- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.921
bekle canım,daha yumurtlamaya zamanın var. tahminimce 1 hafta sonra yumurtlayacaksın,takip etmeyi bırakma.Kızlarr bu ne şimdi 33 35 günde bir oluyorum çizgi gidiyoo yavas yavas adetim 7 8 gün sürer normalde bende 10dan başladım yapmaya bugün 13 .gün çicgi kayboluyo hepten
dayanamadım gene yaptım bu sabah böyle cıktı galiba sıvı alımına dıkkat etmedim ben bi arkadaş yazdı sabah ilk idrarla yapma testn önce 2 saat sıvı alma uydum dediklerine böle oldubekle canım,daha yumurtlamaya zamanın var. tahminimce 1 hafta sonra yumurtlayacaksın,takip etmeyi bırakma.
Haklısın canım iyi olurdu ama testleri çöpe atmıştım tek tek ayrı ayrı fotoları vardı bir programla fotoları birleştirdim mecbur. Ancak bu kadar oldu :)c anım hepsini tek foto
hpsini tek fotoya alsaydın daha iyiydi
Canım son 2 yıldır adetim yine düzenli sayılır ama bazen 4-5 gün kayabiliyor genelde erken geliyor. (2 yıl öncesine kadar 28 günde bir oluyordu) eski düzenime göre düşünürsek bata 7 gün kaldı 6 eylül pazar yani. Ama yumurta ne zaman çatlamış emin olamadığım için kestiremiyorum tam bir tarih. İnş güzel bir haber verebilirimeğer doğru anladıysam 16 akşamı ve 17 sabahı en üst düzeydesin son resımde catlamış olmalı ilşki günlerinde gzel tutar inşllh bat kaç beklıyelım senı
O arkadaş benim canım. Sevindim faydam olmasına :) aynı şekilde testlere ve ilişkiye devam canım ok :)dayanamadım gene yaptım bu sabah böyle cıktı galiba sıvı alımına dıkkat etmedim ben bi arkadaş yazdı sabah ilk idrarla yapma testn önce 2 saat sıvı alma uydum dediklerine böle oldu
inşllh cnm hyırlısı olsun hepimiz içinO arkadaş benim canım. Sevindim faydam olmasına :) aynı şekilde testlere ve ilişkiye devam canım ok :)
sonuna kadar gelmissin ben geçen ay son hafta bıraktım ve kaçırdık yumurtayı bence azimle devam et yoksa koca bi ay bosa gidicekKızlar 4395. Sayfada 10 gündür yaptığım ovu testlerim ve ilişki günleri yazıyor. Bu da az önceki ovu testim. 2 çizgide yine belirgin çıktı benimki kontrolden hafif silik gibi sadece. 10 gündür hep pozitif. Silikleşmedi bir türlü. Adetin 21. Günündeyim. En son dün akşam ilişki oldu bende vaginismus var az kasılmayla oluyor ilişki ama sürekli günaşırı ilişki beni yordu ve biraz stres yaptı. Sizce ilişki devam mı yoksa yeterli mi? Yumurtam çatlamış mıdır sizce? Yorum yapın lütfen özellikle de ilişki konusunda, devam etmem gerekiyorsa mecbur edicem tabi.
Resimlerde eğer sırasıyla ise, anladıgım kadarıyla 17 sabah pik yapmış, demekki 17 akşam ya da 18inde falan yumurtladınız.. Sonra da hep azalmış. İlişkiye girdiğiniz günler de tutuyor bence gönlünüzü ferah tutun strese girmeyin.. Hayırlı haberler alalım inşallahKızlar 4395. Sayfada 10 gündür yaptığım ovu testlerim ve ilişki günleri yazıyor. Bu da az önceki ovu testim. 2 çizgide yine belirgin çıktı benimki kontrolden hafif silik gibi sadece. 10 gündür hep pozitif. Silikleşmedi bir türlü. Adetin 21. Günündeyim. En son dün akşam ilişki oldu bende vaginismus var az kasılmayla oluyor ilişki ama sürekli günaşırı ilişki beni yordu ve biraz stres yaptı. Sizce ilişki devam mı yoksa yeterli mi? Yumurtam çatlamış mıdır sizce? Yorum yapın lütfen özellikle de ilişki konusunda, devam etmem gerekiyorsa mecbur edicem tabi.
Canım kaçırdığını nasıl anladın? Bebek yok diye mi diyorsun adet gününe ovu testine göre falan mı? Kaçıncı gün yumurtladın ve anladın bunu canım?sonuna kadar gelmissin ben geçen ay son hafta bıraktım ve kaçırdık yumurtayı bence azimle devam et yoksa koca bi ay bosa gidicek
İnş canım inş çok saolResimlerde eğer sırasıyla ise, anladıgım kadarıyla 17 sabah pik yapmış, demekki 17 akşam ya da 18inde falan yumurtladınız.. Sonra da hep azalmış. İlişkiye girdiğiniz günler de tutuyor bence gönlünüzü ferah tutun strese girmeyin.. Hayırlı haberler alalım inşallah
Canım kaçırdığını nasıl anladın? Bebek yok diye mi diyorsun adet gününe ovu testine göre falan mı? Kaçıncı gün yumurtladın ve anladın bunu canım?
