- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.381
okussssssssssssssssssss pokusssssssssssssssssssssss sincabınnnn fındığııııııııı çatlayakussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss delikafadulden
aynen şekerim kapatalım bencede isteyen inansın bu tarz şeylere hala ama benim işim olmaz :dilcikar:
sende bi sakin ol bakim otomatik hesaplayıcıyla baktınmı ayın kaçında gözüküyo orda
sincap kısss bak çiçekim senin fındığı çatlatma sihiri yapmış ahahahaha
ciğer konusunda bi sorun olucağını sanmıyorum ben şahsen.küçücük tohum ne bilsin nereye dokunduğumu? karın şişliği herşeyden olabilir.gaz yapıcak bişey yemiş olabilirsin ondan olabilir.
ben buna da katılamıycam..aylardır çocuk için uğraşıcaam olmıycak bu ay da testte pozitifi tam bugünde bulduysam suçum ne? Allah'ın bu durumda bizi cezalandırıcağını düşünmüyorum.zevkini düşünerek yapmıycaak ya bebek için uğraşanlar.. ama yumurtlama günü olmayıpta yapan için bişey diyemiyceem..
kızlar bende alıcm bu ovulasyon testınden nerden sipariş verıcm bu ay kullanmak ıstıyorumm
sincap kısss bak çiçekim senin fındığı çatlatma sihiri yapmış ahahahaha
:roflol: :roflol: :roflol: deli şeeyy karnım acıdı gülerkene... inşaalllaah finduğum çatlarrrr.bundan sonra benim yumurtaya FINDIK diyorum var mı itirazı olan :mymeka: yok! kabul edilmiştir!!!! :roflol:
heee aynen bacım.Allah içimizi biliyor ya o yeter! baktım canım 13-18 eylül arası diyor.muhtemelen en geç 2 güne fındukum çatlıııcak!
ahahaha evet..çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 kesin yarın pozitifi görrcemmm :sm_cool:
o kadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn FINDIK kıracağı alsak aslında fena olmaz arada kendiliğinden çatlamayınca müdahale ederükkk :roflol: :roflol:
işte o kadarrrr yarına görcen poiztifi sonrada 9 ay pozitifffffffffffffffffffffffffffffffff :hulya:
acele etme senem bu sferede stresten geckmesin çatlama çünkü benim otom.hesaplayıcıda 8-13 yazıyordu 13 ünde ben kırmızı çizgiyi gördüm anca e gördükten 24-36 saat sonra olduna göre çatlama 1-2 günde böle atıyor yani bence sana daha var cnm sen dinlen enerji topla şimdilik Çok üzgünüm çoook
ohhhh! ağzın bal yesin emi! :dance: inşallah hepimiz 9 ay bööle :CüvCüv: gezeriz. hepimiz hamile kalıomuşuz bu ay sonra güzel ülkemde nüfus patlaması bizim yüzümüzdennn :roflol:
haklısın arkadaşım tabi çok haklısın sen bende olsam kaçırmam artık allaha sığınırım ama işte duyunca araştırdım ve doğruluk payı var hani bilimsel veya dinsel olmayan şeyler batıl inançtır benim için de ama dinimizde bu var mış zaten cinsel ilişki eşinle olduktan sonra hiç bir şekilde haram değil de hani bugünler ibadetle geçirilirse daha iyi olur deniyor ama bu günlerde olan cima dan olan evlat şöle olur böle olur diye yazılar vardı çok açık yazıp insanların hevesini kırmış gibi olmayayım tabi de rabbim yardım eder benimde yumurtlamam perşembe gecesine gelmişti 3 eylül araştırdım ana babasına asi olur filan yazıyor birde tövbe estağfirullah perşembe olursa şöle cuma olursa böle vs derken hatta kendi kendime dedimki eee ne zaman yapcaz biss perşembe perişanlık cumna allahın günü derken akannehirakannehir allahım hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün evlat nasip etsin onları korusun bişi daha karı koca istekli olursa ilişkide o çocuk ta hayırlı olurmuş öle bişilerde yazıyor du akannehir
kızalr ben acuk çıkıyom görüşürüz sonra kendinize eyi bakın fındıklarınızı çatır çatır çatlatınnn inşallahhh hayde görüşürzzzzzzzzzzz öpüyom hepinizii
buna göre sibelin ve ayçanın çocukları accayiiip hayırlı olcek sırnaşık şey :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?