- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.821
Sağol canım! eşimin sperm sayısı milimde 18 milyon,az yani! Rabbim eşimin spoşlarına zeval vermesin! Dr bize 20-22-24-26 da ilişki olsun dedi ama biz sadece 24 be 25 i değerlendirdik şimdi testim pozitif sabaha kadar belki silikleşmeye olur yani yumurtam çatlamıştır muhtemelen. Acaba Sabahı mı değerlendirsek? Ya acayip karıştı kafam benim.2 gunde bir de, gunde bir de calisma yapabilirsin su anda.
eger esinin sperm sayisinda bir sIKinti yoksa her gun calisma daha mantikli bence. cunku uzmanlar iki gunde bir i ozellikle sperm sayisinda sorun yasayan ciftler icin istiyorlar.
yok bugunu bos gecmek istemiyorum diyorsan, o zaman su siralar kocan da sen de sicaktan kacinin. sicak dus almayin, gobegine laptop koyma ya da sicak olan herhangi bisi. o zaman spermler canli kalabilir ve yumurtayi dolleyebilir.
hadi gazaniz mubarek olsun! :)
kaç günde bir oluyorsun adetYaptım canım 12. Gnün koyulasti nasip artik
Sağol canım! eşimin sperm sayısı milimde 18 milyon,az yani! Rabbim eşimin spoşlarına zeval vermesin! Dr bize 20-22-24-26 da ilişki olsun dedi ama biz sadece 24 be 25 i değerlendirdik şimdi testim pozitif sabaha kadar belki silikleşmeye olur yani yumurtam çatlamıştır muhtemelen. Acaba Sabahı mı değerlendirsek? Ya acayip karıştı kafam benim.
Kızlar cvp yok mu bana?Kızlar merhaba ben pyroclinice ovu testi kullanıyorum bu ay. 5-6 gündür hep pozitif çıkıyor günde 2 kez öğlen 12 akşam 7 gibi yapıyorum ama hiç silikleşmedi hep pozitif kaldı (benim çizgim kontrol çizgisinden hep daha koyu çok belirgin çıkıyor) acaba gebelik olabilir mi diye (adet olmuştum ama ara ara bulantım vardı üstüne görüp farkında değilsem diye) dün kanda bhcg baktırdım <1.2 negatif çıktı ama halen ovu testi çok bariz pozitif. Boşuna saçmasapan umutlanmak da istemiyorum aslında, sonra üzülüyorum çünkü. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar bu arada bugün adetin 16. Günü. Adetin 11. gününden beri testler pozitif çıkıyor
Akşam akşam ne güldük ama! aynen canım ya o kadar sperm arasından sadece bir tanesi tutacak ama bizim spoşlar işe yumoşlar iyice Nazlı oldu sabahın köründe Kalkıp test Yaptım ve silinmeye Başlamış,değerlendirelim dedik biz deya kusum bence sen 27si sabahini degerlendir dedigin gibi. yumurtan catlamisken, ne kadar sperm verirsen o kadar kardir.
24u degerlendirmissiniz iyi olmus, 25i atlasaymisizsiniz daha iyiymis. ama atlamamissiniz caniniz sagolsun. Simdi 27si aksamini beklersen yumurtan adet olup gidecek. en iysi sen bir kez daha iliskiye gir. :)
esinin masallah 25 den az ama hala 18 milyon spermi var. o da 1 mililitredeki... erkekler 3 ile 5 ml arasinda salgiliyor her iliskide. bu da demek oluyor ki zaten iki kere sevismeden en az 18 x 2 x 3=108 milyon sperm var yumurtani bekleyen. hadi yarisi aksin gitsin ne bileyim degeri iyi olmasin. kaldi mi 54 milyon. senin yumurtanin ihtiyaci olan 1 tanesi. onla da bi bas goz edersek, muradimiza ereriz
ay bu bizim yumurtalar ne simarik. biz elimizi sallasak ellisi diye burun kiviriyoz, bizim yumurtalarin 54 milyon tane gorucusu vaz hazirda bekleyen, bir donup de mendil atmiyor haspamlar! :)
Canım slm. Bir arkadaşımın da testleri 4 gün pozitif çıkmıştı,dr gitti ve dr 2 tane yumurtası olduğunu söyledi,bence senin de yumurtan birden fazladır o yüzden bu kadar uzun sürmüştür pozitif olması.Kızlar cvp yok mu bana?
