- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.801
Adet aralığın kac gun Canım 22. Gun gibi duruyor yumurtlama bu testi hic kullanmadım ben laboquick kullanıyorum onda bilgim daha iyi cunku bazı testler tam koyu olmuyormuş bu testi kullanan arkadaslar görürse yardımcı olur.ama benim fikrim 22. Gun calismalar olduysa bekleme kalıyor ins bu guzel haberler alırız hepimiz
Günaydın canım. Tam da söylediğim gibi oldu,eve saat 23,30 da gittim ve hemen test Yaptım testim pozitif sabah da işe gelmeden önce Yaptım hala pozitif! Dün geceyi değerlendirdik yumoş çatlarsa spoşlar hazır olsun diye. Tahminimce akşam yapacağım test silikleşmeye Başlamış olacak. Bugünü de değerlendirip çalışsak mı yoksa yarın mı çalışsak bilemedim. Eğer bugün de çalışırsak 3 gün üst üste çalışmış olacağız. Ama şu da var ki bir haftadır hiç ilişki olmadı.olabilir ben 6 aydır çift çizgiyi görüyorum ama sonuç alamadım tabi :) damlatır damlatmaz t çizgisi beliriyor ya. bana göre pik o :) ınsallah olmustur yarın calısırsınız o zman
1 haftadır ilişki olmaması önemli değil canım. önemli olan 2 ilişki arası ne kadar. hatırladığım kadarıyla sperm sorununuz vardı. bence bu akşam çalışma olmasın. yarın olsun.Günaydın canım. Tam da söylediğim gibi oldu,eve saat 23,30 da gittim ve hemen test Yaptım testim pozitif sabah da işe gelmeden önce Yaptım hala pozitif! Dün geceyi değerlendirdik yumoş çatlarsa spoşlar hazır olsun diye. Tahminimce akşam yapacağım test silikleşmeye Başlamış olacak. Bugünü de değerlendirip çalışsak mı yoksa yarın mı çalışsak bilemedim. Eğer bugün de çalışırsak 3 gün üst üste çalışmış olacağız. Ama şu da var ki bir haftadır hiç ilişki olmadı.
testın varsa yapsana :) benimde tahmini 2 gun var ama umıdım olmadıgı ıcın. adet beklıyorum.günaydınlar benim bata 2 gün kaldı hayırlısı inşallah ovulasyon testi yapsam varsa çıkarmı sizce nasıl anlarım
benimde pek ümidim yok ama akşama eve gidince yapıcam iki çizginin de koyumu çıkması lazım varsatestın varsa yapsana :) benimde tahmini 2 gun var ama umıdım olmadıgı ıcın. adet beklıyorum.
koyu ya da yakın çıkması lazım. yumurtlama günü gibi. tabi kesin sonuç değil ama. sen artık gebelık testıde yapabılırsın. yumurtlaman ayın kacındaydı ?benimde pek ümidim yok ama akşama eve gidince yapıcam iki çizginin de koyumu çıkması lazım varsa
yumurtlamam 10,gün 10 ağustostaydı gebelik testim yok bekleyelim bakalım biraz daha kesin olurumda zaten adet belirtilerim yok şimdilik hayırlısı inşallah..koyu ya da yakın çıkması lazım. yumurtlama günü gibi. tabi kesin sonuç değil ama. sen artık gebelık testıde yapabılırsın. yumurtlaman ayın kacındaydı ?
vala canım bende yeniyim bu ışte ama sanki 9 bana daha koyu geldi daha yapti mi okumadım da topigiKızlar daha ovulasyona 2-3 gun var degilmi? Birde 8. Gun iliski oldu 9. 10. Gun bekleyip 11. Gun iliski olsamı
canimm naptin hamile kaldnmi bayaa sayfa sayfa okudum ve kaçırdım galibatest al 2 liraya yap
hayır hamile değilim ama eylülden umutluyuz EYLÜL de gel başlığı altında toplandık arkadaşlarla geri sayımı orda yapıyoruz..listemiz o sayfada devam ediyor katılımlarınızı beklıyoruzcanimm naptin hamile kaldnmi bayaa sayfa sayfa okudum ve kaçırdım galiba
link versene canım sana zahmet olmazsa yada beni etiketlede gelimmm hep yeniii ummutlarrrrhayır hamile değilim ama eylülden umutluyuz EYLÜL de gel başlığı altında toplandık arkadaşlarla geri sayımı orda yapıyoruz..listemiz o sayfada devam ediyor katılımlarınızı beklıyoruz
Yaptım canım 12. Gnün koyulasti nasip artikvala canım bende yeniyim bu ışte ama sanki 9 bana daha koyu geldi daha yapti mi okumadım da topigi
2 gunde bir de, gunde bir de calisma yapabilirsin su anda.Arkadaşlar eve gelir gelmez test Yaptım ama testim hala pozitif, bu akşam boş geçip yarın çalışalım diyorum ama emin olamıyorum. Daha silikleşmeye başlamamış değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?