Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Sağol canım! eşimin sperm sayısı milimde 18 milyon,az yani! Rabbim eşimin spoşlarına zeval vermesin! Dr bize 20-22-24-26 da ilişki olsun dedi ama biz sadece 24 be 25 i değerlendirdik şimdi testim pozitif sabaha kadar belki silikleşmeye olur yani yumurtam çatlamıştır muhtemelen. Acaba Sabahı mı değerlendirsek? Ya acayip karıştı kafam benim.

ya kusum bence sen 27si sabahini degerlendir dedigin gibi. yumurtan catlamisken, ne kadar sperm verirsen o kadar kardir.
24u degerlendirmissiniz iyi olmus, 25i atlasaymisizsiniz daha iyiymis. ama atlamamissiniz caniniz sagolsun. Simdi 27si aksamini beklersen yumurtan adet olup gidecek. en iysi sen bir kez daha iliskiye gir. :)
esinin masallah 25 den az ama hala 18 milyon spermi var. o da 1 mililitredeki... erkekler 3 ile 5 ml arasinda salgiliyor her iliskide. bu da demek oluyor ki zaten iki kere sevismeden en az 18 x 2 x 3=108 milyon sperm var yumurtani bekleyen. hadi yarisi aksin gitsin ne bileyim degeri iyi olmasin. kaldi mi 54 milyon. senin yumurtanin ihtiyaci olan 1 tanesi. onla da bi bas goz edersek, muradimiza ereriz
ay bu bizim yumurtalar ne simarik. biz elimizi sallasak ellisi diye burun kiviriyoz, bizim yumurtalarin 54 milyon tane gorucusu vaz hazirda bekleyen, bir donup de mendil atmiyor haspamlar! :)

Kızlar cvp yok mu bana?

Akşam akşam ne güldük ama! aynen canım ya o kadar sperm arasından sadece bir tanesi tutacak ama bizim spoşlar işe yumoşlar iyice Nazlı oldu sabahın köründe Kalkıp test Yaptım ve silinmeye Başlamış,değerlendirelim dedik biz de

Eklentiler

• image.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 118
o arkadaslardan bırı benım :) ben arkadasa yazdım ama sevmedı cevabımı herhalde

Canlarım bir bakarmısiniz bugun 14. Gun bugunde calışma olsun degilmi yıldızlı gunler iliski oldu yakalamisimdir degilmi

Eklentiler

• image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 102
o arkadaslardan bırı benım :) ben arkadasa yazdım ama sevmedı cevabımı herhalde
evet canım seninde öyleydi de mi? Benim bir arkadaşımın da öyle oldu 6 ay önce ve o ay hamile kaldı. İyi değerlendirmek lazım. Ya sanki benim de 25i akşam pozitif 26 sabah silik, 26 akşam pozitif 27 sabah silik gibi geldi. Acaba benim de mi iki tane yumurtam var???

kaderdaşlarım benim testlere bir bakın bakalım,sabah çalışma oldu,acaba akşam da mı olsa???

Eklentiler

• image.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 110
Ya hanımlar bende bişe sorucam 35 günde bir olurum adette itibaren 10.günde başladım ve hala silik devam ediyo normamlmı bu kadar erken silin çıkması siküsüm uzun çünki kağıtta 35 günde bir olan için 16. Gün başlanmalı yazıyo bende çok test var diye ben 10. Gün başladım beklıyıım mı ben daha cvp yazarsanız svimirim ilk defa ovulasyon kullanıyorumı

yok canım o saat farkından fılan kaynaklanıyordur. ıyı degerlendırmıssındır ınsallahta. temel atılıyodur :)

evet bekle canım,sen muhtemelen 20.günde falan yumurtlayacaksın,erken başlayınca insan geriliyor neden hala pozitif olmadı diye. Bütün bayanlarının vücudunda az da olsa lh hormonu olduğu için silik çıkması normal.

Canım onceden benimde 35 di 21. Gun cift cizgi gormuştum gec yumurtluyorsundur sen hic bırakma testi devam et göreceksin ileriki gunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…