Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Tesekkurler ben de 22 giibi düşünmüştüm. Yalnızca o gün bir calisma oldu. İnsaallah cnm saolasın.. Hepimiz icin inşallah.

Kızlar merhaba ben pyroclinice ovu testi kullanıyorum bu ay. 5-6 gündür hep pozitif çıkıyor günde 2 kez öğlen 12 akşam 7 gibi yapıyorum ama hiç silikleşmedi hep pozitif kaldı (benim çizgim kontrol çizgisinden hep daha koyu çok belirgin çıkıyor) acaba gebelik olabilir mi diye (adet olmuştum ama ara ara bulantım vardı üstüne görüp farkında değilsem diye) dün kanda bhcg baktırdım <1.2 negatif çıktı ama halen ovu testi çok bariz pozitif. Boşuna saçmasapan umutlanmak da istemiyorum aslında, sonra üzülüyorum çünkü. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar bu arada bugün adetin 16. Günü. Adetin 11. gününden beri testler pozitif çıkıyor

olabilir ben 6 aydır çift çizgiyi görüyorum ama sonuç alamadım tabi :) damlatır damlatmaz t çizgisi beliriyor ya. bana göre pik o :) ınsallah olmustur yarın calısırsınız o zman
Günaydın canım. Tam da söylediğim gibi oldu,eve saat 23,30 da gittim ve hemen test Yaptım testim pozitif sabah da işe gelmeden önce Yaptım hala pozitif! Dün geceyi değerlendirdik yumoş çatlarsa spoşlar hazır olsun diye. Tahminimce akşam yapacağım test silikleşmeye Başlamış olacak. Bugünü de değerlendirip çalışsak mı yoksa yarın mı çalışsak bilemedim. Eğer bugün de çalışırsak 3 gün üst üste çalışmış olacağız. Ama şu da var ki bir haftadır hiç ilişki olmadı.

Arkadaşlar bunlar akşam ve sabahki testlerim bir haftadır ilişkiye girmedik ki yumurtlama zamanı üst üste çalışırsak spoşlar biraz iyi durumda olsun diye.24 ve 25 akşamları ilişki oldu sabahki testim hala pozitif ya kafam karıştı. Muhtemelen Akşama test silikleşmeye Başlamış olacak. Bu Akşamı da değerlendirelim mi sizce?

Eklentiler

• image.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 93
1 haftadır ilişki olmaması önemli değil canım. önemli olan 2 ilişki arası ne kadar. hatırladığım kadarıyla sperm sorununuz vardı. bence bu akşam çalışma olmasın. yarın olsun.

koyu ya da yakın çıkması lazım. yumurtlama günü gibi. tabi kesin sonuç değil ama. sen artık gebelık testıde yapabılırsın. yumurtlaman ayın kacındaydı ?
yumurtlamam 10,gün 10 ağustostaydı gebelik testim yok bekleyelim bakalım biraz daha kesin olurumda zaten adet belirtilerim yok şimdilik hayırlısı inşallah..

Benim adette 35 günde bir olur bazen 33 oluyor bende ovulasyon aldım adetten itibaren 10.gün başladım testlerimde böyle bakalım ne zamn koyulasicak

Eklentiler

• 1440592596516-152871078.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 84
hayır hamile değilim ama eylülden umutluyuz EYLÜL de gel başlığı altında toplandık arkadaşlarla geri sayımı orda yapıyoruz..listemiz o sayfada devam ediyor katılımlarınızı beklıyoruz
link versene canım sana zahmet olmazsa yada beni etiketlede gelimmm hep yeniii ummutlarrrr

Kızlar merhaba bugün benim adetimin 5 günü bu ay olmadı maalesef tüp bebek tedavimde önümüzde ki aya kaldı belki bu ay kalan testlerimi de Yaparım kızlar

Arkadaşlar eve gelir gelmez test Yaptım ama testim hala pozitif, bu akşam boş geçip yarın çalışalım diyorum ama emin olamıyorum. Daha silikleşmeye başlamamış değil mi?

Eklentiler

• image.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaşlar eve gelir gelmez test Yaptım ama testim hala pozitif, bu akşam boş geçip yarın çalışalım diyorum ama emin olamıyorum. Daha silikleşmeye başlamamış değil mi?
2 gunde bir de, gunde bir de calisma yapabilirsin su anda.
eger esinin sperm sayisinda bir sIKinti yoksa her gun calisma daha mantikli bence. cunku uzmanlar iki gunde bir i ozellikle sperm sayisinda sorun yasayan ciftler icin istiyorlar.
yok bugunu bos gecmek istemiyorum diyorsan, o zaman su siralar kocan da sen de sicaktan kacinin. sicak dus almayin, gobegine laptop koyma ya da sicak olan herhangi bisi. o zaman spermler canli kalabilir ve yumurtayi dolleyebilir.

hadi gazaniz mubarek olsun! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…