Hatırlıyorsan o ay adetinin kaçıncı günü yumurtladığını sanıyordun? Çalışmaları adetin kaçıncı günü bıraktın? Adetin kaçıncı günde başladı? Adet düzensizliği sorunun var mıdır normalde? Zaten eşimle aramız dünden beri bozuk ilişki sayfası kapandı gibi.Hamıle kalamayınca otomatık anladım cnmgeç yumrtladım çünki adet tarihim ileri attı ben onu hesaba katmamıştım ve kaçtı
Yaa, ya kan testi yaptırın ya da hassas gebelik testlerinden birini, ben de heyecan yaptım. Benim de batıma 6 var, beni ümitlendirdiniz, müjdeyi verin lütfennKızlar adetimin 23. Günündeyim bata 6 kaldı dün 7 gün vardı dün sabahki testte hiç çizgi yoktu atmıştım dün akşam 7 saatlik idrarla tekrar yapmıştım ilk 10 dk hiç çizgi yoktu kaldırmıştım 3 saat sonra baktığımda dikkatli bakılınca gözüken gri renkte çoook silik çizgi görmüştüm. Bu sabah tekrar gebelik testi yaptım ilk 40 dk hiç çizgi yoktu kaldırmıştım çalıştığım için bakamamıştım sonra. Öğle arasında eve gelince yani 3-4 saat sonrası bakmış oldum 2. Çizgi belirmiş baya rahat gözüküyor ve rengi de gri değil açık pembe. Fotosunu ekliyorum kızlar yorum yapın lütfen heyecanlandım :) bu arada buharlaşma çizgisi olsa dünkü gibi çoook silik olurdu bugünkü baya belirmiş sanki bişeyler var gibi güzel bişeyler :) Umarım boşa umutlanmıyorumdur. (Not: fotoda dünkü çoook silik çizgi pek belli olmamış ama eşim de ben de görebiliyorum hayal değil çoook silik de olsa var yani) ve bu arada ovulasyon testim de çok belirgin pozitif kontrolden daha koyu.
Canım bıraz daha bekle 2 gün sonra tekrarla inşlh vardırKızlar adetimin 23. Günündeyim bata 6 kaldı dün 7 gün vardı dün sabahki testte hiç çizgi yoktu atmıştım dün akşam 7 saatlik idrarla tekrar yapmıştım ilk 10 dk hiç çizgi yoktu kaldırmıştım 3 saat sonra baktığımda dikkatli bakılınca gözüken gri renkte çoook silik çizgi görmüştüm. Bu sabah tekrar gebelik testi yaptım ilk 40 dk hiç çizgi yoktu kaldırmıştım çalıştığım için bakamamıştım sonra. Öğle arasında eve gelince yani 3-4 saat sonrası bakmış oldum 2. Çizgi belirmiş baya rahat gözüküyor ve rengi de gri değil açık pembe. Fotosunu ekliyorum kızlar yorum yapın lütfen heyecanlandım :) bu arada buharlaşma çizgisi olsa dünkü gibi çoook silik olurdu bugünkü baya belirmiş sanki bişeyler var gibi güzel bişeyler :) Umarım boşa umutlanmıyorumdur. (Not: fotoda dünkü çoook silik çizgi pek belli olmamış ama eşim de ben de görebiliyorum hayal değil çoook silik de olsa var yani) ve bu arada ovulasyon testim de çok belirgin pozitif kontrolden daha koyu.
ya canım benim arkadaşımın da böyle oldu,ovülasyon bu kadar koyu çıkıyordu,idrarda çook silik ama seni.nki bayağı belirgin,Genelde idrarda ilk 10 dak sonra dikkate almayın derler ama bu kadar da koyu çıkmaz. bene kan ver hemen,kesin kanda çıkar. Ve ben pozitif olduğunu düşünüyorum,bence zaman kaybetme ve dooğğğru bu güzel haberi almak için kan ver.Dün sabah ve bu sabah gebelik testi yaptım hiç çizgi yoktu silik bile yoktu (markası pyroclinic). Bu akşam tekrar test yaptım 7 saatlik idrarla (markası mavi çizgi) ilk 10 dakikada hiç çizgi yoktu silik falan da yoktu sonra kaldırmıştım 3 saat sonra aklıma geldi baktığımda dikkatli bakınca çizgi görünüyor ama pembe değil gri gibi ve çoook silik. Eşime gösterdim o da gördü. Ne derece güvenilir bilmiyorum ama inş umut vardır. Sabah tekrar test yapıcam bakalım ne çıkacak. Bu arada bugün ara ara adet olacak gibi ağrım oldu şu an halen var aşırı değil ama hafif de değil inş erkenden adet olmam inş bebişim yerleşiyordur da onun ağrısıdır. Bu arada bugün ki ovu testimin fotosunu da ekledim yine benim çizgi kontrolden daha koyu, inş bebiştendir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?