Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlarr bu ne şimdi 33 35 günde bir oluyorum çizgi gidiyoo yavas yavas adetim 7 8 gün sürer normalde bende 10dan başladım yapmaya bugün 13 .gün çicgi kayboluyo hepten
10. Günü yapsaydın keşke belki ozaman çizgi koyu çıkmış olabilirdi. Çünkü en belirgin 11.gün sonra git gide silikleşmiş

Kızlarr bu ne şimdi 33 35 günde bir oluyorum çizgi gidiyoo yavas yavas adetim 7 8 gün sürer normalde bende 10dan başladım yapmaya bugün 13 .gün çicgi kayboluyo hepten
Canım bence daha pozitifleşecek tahminen 18-20. Günlerde. Tabi sen yine de her ihtimale karşı gün aşırı, gün aşırı yapamadığın zamanlarda 3 güne bir ilişkiye devam et. Çizgi koyu belirgin olunca günaşırı kesin olsun. Bence daha yumurtlamaya çok var diye böyle çıkıyor olabilir. Ayrıca hep aynı saatlerde yap sabah ilk idrarla yapma. Bir de testi yapmadan önce son 2-3 saat sıvı alımını iyice azalt. İnş herşey yolunda gider

10. Günü yapsaydın keşke belki ozaman çizgi koyu çıkmış olabilirdi. Çünkü en belirgin 11.gün sonra git gide silikleşmiş
Canım bence arkadaş için 10. Gün çok erken yumurtlama açısından. Çünkü 33-35 günde bir adet oluyormuş. 10 gün yumurtlamış olsa 24 günde adet olur. Tabi bu da olasılık ama çok düşük bir olasılığa benziyor. İnş daha yumurtlamamıştır da şansı vardır

10.günde yaptım canım 11 yakın oda attım testleri gıcık oldum

öle olucak canım herlde napalım oldu oldu olmadı allah kerim

olurmu olur rabbım istedıkten sonra ama bilmiyorum hepten kafam karıştı elimde test var boşta bı kaç gün yapmıcam 16 17 yapatım yzarım size gene durumu

slm kızlar sayfaları incelemeye çalıştım ama net bilgiyi bulamadım ne olur yardımcı olun.
testte çift çizgiyi görünce mı yoksa silikleşince mi ilişki olmalı Birde ben sabah akşam yapıyorum akşam ve sabah pozitifti bu ne demek
ne olur 2 kelime yazın ((

olurmu olur rabbım istedıkten sonra ama bilmiyorum hepten kafam karıştı elimde test var boşta bı kaç gün yapmıcam 16 17 yapatım yzarım size gene durumu
Canım elinde test bolsa yada bitince alabilirim diyorsan bence ara verme testlere. Duruma göre birkaç gün günde 1 yaparsın sonra da günde 1 yada 2 devam edersin. Çünkü belli olmaz yine de, bazen yumurtlama günü değişebiliyor

Canım ,
Yorumların için çok teşekkür ederim. Sabır etmek lazım demekkii biraz daha..

Canım test koyu olunca ilişki olsun kesinlikle ve sonrası günaşırı ilişkiye devam et test iyice silikleşinceye kadar. Doğru mu kızlar ? Siz de cvp yazın lütfen

Eğer pozitiften kastın iki çizgi aynı koyulukta yada benim çizgim kontrol çizgisinden daha koyu demekse genelde o andan sonraki 24-36 saat içinde yumurta çatlıyor. Tabi her testin hassaslığı farklı olabilir. Tam koyu olmasa bile belirgin olunca günaşırı ilişkiye başla ki içerde halihazırda sperm bulunsun her ihtimale karşı

kontrol kadar hiç koyulaşmadı ama ona çok yakın oldu yani koyudan sonra silikleşince yumurta çatlamış mı sayılıyor bu arada sağolasın

kontrol kadar hiç koyulaşmadı ama ona çok yakın oldu yani koyudan sonra silikleşince yumurta çatlamış mı sayılıyor bu arada sağolasın
Sanırım öyle canım. Sen yine de test iyice silikleşene kadar günaşırı ilişkiye devam et. Daha deneyimli arkadaşlar cvp yazar mısınız lütfen şekerler.

sasırdım kaldım ya ne zormus keske varsa var yoksa yok cıksa sılık çizgilerlee uğrasıoz çiş yapa yapa çiş kalmadı ya nere bulsam işiyom

Ne zamandır deniyorsunuz peki?
beş aydır deniyoruz canım. ben 29 yaşındayım eşim 33. o çok istiyo üzülüyo ben de ondan etkileniyorum aslında ben aman aman da evlat hasretiyle yanmıyorum ama yine de deneyip olmayınca morali bozuluyo insanın. tabi bide çevresel faktörler var insanı çileden çıkarıyor. hepimizin hakkında hayırlısı Rabbim ol der oluverir bakarsın

Sırayla adetin günlerine ve sabah akşam diye ovulasyon testlerim şöyle:
11A 13A 14S 14A 15S 15A 16S 17S 17A 18A 20S 20A
Ne zaman yumurta çatlamış olabilir?
(İlişki günleri adetin 12 14 16 17 19 20. Günleri)

Eklentiler

• 1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 230
  • 2.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 173
  • 3.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 144
  • 4.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 152
Sırayla adetin günlerine ve sabah akşam diye ovulasyon testlerim şöyle:
11A 13A 14S 14A 15S 15A 16S 17S 17A 18A 20S 20A
Ne zaman yumurta çatlamış olabilir?
(İlişki günleri adetin 12 14 16 17 19 20. Günleri)
eğer doğru anladıysam 16 akşamı ve 17 sabahı en üst düzeydesin son resımde catlamış olmalı ilşki günlerinde gzel tutar inşllh bat kaç beklıyelım senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…