Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

napalım başka care yok demekki ben bu günleri değerlendırım mı yoksa esmı geçiyim daha cok var cunki

26 koyu yanı şimdi yumurta çatlamışmı ne ne oluyooo biri banada anlatsınn ya keklik_58
Arkadaşım şimdi şöyle oluyor,test yapıyorsun yumurtan olgunlaşıp çatlama durumuna gelince ovülasyon testin pozitif oluyor,yani sana diyor ki hazırlığını yap,36 saat içerisinde çatlayacağım,sen pozitifi gördüğün günün ertesi gün yani 36 saatlik dilim içinde eşinle birlikte oluyorsun tabii bu arada teste devam edilmeli çünkü eğer test pozitiften sonra silikleşmeye başlamışsa yumurtan çatlamış oluyor. Çalışmalar son gaz,gün aşırı devam ediyor olmalı diyor sana testler.

o arkadaslardan bırı benım :) ben arkadasa yazdım ama sevmedı cevabımı herhalde
Ya canım biz akşam da mı çalışsak ne yapsak? Bu ay saçma sapan bir ilişki takvimimiz oldu. Off yaaa, 25ini boş geçmeyince bütün düzen şaştı... Zaten geç yumurtladım, adetim de şaşacak şimdi

yok canım askam calısmayın. zaten sperm sıkıntı.. yarın sabah tekrar calıs. sonrasıda bence kendınız ıcın. cunku yumurtlama zamanın gecmıs olur sanırım.

anladım pozıtıftn sonra ömemli ozamnlar onu gördüğümüz gün değil yanı saol canısı

Canım 2 gun arayla iliski olsun yumurtlama zamanı daha sıkı çalışırsınız
teşekkur edrım canım denıycem

Canlarım ya bugun 14. Gun tekli test aşağıda genemi koyu ya ama sanki biraz siliklesmis degilmi bugunde iliski olacak fakat ya yarında boyle çıkarsa 3 gun ust üstede sağlıksız olmazmı off kafam gene karisik

Eklentiler

• image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 84
  • image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 88
Canlarım ya bugun 14. Gun tekli test aşağıda genemi koyu ya ama sanki biraz siliklesmis degilmi bugunde iliski olacak fakat ya yarında boyle çıkarsa 3 gun ust üstede sağlıksız olmazmı off kafam gene karisik
canım butun resımlerı aynı zamanda cekıyorsun. mesela damlattıktan 10 dk sonra gibi senin 13. günkü testten sonra yumurtan çatlamış görünüyor. bugünkü yaptığın silik eğer dün çalışma olmadıysa bugun olsun .

Yıldızlı gunler iliski oldu canım.Dün calışma oldu bugunde olacak kacirmamisimdir ins yarında boyle çıkarsa ne yapicamki puff artık testlerin ustası oldum surekli yapmaktan ama genede her ayy tereddüt ediyorum size sormadan icim rahat etmiyor

yanı yarın da bole cıkabılır tabı. su an testın poz. degıl ki... benım hep bu kadar cıkıyor mesela

yanı yarın da bole cıkabılır tabı. su an testın poz. degıl ki... benım hep bu kadar cıkıyor mesela
Canım siliklesincede iliski olması gerekiyor ya.Hani cok az siliklesmis acaba tamamen siliklesincemiki iliski olsa dedim yarın yani. Ama bugunude kaçırmamak lazım. Dun iliski oldu bugüne karar veremiyorum

Canım siliklesincede iliski olması gerekiyor ya.Hani cok az siliklesmis acaba tamamen siliklesincemiki iliski olsa dedim yarın yani. Ama bugunude kaçırmamak lazım. Dun iliski oldu bugüne karar veremiyorum
anladım canım. önemli olan en koyu anı varya. ondan sonraki 24 saat içinde çatlıyor. yani silikleşme miktarı önemli değil.
dün yapmışsan sperm kalite sorununuz yoksa bugünde yap gitsin

merhaba

Benimde adet dongum 35. Ben de ilk defa bu ay deniyorum testlere göre 22.gun en koyusuydu bizde o gun calıstık.. Bakalım ben de cok heyecanla bekliyorum

Ne zamn basladın sen testlerı yapmaya bide fotosu varsa paylasırmısın benımle bnde ilk defa kullanıyorum çünki ve kafamda cok soru işaretlerı var
merhaba

Benimde adet dongum 35. Ben de ilk defa bu ay deniyorum testlere göre 22.gun en koyusuydu bizde o gun calıstık.. Bakalım ben de cok heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…