaması ıcın. he bıde yumurtan kabuklu dedı ne demekse. gec olusurmus. ama benım hıc prob olmadı. daha önceden dr ile yumurtlama takıbıde yapıldım.
Canım dün ilişki olmuş zaten,eğer dün boş geçmiş olsaydı bugün ve yarını değerlendir derdim.Bugün testin pozitif demiş,yani 36 saat içinde yumurtan çatlayacak,yarını iyi değerlendir mutlaka.Canım bugun ikiside koyulasti bir baksana testlere dun11. Gun iliski oldu 12. Gun cift cizgi bugünü bekleyip yarinmi iliski olsa sence
Evet canım bugun 12. Gun bugünü geçip 13.14. Gunu değerlendireyim sonra yine gun asırı devam edeyim. teste devam edeyim bakalım ay ins tutar. Canım hic oyle düşünme bazılarında da tam koyulasmiyordu ama hamile kalan cok oldu.allahim hayırlısını nasip etsin ins ben 4 aylıkken kaybettim ins bu sefer saglikli hayırlı bir evlat nasip eder hepimize insBence de yarini degerlendir. Bugun 12.gun degil mi? 13'u mutlaka degerlendirmeye calis. Sonraki gunleri de es gecme derim. Hadi hayirlisi.
Benim 2 yumurta olacagini sanmiyorum, cok cok koyu goremedim hicve bu ayi cok iyi degerlendiremedik, artik kismetse eylule, ekime
Tamam cok sagol canım yarını mutlaka değerlendiricem ins tutunur bebisCanım dün ilişki olmuş zaten,eğer dün boş geçmiş olsaydı bugün ve yarını değerlendir derdim.Bugün testin pozitif demiş,yani 36 saat içinde yumurtan çatlayacak,yarını iyi değerlendir mutlaka.
benimde birdahaki ay 2 sene olacak canım. sabırlıyım aslında ama bir şey varsa önceden bakılsın istedim. 30 yaşıma girdim. daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum =) korunmayı bıraktıktan sonra hemen olsun ıstıyor ınsan ama. hayırlısı tabi kiSabır,Sabır sabır... Rabbim sabredenlerin yanındadır. Sabretmeyi öğrenmelisin canım. Rabbim çok sabırsız insanları hep sabretmeyi öğrendirerek müjdelemiştir,inşallah seninki öyle olmaz. Ben 1,5 yıllık evliyim,eşimde sorun var ve dr bana çektir demeden çektirmedim. Ki senin 6 ay olmuş denemeye başlayalı,1 sene olmadan dr lar bile bir şey yapmıyor,sen gidip film çektirmişsin hem de bir çoğu kişi çektirmeye cesaret bile edemezken. Dilerim rabbim tez amanda nasip eder cümlemize.
öncesinde de akıntı gelebilir canım. yumurta çatlaması anlık bir olay değil boşuna dert etme. ama yakın demekkiYa arkadaşlar ben testlerimi göndermiştim sabah,daha pozitif değildi fakat şimdi lavaboda yumurta beyazı gibi uzayan akıntım oldu. kafam karıştı iyice,yanımda da test yok. Acaba yumurtladım mı,yani çatladı mı yumurtam?
sağol canım ya,geçen ay sabah test yapmıştım pozitif olmaya yakındı akşam kayınvalidemlerde lavaboya gittim akıntım var. Eve gidip test yaptım hemen,pozitif. Eve gitmek için sabırsızlanıyorum,acaba pozitif mi oldu merak ediyorum.öncesinde de akıntı gelebilir canım. yumurta çatlaması anlık bir olay değil boşuna dert etme. ama yakın demekki
olabilir ben 6 aydır çift çizgiyi görüyorum ama sonuç alamadım tabi :) damlatır damlatmaz t çizgisi beliriyor ya. bana göre pik o :) ınsallah olmustur yarın calısırsınız o zmansağol canım ya,geçen ay sabah test yapmıştım pozitif olmaya yakındı akşam kayınvalidemlerde lavaboya gittim akıntım var. Eve gidip test yaptım hemen,pozitif. Eve gitmek için sabırsızlanıyorum,acaba pozitif mi oldu merak ediyorum.
Eczanelerde satiliyo genellikle canim ovulasyon testi dersen verirler sana. Yumurtlama zamanlarini ogreniyosun onunla. Cift cizgi olursa o gunlerde gun asiri calisma yapiyosun diye biliyorum :) ama adet dongusune bagli bazi insanlarin gec catliyo yumurtasi. Mesela benim adetime 9 gun var bugun muayene oldum doktor yumurtan yeni catlamis gozukuyo dediSelam kizlar
1 yillik evliyim benmde cocugum olmuyor yaklasik 6 7 aydir deniyoruz bu ovulasyon testini ilk kez duydum biri bana net bi sekilde aciklayabilir mi acaba. Fotolara bakiyorum gebelik testi degil mi onlar nasi yapiyosunuz
Eczanelerde satiliyo genellikle canim ovulasyon testi dersen verirler sana. Yumurtlama zamanlarini ogreniyosun onunla. Cift cizgi olursa o gunlerde gun asiri calisma yapiyosun diye biliyorum :) ama adet dongusune bagli bazi insanlarin gec catliyo yumurtasi. Mesela benim adetime 9 gun var bugun muayene oldum doktor yumurtan yeni catlamis gozukuyo dedi
Rica ederim :) amin canimm insallahhSelam kizlar
1 yillik evliyim benmde cocugum olmuyor yaklasik 6 7 aydir deniyoruz bu ovulasyon testini ilk kez duydum biri bana net bi sekilde aciklayabilir mi acaba. Fotolara bakiyorum gebelik testi degil mi onlar nasi yapiyosunuz
Tesekkurler cevabin icin takip icin iyi bir yontem gercekten insallah en hayirli zaman neyse Allah kucagimiza verir bebegimizi
Adet aralığın kac gun Canım 22. Gun gibi duruyor yumurtlama bu testi hic kullanmadım ben laboquick kullanıyorum onda bilgim daha iyi cunku bazı testler tam koyu olmuyormuş bu testi kullanan arkadaslar görürse yardımcı olur.ama benim fikrim 22. Gun calismalar olduysa bekleme kalıyor ins bu guzel haberler alırız hepimizMerhaba arkadaşlar,
Tecrübeli birisi bana diyebilir mi hangi gün yumurtlama olmuştur sizce? Yoruma çok açık hepsi sanki aynı gibii
Bugun en sonuncuyu da yaptım testleri tamamladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?