Canım slm. Bir arkadaşımın da testleri 4 gün pozitif çıkmıştı,dr gitti ve dr 2 tane yumurtası olduğunu söyledi,bence senin de yumurtan birden fazladır o yüzden bu kadar uzun sürmüştür pozitif olması.
evet canım seninde öyleydi de mi? Benim bir arkadaşımın da öyle oldu 6 ay önce ve o ay hamile kaldı. İyi değerlendirmek lazım. Ya sanki benim de 25i akşam pozitif 26 sabah silik, 26 akşam pozitif 27 sabah silik gibi geldi. Acaba benim de mi iki tane yumurtam var???o arkadaslardan bırı benım :) ben arkadasa yazdım ama sevmedı cevabımı herhalde
ooo bebişim süpermiş senin testler de,bu akşamı da değerlendir bence. Ne kadar ekmek o kadar köfte:)Canlarım bir bakarmısiniz bugun 14. Gun bugunde calışma olsun degilmi yıldızlı gunler iliski oldu yakalamisimdir degilmi
Ayy ins canım ya bugünü değerlendirelim diyorum gene test yapicam bakalım siliklesmismi iyice ins bu ay olur hayirlisiyla hepimiz guzel haberler alırızooo bebişim süpermiş senin testler de,bu akşamı da değerlendir bence. Ne kadar ekmek o kadar köfte:)
Canım seninde 26 gun koyu ertesi gunu degerlendirmissiniz bugunude değerlendirin hadi ins guzel haberler alalım bu aykaderdaşlarım benim testlere bir bakın bakalım,sabah çalışma oldu,acaba akşam da mı olsa???
yok canım o saat farkından fılan kaynaklanıyordur. ıyı degerlendırmıssındır ınsallahta. temel atılıyodur :)Canım slm. Bir arkadaşımın da testleri 4 gün pozitif çıkmıştı,dr gitti ve dr 2 tane yumurtası olduğunu söyledi,bence senin de yumurtan birden fazladır o yüzden bu kadar uzun sürmüştür pozitif olması.
evet bekle canım,sen muhtemelen 20.günde falan yumurtlayacaksın,erken başlayınca insan geriliyor neden hala pozitif olmadı diye. Bütün bayanlarının vücudunda az da olsa lh hormonu olduğu için silik çıkması normal.Ya hanımlar bende bişe sorucam 35 günde bir olurum adette itibaren 10.günde başladım ve hala silik devam ediyo normamlmı bu kadar erken silin çıkması siküsüm uzun çünki kağıtta 35 günde bir olan için 16. Gün başlanmalı yazıyo bende çok test var diye ben 10. Gün başladım beklıyıım mı ben daha cvp yazarsanız svimirim ilk defa ovulasyon kullanıyorumı
bugunde olsun bence. yumurtan catlamıs sanırım. hala aktıf olabılır. degerlendır ya tutarsaCanlarım bir bakarmısiniz bugun 14. Gun bugunde calışma olsun degilmi yıldızlı gunler iliski oldu yakalamisimdir degilmi
Canım onceden benimde 35 di 21. Gun cift cizgi gormuştum gec yumurtluyorsundur sen hic bırakma testi devam et göreceksin ileriki gunlerdeYa hanımlar bende bişe sorucam 35 günde bir olurum adette itibaren 10.günde başladım ve hala silik devam ediyo normamlmı bu kadar erken silin çıkması siküsüm uzun çünki kağıtta 35 günde bir olan için 16. Gün başlanmalı yazıyo bende çok test var diye ben 10. Gün başladım beklıyıım mı ben daha cvp yazarsanız svimirim ilk defa ovulasyon kullanıyorumı
Ins canım bugun de aklımda ne olur ne olmaz diye deneyelim bakalım ins tutarbugunde olsun bence. yumurtan catlamıs sanırım. hala aktıf olabılır. degerlendır ya tutarsabol şans canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?