- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.961
kan testi yaptırırsan belli olur bhcg değerinin 5 den yüksek olması lazımArkadaşlar bişey sormak istiyorum.3 eylülde doktora gittim.ultrasonda baktı. Yumurtlama olmus;Rahimde sıvı bile kalmamış dedi.hatta 3-4 gün olmuş olalı dedi.acaba hamileysem ne zaman test yapsam çıkar. Yumurtlama bu durumda 30 una geliyor.bat ise 13 eylül
açıkçası bende merak ediyorum. kaliteli yumurtada lh dahamı güçlü yükseliyorArkadaslar ovulasyon testinin pozitifi gostermesi o adet doneminde ovulasyonun kesin olarak gerceklestigini gosterir mi acaba? Bilgisi olan var mi?
benim burada okuduğum kadarı ile çift çizgi çıkınca lh hormonu pik yapıyormuş ve 24 saat ile 36 saat arasında yumurta çatlıyormuş. ovulasyon testi pik yapınca deniyenlerden de hamile kalanlar var. çünkü spermler 72 saat yaşıyormuş.çoğu ovulasyon testi koyu çıktıktan sonra devam ettiriyor ve silikleşince yumurta çatladı deyip o gün deniyorlarKızlar bakar mısınız sizce bir yumurtlama var mı? Ayrıca test 4ve 5in olduğu günlerde uzayan akıntım da oldu. Test 2 ve 4 gün günlerinde de ilişkim oldu. Sizce yardımcı olun lütfen. 6-7aydır deniyorum
her bayanın yapısı farklı bence, kendi denemelerime göre t çizgisinin c ÇİGİSİNDEN BİR TIK DAHA KOYU OLMASI LAZIM , sonra da t çizgisnin renginin açılması lazım, resimlere bakınca henüz yumurta çatlamamış bence , testlere devam et , kolay gelsinKızlar bakar mısınız sizce bir yumurtlama var mı? Ayrıca test 4ve 5in olduğu günlerde uzayan akıntımda oldu. Test 2 ve 4 gün günlerinde de ilişkim oldu. Sizce yardımcı olun lütfen. 6-7aydır deniyorum
çift çizgi çıkınca lh pikk yapıyor yumurta 24 saat ila 36 saat içinde çatlıyor yani denemeye devamKizlarrrr merhabaaaa) bizde binisandan beri de nisandan beri korunmuyoruz şimdilik bi kipirti yok bu ay ovulasyon testine basladim 14. Gun adet sancısı gibi bi agriyla aksam c den cok cok koyu cizgiyi yakaladim sabah denedik ertesi sabah da fogrumu yaptim hemen mi denemk gerrkiyirdu ki
evetkızlaaaar testte çift çizgiyi gördükten sonraki 1 2 gün içinde yumurtlama akıntınız oldu mu şeffaf uzayan diyorlar ya.
spermlerin gecisini kolaylastirmak icinkızlaaaar testte çift çizgiyi gördükten sonraki 1 2 gün içinde yumurtlama akıntınız oldu mu şeffaf uzayan diyorlar ya.
yumurtlama sıvısı değil mi o?
ben bekliyorum da takvime göre bugun ama şimdilik bir şey yokspermlerin gecisini kolaylastirmak icin
nasıl 2 haftalık bebeğin tüp bebekmi canım hayırlı olsunKızlar bize tüp bebek önerilmişti ve mens başlayınca randevu alıp 2. Gün tedaviye başlayacaktık. Bir tüp bebek merkezinde vaginismus nedeniyle alttan muayene olamıyorum deyince doktor üstten bakarım dedi transferi de uyutarak yaparım dedi. Başarı oranı değişmez dedi. Bugün başka bir tüp bebek merkezindeki doktor ise uyutularak transfer olsa bile uyanınca rahim transfer edilen embriyoları atıyor gebelik oluşamıyor dedi (çalışmalar bunu göstermiş kendileri de birkaç vaginismusluya yapmışlar ama hiçbirinin tutmamış) Sizden ricam kendi vaginismuslu olan ve tüp bebekle gebe kalan var mı yada duyduğunuz şahit olduğunuz kimse var mı? ACİL çünkü mens başlıyor gibi ve ben pazartesi günü arayıp randevu almak zorundayım tüp bebek tedavisine başlamak için. Gerçekten tüp bebek tutmuyorsa gitmiycem ama benim gibi olup gebe kalan varsa gidicem
Tatlım haftaya embriyo transferi olacak şimdilik tüp bebek tedavisindeyim henüz gebelik yok. O hamilelik takvimini içimden geldiği için şans getirsin diye yaptım tatlım. İnş gerçek olur :)nasıl 2 haftalık bebeğin tüp bebekmi canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?