- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.941
Canım batı bekliyorum geçince yada test ilk 30 dkda pozitif çıkınca kanda baktırcam canım. Bulunduğum ilçe küçük bir ilçe hassas erken ölçenlerden yok burda. Kan tetkiki de birkaç günde çıkıyor. Dediğim durum oluşursa başka bir ilçede kanda baktırıp aynı gün sonuç alıcam. İnş vardır bebiş. Seni nasıl umutlandırdım canım anlamadımYaa, ya kan testi yaptırın ya da hassas gebelik testlerinden birini, ben de heyecan yaptım. Benim de batıma 6 var, beni ümitlendirdiniz, müjdeyi verin lütfenn
Kontrolum var zaten cuma gunu o gune kadar fitilde bitmis olur..iliski yok cumaya kadar bunu sonuclandirdim bebek icin vaktimiz yok bizim bekleme gibi yasla ve teslere gore biran once hamile kalmam gerekiyo yoksa bu is bir iki yila buyuk bi sorun olcak bizim icin..benim yasim 33 bilirsinizki bayanda yas onemli zaman gectikcede gebelik sansimiz azaliyo esimde bende bu yuzden korkuyoruz tetiklere gorede hamile kalmam zaman kaybetmemem lazim bu ay olmadi obur ay abur ay olmadi daha sonraki ay 8 aydir ugrasiyoruz bi baktik 8 ay gecmis bile o yuzden elimden gelen yapmam gereken neyse yapiyorum esimde bende gerekenden kacmiyoruz dua edinde bende hamile kalabileyim. Bugun bunlari konusuyoruz ya yagrin oburgun sizle bebisi konusurz insallah..hayirli aksamlar iyi geceler..Rica ederim ama mutlaka fitilleri bitirip iyice kurtulun mantarlardan o şekilde ilişkiye başlayın. 1 hafta daha sıksın kendini eşinbenek için bir daha ki ay düşün istersen daha sağlıklı olur siz bilirsiniz yine ama mutlaka dr görün hatta detaylı sor bebek düşünebilir miyiz mantarlar temizlenmiş mi iyice diye kontrol ettir yine kendini
He bu arada aklima gelmisken sorayim 9 gun yada 10 cu gun neyse iki cizgi cikti degerlendirdik ben gene ovulasyon testine devammi edicem birakcammi bilemedim...Rica ederim ama mutlaka fitilleri bitirip iyice kurtulun mantarlardan o şekilde ilişkiye başlayın. 1 hafta daha sıksın kendini eşinbenek için bir daha ki ay düşün istersen daha sağlıklı olur siz bilirsiniz yine ama mutlaka dr görün hatta detaylı sor bebek düşünebilir miyiz mantarlar temizlenmiş mi iyice diye kontrol ettir yine kendini
Koyu çift çizgi gördüğünde 24-36 saat içinde yumurtan çatlayacak demek. O günleri değerlendirdiysen sorun yok.kızlar günaydın ben yumurtlama günümde ovalüasyon testi yaptım ve kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm ancak 3 gün sonra testi tekrar yaptığımda ikinci çizgi yok denecek kadar azdı normaldede böyle mi olması gerekiyor. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
merhaba mantar ilacını kullanırken ilişkiye girme hatta ilaç bitikten sonra 2 gün bekle, iç çamaşırını yüksek ısıda ütüle mantarı yokediyor , ben de mantar ilacı kullandım ardından kist oldu , alakası var mı bilmiyorum ama şüpeleniyorumTamam zaten 5 tane fitil var bu aksam koycam kalcak dort tane..bebek olmasini engellermi kullandigim fitil ? yani kisacasi fitil bitene kadar mecbur bekliycek 5 gun daha sonra iliski..allah razi olsun sizden cok tsk ederim degerli vaktinizi ayirdiniz bana cok tsk ederim hakkinizi helal edin..Bilmeyince bu konulari cevrenede soramiyosun yuz yuze baktigimiz insanlara soramayiz siz bana yardimci oldunuz tsk ederim tekrardan..
:) benzer sorunu bende yaşadım , özellikle rica ettim benim dışımda kimseye verilmesin diye ama komşuma verilmiş , canım için rahat olsun kargo paketinin üstünde bir şey yazmıyor sadece senin ve göndericinin ismi iletişim bilgisi felan var ben gittigidiyordan labquıc sipariş etmiştim dün geldiArkadaşlar günaydın,
İnternetten ovulasyon testi alıcam, daha önceden alanlar bilir, kargo gelince üstündeki ambalajda ovulasyon testi diye herhangi birşey yazmıyor değil mi?? İş yerinde ben yoksam başkası alsa anlamasın diye soruyorum da
Teşekkür ederim cevabın için.. İyiymiş o zaman ben de öyle yapiyim başka türlü çok pahalı oluyor çünkü saoll :):) benzer sorunu bende yaşadım , özellikle rica ettim benim dışımda kimseye verilmesin diye ama komşuma verilmiş , canım için rahat olsun kargo paketinin üstünde bir şey yazmıyor sadece senin ve göndericinin ismi iletişim bilgisi felan var ben gittigidiyordan labquıc sipariş etmiştim dün geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?