- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.861
Tabiki, eke koydum. Ben 19.gun basladım. Adet tarihim 2 ağustostu, üzerindeki sagılar da ağustosun gün olarak tarihi.. Testlerin talimatına göre doğru yaptım ama bakalım iştee.. Senin ne zamandı adet tarihin?Ne zamn basladın sen testlerı yapmaya bide fotosu varsa paylasırmısın benımle bnde ilk defa kullanıyorum çünki ve kafamda cok soru işaretlerı var
benim 16 ağustos adetın 10.günü başladım çoklu aldım netten bitsinler die senin 21 dekı gıbı cıkıyo hep ama bnm daha var 19eylül bıdakı adet tarıhım bakalım koyulaşacakmıTabiki, eke koydum. Ben 19.gun basladım. Adet tarihim 2 ağustostu, üzerindeki sagılar da ağustosun gün olarak tarihi.. Testlerin talimatına göre doğru yaptım ama bakalım iştee.. Senin ne zamandı adet tarihin?
ohhhhh masallah sen yakaladın gıbı duruyo sakın es gecme inşllh tutar
kesınlıkle değerlendır kesşke 1 gün erteleyebılse eşin işini yarın garantı olurdu ama zaten spermler 3 gün canlı kalabılıyo dişi olanlar tutarsada kızın olma olasılığı cok yuksek inşllh tutarİyi akşamlar herkese resim yükleyebildim neyseki şimdi sadece bugün ilişki şansım olucak eşimle yarın gidiyor pazar dönücek. Acaba bu ay için bir şansımız olur mu bugünkü ilişkiyle?
kaç günde bır oluyosunkı 13.ünde yakalın pozıtıfı
Ben de arada bakıyorum eşim de çocuk yapıyoruz diye düşünmeyelim o paikolojiyle olmaz diyo, strese gireriz diyo, benim ovu. Testi yaptıgımı görse kesin dalga geçer benimlebenim 16 ağustos adetın 10.günü başladım çoklu aldım netten bitsinler die senin 21 dekı gıbı cıkıyo hep ama bnm daha var 19eylül bıdakı adet tarıhım bakalım koyulaşacakmıBakıp bakıp duruyorum habıre
. Hahahaha bende evın alay konusuyumm yaaBen de arada bakıyorum eşim de çocuk yapıyoruz diye düşünmeyelim o paikolojiyle olmaz diyo, strese gireriz diyo, benim ovu. Testi yaptıgımı görse kesin dalga geçer benimle
bunlar hep çift cizgi nerden anlıycan hamıle olduğunu dıyoBen de arada bakıyorum eşim de çocuk yapıyoruz diye düşünmeyelim o paikolojiyle olmaz diyo, strese gireriz diyo, benim ovu. Testi yaptıgımı görse kesin dalga geçer benimle
Geçen ay 24. Günümde kanamam başladı bir kaç aydır farklı oluyorum. 26-27-28 günde bir oluyorum
Llk defa 24. Günde oldum geçen ay
Onlar işin dalgasında :))) biz burda heyecan cekiyoruzbunlar hep çift cizgi nerden anlıycan hamıle olduğunu dıyo
Ahh keşke canım ya çok sevinirim. Geçen ay aşılama yapıldı tutmadı acaba kist mi kaldı diye düşündüm yada bu ay yumurtam geç çatlıycak yada hiç çatlamayacak mı diye düşündüm cumartesi için randevu aldım doktora gidicem. İnş dediğin gibidir zaten sağ tüpüm kapalı ordan yumurtlayınca diğer açık tüp bazen yakalarmış inş çok yumurtam vardır da şansım artarCanım slm. Bir arkadaşımın da testleri 4 gün pozitif çıkmıştı,dr gitti ve dr 2 tane yumurtası olduğunu söyledi,bence senin de yumurtan birden fazladır o yüzden bu kadar uzun sürmüştür pozitif olması.
Bir de o ay arkadaşın yumurta geliştirici iğne yada hap kullanmış mıydı biliyor musun? Ben bu ay hiç ilaç kullanmadımCanım slm. Bir arkadaşımın da testleri 4 gün pozitif çıkmıştı,dr gitti ve dr 2 tane yumurtası olduğunu söyledi,bence senin de yumurtan birden fazladır o yüzden bu kadar uzun sürmüştür pozitif olması.
Canım bana mı cvp yazmıştın? Farketmemiş olabilirim kusura bakma. Senin kaç gün pozitif çıktı ? Bir de adetinin hangi günleri arası pozitifti? Sonra silikleşti dimi? 2 yumurtan olduğu ay ilaç kullanmış mıydın yumurta geliştirici?o arkadaslardan bırı benım :) ben arkadasa yazdım ama sevmedı cevabımı herhalde
4 güm pozitif çıktı. bu ay zaten öleydi. 14-15-16 çift çizgiydi -17. gün silikleşti ... yok canım ilaç kullanmadım ben. bugünde adet oldum bu arada :)Canım bana mı cvp yazmıştın? Farketmemiş olabilirim kusura bakma. Senin kaç gün pozitif çıktı ? Bir de adetinin hangi günleri arası pozitifti? Sonra silikleşti dimi? 2 yumurtan olduğu ay ilaç kullanmış mıydın yumurta geliştirici?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?