Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ne zamn basladın sen testlerı yapmaya bide fotosu varsa paylasırmısın benımle bnde ilk defa kullanıyorum çünki ve kafamda cok soru işaretlerı var
Tabiki, eke koydum. Ben 19.gun basladım. Adet tarihim 2 ağustostu, üzerindeki sagılar da ağustosun gün olarak tarihi.. Testlerin talimatına göre doğru yaptım ama bakalım iştee.. Senin ne zamandı adet tarihin?

Eklentiler

• image.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 71
Tabiki, eke koydum. Ben 19.gun basladım. Adet tarihim 2 ağustostu, üzerindeki sagılar da ağustosun gün olarak tarihi.. Testlerin talimatına göre doğru yaptım ama bakalım iştee.. Senin ne zamandı adet tarihin?
benim 16 ağustos adetın 10.günü başladım çoklu aldım netten bitsinler die senin 21 dekı gıbı cıkıyo hep ama bnm daha var 19eylül bıdakı adet tarıhım bakalım koyulaşacakmı Bakıp bakıp duruyorum habıre

İyi akşamlar herkese resim yükleyebildim neyseki şimdi sadece bugün ilişki şansım olucak eşimle yarın gidiyor pazar dönücek. Acaba bu ay için bir şansımız olur mu bugünkü ilişkiyle?

İyi akşamlar herkese resim yükleyebildim neyseki şimdi sadece bugün ilişki şansım olucak eşimle yarın gidiyor pazar dönücek. Acaba bu ay için bir şansımız olur mu bugünkü ilişkiyle?
kesınlıkle değerlendır kesşke 1 gün erteleyebılse eşin işini yarın garantı olurdu ama zaten spermler 3 gün canlı kalabılıyo dişi olanlar tutarsada kızın olma olasılığı cok yuksek inşllh tutar

Benim 1 kızım var Allah bağışlasın sizlerinde varsa :) kızıma kardeş istiyoruz nasipse 3 aydır deniyoruz ama ilk defa bu ay pozitifi yakaladım ovulasyon testinde ama işte eşim de yarın sabahtan gidecek. Dediğim gibi bu ay kısmetse tutar. Eşim sürekli gidiyor zaten o yüzden yumurtlama takibi yapmam şart

Geçen ay 24. Günümde kanamam başladı bir kaç aydır farklı oluyorum. 26-27-28 günde bir oluyorum
Llk defa 24. Günde oldum geçen ay

Ben de arada bakıyorum eşim de çocuk yapıyoruz diye düşünmeyelim o paikolojiyle olmaz diyo, strese gireriz diyo, benim ovu. Testi yaptıgımı görse kesin dalga geçer benimle

Ahh keşke canım ya çok sevinirim. Geçen ay aşılama yapıldı tutmadı acaba kist mi kaldı diye düşündüm yada bu ay yumurtam geç çatlıycak yada hiç çatlamayacak mı diye düşündüm cumartesi için randevu aldım doktora gidicem. İnş dediğin gibidir zaten sağ tüpüm kapalı ordan yumurtlayınca diğer açık tüp bazen yakalarmış inş çok yumurtam vardır da şansım artar

Bir de o ay arkadaşın yumurta geliştirici iğne yada hap kullanmış mıydı biliyor musun? Ben bu ay hiç ilaç kullanmadım

o arkadaslardan bırı benım :) ben arkadasa yazdım ama sevmedı cevabımı herhalde
Canım bana mı cvp yazmıştın? Farketmemiş olabilirim kusura bakma. Senin kaç gün pozitif çıktı ? Bir de adetinin hangi günleri arası pozitifti? Sonra silikleşti dimi? 2 yumurtan olduğu ay ilaç kullanmış mıydın yumurta geliştirici?

Merhaba melekler. 6 aylik bir oğlum yar neredeyse saat başı emziriyorum. Süt korur diye korunmadik. Oğlum 5 aylikken adet oldum. Adetim 18 gün gecikti. Ovulasyon testi yapiyorum biri kalın, biri silik cift çizgi çıkıyor . Gebelik testi negatif. Kan testi de yaptiramiyorum. Bi yorum yapın lutfen kafam çok karışık....

4 güm pozitif çıktı. bu ay zaten öleydi. 14-15-16 çift çizgiydi -17. gün silikleşti ... yok canım ilaç kullanmadım ben. bugünde adet oldum bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…