Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

okussssssssssssssssssss pokusssssssssssssssssssssss sincabınnnn fındığııııııııı çatlayakussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: deli şeeyy karnım acıdı gülerkene... inşaalllaah finduğum çatlarrrr.bundan sonra benim yumurtaya FINDIK diyorum var mı itirazı olan :mymeka: yok! kabul edilmiştir!!!! :roflol:

aynen şekerim kapatalım bencede isteyen inansın bu tarz şeylere hala ama benim işim olmaz :dilcikar:
sende bi sakin ol bakim otomatik hesaplayıcıyla baktınmı ayın kaçında gözüküyo orda

heee aynen bacım.Allah içimizi biliyor ya o yeter! baktım canım 13-18 eylül arası diyor.muhtemelen en geç 2 güne fındukum çatlıııcak!

haklısın arkadaşım tabi çok haklısın sen bende olsam kaçırmam artık allaha sığınırım ama işte duyunca araştırdım ve doğruluk payı var hani bilimsel veya dinsel olmayan şeyler batıl inançtır benim için de ama dinimizde bu var mış zaten cinsel ilişki eşinle olduktan sonra hiç bir şekilde haram değil de hani bugünler ibadetle geçirilirse daha iyi olur deniyor ama bu günlerde olan cima dan olan evlat şöle olur böle olur diye yazılar vardı çok açık yazıp insanların hevesini kırmış gibi olmayayım tabi de rabbim yardım eder benimde yumurtlamam perşembe gecesine gelmişti 3 eylül araştırdım ana babasına asi olur filan yazıyor birde tövbe estağfirullah perşembe olursa şöle cuma olursa böle vs derken hatta kendi kendime dedimki eee ne zaman yapcaz biss perşembe perişanlık cumna allahın günü derken akannehirakannehir allahım hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün evlat nasip etsin onları korusun bişi daha karı koca istekli olursa ilişkide o çocuk ta hayırlı olurmuş öle bişilerde yazıyor du akannehir

o kadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn FINDIK kıracağı alsak aslında fena olmaz arada kendiliğinden çatlamayınca müdahale ederükkk :roflol: :roflol:

o kadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn FINDIK kıracağı alsak aslında fena olmaz arada kendiliğinden çatlamayınca müdahale ederükkk :roflol: :roflol:

kıssss var bende fındık kıracağııı çok yediğim içinnn kaydirigubbakcemile3 acaba akşama denesem mii?!?!?!?! :roflol: sırnaşık şey

acele etme senem bu sferede stresten geckmesin çatlama çünkü benim otom.hesaplayıcıda 8-13 yazıyordu 13 ünde ben kırmızı çizgiyi gördüm anca e gördükten 24-36 saat sonra olduna göre çatlama 1-2 günde böle atıyor yani bence sana daha var cnm sen dinlen enerji topla şimdilik Çok üzgünüm çoook

işte o kadarrrr yarına görcen poiztifi sonrada 9 ay pozitifffffffffffffffffffffffffffffffff :hulya:

ohhhh! ağzın bal yesin emi! :dance: inşallah hepimiz 9 ay bööle :CüvCüv: gezeriz. hepimiz hamile kalıomuşuz bu ay sonra güzel ülkemde nüfus patlaması bizim yüzümüzdennn :roflol:

arkadaşlar bişi dicektim birde burda ovülasyon takibi yapan arkadaşların hepsinde yumurtlama sorunu varmı acaba mesela bende vardı ve ben bitkisel kğrler kullandım ve takip etmiştim bu son ay da ve oldu yumurtladım ve sanırım ilk defa oldu çünki bu yumurtlama belirtileri dahja önce olmamıştı dr da daha önce hatta aynı ay reglimin başladığı zaman kendiliğindne yumurtlaman neredeyse imkansız belki senede en fazla 2 kere o da çok zor dedi ama ben kendi yöntemlerimle inanarak dua ederek en azından yumurtlamayı başardım hani sizlerde varsa sorunlarınız yazsanız ona göre bişiler yapsanız destekleyici bitkisel şeyler olurmu akıl vermek gibi olmasın tabide hani ben faydasını gördüm allahın izniyle

kızalr ben acuk çıkıyom görüşürüz sonra kendinize eyi bakın fındıklarınızı çatır çatır çatlatınnn inşallahhh hayde görüşürzzzzzzzzzzz öpüyom hepinizii

benim de büyük ihtimal öyle olur.çünkü yaklaşık 30 sürüyor.mantık olarak en geç 18inde yumurtlamam lazım.pozitifi de 16-17 gibi görebilirim sanki..zaten ateş ölçümü de yapıorum ya anlarım herhalde..şmdilik nadasa aldım kendimii kaydirigubbakcemile3 :hulya: beklemedeyim..

ohhhh! ağzın bal yesin emi! :dance: inşallah hepimiz 9 ay bööle :CüvCüv: gezeriz. hepimiz hamile kalıomuşuz bu ay sonra güzel ülkemde nüfus patlaması bizim yüzümüzdennn :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok güzeldi gerçekten bizim bebeklerimiz olsunda isterse dünyada olsun nüfus herkes çatır çatır doğuruyo bize gelincemi patlıcak kaydirigubbakcemile3 ama ben bir çok kişinin bu aylarda hamile kalacağına inanıyorum baya olacak içime öyle doğuyor dileğim herkesin olması inşallah

buna göre sibelin ve ayçanın çocukları accayiiip hayırlı olcek sırnaşık şey :roflol:

bu arada kızlar muhtemel yumurtlama günümde yani 18inde akşam ben yolculuk yapıyo olcam..anne-baba yanına gidicez e orda nasıl olcak bu iş bilmem ama ben yolculuk falan dinlemem dimi?! eğer olurda c.tesi sabah gazetelerde "kafayı bozmuş kadın S.P. ıDO'da kocasının üstüne atladı" diye bi haber okursanız ahanda o benim!!!! fındık bu beklemeeezzzzzzz sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…