Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Günaydın arkadaşım,allah bağışlasın. Canım süt korumuyor,ona güvenip de korunmamazlık etmeyin,Ovülasyon testine gelince her insanın vücudunda belli miktarda lh hormonu bulunduğu için testin silik çizgi çıkması gayet normal. Doğumdan sonra adet düzeni biraz zor oturuyor. Hamile değilsindir diye düşünüyorum.

4 güm pozitif çıktı. bu ay zaten öleydi. 14-15-16 çift çizgiydi -17. gün silikleşti ... yok canım ilaç kullanmadım ben. bugünde adet oldum bu arada :)
Anladım canım hayırlısı inş. Bu arada kaçıncı gününde adet başladı. 16-17. Gün yumurta çatlasa 30-31. Gün adet olunur ya ondan soruyorum gerçekten öyle mi oldu diye

Hayır canım arkadaşım ilaç falan kullanmadı,sadece incir yiyordu bol bol. İlk ovülasyon takibi yaptığı ay hamile kaldı.
Bu ay ben de ilk defa incir yedim ama çok fazla değil 2-3 günde bir, her seferinde 2-3 tane. Kuru inciri sevmiyorum tazesini çok severim incir zamanı diye yemiştim. İnş yumurta sayım fazla olmuştur ve çatlamıştır umarım.

Arkadaşa katılıyorum ama yine de düşük bir ihtimal olabilir. Bir durumunu takip et bakalım. İnş gönlünce olur

Arkadaşlar,
Gebelik testi için idrarın sabah yapılması gerçekten çok mu fark ediyor? Ben dayanamayıp bu akşam yaptım bebetime diye bir markanın. Negatif cıktı.adetime 1 hafta var. Sizce erken mi davranıyorum????

Çok erken adet günü ya da adet gecikince yapman gerekir gebelik testini

Elimde bir de erken gebelik testi var ilişkiden 7 gün sonra gösterir diyor, yani adete 1 hafta kala oluyor. sabah onu yapmayı düşünüyordum. Yapmiyim o zaman dimi?
Tam adet günü yap bazılarında pozitif adet günü bile çıkmayabiliyor. Benim adet 4 gün geçince çıkmıştı pozitif

Ben burayı dün buldum hanımlar. Sayfalarda çok fazla merak ettim sizin ilk bebekleriniz mi olucak?
Benim 6 yaşında bir kızım var 2. İçin uğraşıyoruz sağ tüpüm kapalı eşimin tahlilleri iyi sayılır onda hafif sıkıntı var 30 yaşındayım 8 aydır olmadı bu 8 ay içinde 2 defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım geçen ay aşılama oldum ama nasip olmadı bu ay ovu testi ile deniyoruz bu ay da olmazsa gelecek ay tüp bebek deniycez onu önerdiler. Kızıma 2 ayda plansız gebe kalmıştım ama 2. Bebiş çok nazlı olacak galiba. Ben çocukları çok seviyorum 3-4 tane (hatta 5 bile olabilir) çocuk istiyorum. Şöyle ikizim olsa 1 kız 1 erkek süper olurdu tabiki nasip kısmet Allahım izin verirse. İnş bebiş isteyen herkes kavuşur yavrusuna

Canım bebetime çok kalitesiz. Ben kullandım bazen idrar tam dağılmıyor bile. Üstelik 20 dk diyor ama neredeyse 1 saatte dağılıyor idrar. Bi arkadaşın adeti geçmiş bebetime kullanmış negatifmiş sonra (aynı gün yada sonrasında) başka marka yapmış çok silik çıkmış onda da. Aynı gün bhcg 44 çıkmış. Forumlarda internette de okumuştum bebetime iyi değil diye. Ben de aynı fikirdeyim. Ayrıca sabah ilk idrarla yap farkediyor genelde. Sabah ilk idrar daha yoğun olduğu için daha koyu çıkarıyor. Adetine 1 hafta varsa çok erken aslında. Dayanabiliyorsan adet gününü hatta geçmesini bekle. Dayanamıyorsan da negatif çıktı diye boşuna üzülme erken çünkü. İnş gönlündeki olur arkadaşım

Kızlarr bu ne şimdi 33 35 günde bir oluyorum çizgi gidiyoo yavas yavas adetim 7 8 gün sürer normalde bende 10dan başladım yapmaya bugün 13 .gün çicgi kayboluyo hepten

Eklentiler

• image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…