Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.3 eylülde doktora gittim.ultrasonda baktı. Yumurtlama olmus;Rahimde sıvı bile kalmamış dedi.hatta 3-4 gün olmuş olalı dedi.acaba hamileysem ne zaman test yapsam çıkar. Yumurtlama bu durumda 30 una geliyor.bat ise 13 eylül

kan testi yaptırırsan belli olur bhcg değerinin 5 den yüksek olması lazım

Kızlar bakar mısınız sizce bir yumurtlama var mı? Ayrıca test 4ve 5in olduğu günlerde uzayan akıntım da oldu. Test 2 ve 4 gün günlerinde de ilişkim oldu. Sizce yardımcı olun lütfen. 6-7aydır deniyorum

Eklentiler

• 20150908_172102.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 449
Arkadaslar ovulasyon testinin pozitifi gostermesi o adet doneminde ovulasyonun kesin olarak gerceklestigini gosterir mi acaba? Bilgisi olan var mi?

Kızlar bakar mısınız sizce bir yumurtlama var mı? Ayrıca test 4ve 5in olduğu günlerde uzayan akıntımda oldu. Test 2 ve 4 gün günlerinde de ilişkim oldu. Sizce yardımcı olun lütfen. 6-7aydır deniyorum

Eklentiler

• 20150908_172102.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 408
benim burada okuduğum kadarı ile çift çizgi çıkınca lh hormonu pik yapıyormuş ve 24 saat ile 36 saat arasında yumurta çatlıyormuş. ovulasyon testi pik yapınca deniyenlerden de hamile kalanlar var. çünkü spermler 72 saat yaşıyormuş.çoğu ovulasyon testi koyu çıktıktan sonra devam ettiriyor ve silikleşince yumurta çatladı deyip o gün deniyorlar
yani kısacası hamile kalma olasılığın var derim hadi hayırlısı.

Kızlar bakar mısınız sizce bir yumurtlama var mı? Ayrıca test 4ve 5in olduğu günlerde uzayan akıntımda oldu. Test 2 ve 4 gün günlerinde de ilişkim oldu. Sizce yardımcı olun lütfen. 6-7aydır deniyorum
her bayanın yapısı farklı bence, kendi denemelerime göre t çizgisinin c ÇİGİSİNDEN BİR TIK DAHA KOYU OLMASI LAZIM , sonra da t çizgisnin renginin açılması lazım, resimlere bakınca henüz yumurta çatlamamış bence , testlere devam et , kolay gelsin

Kizlarrrrrr acilllllll adetime 7 gun var ama dayanamayip test yaptim erken gebelik testi negatif cikti ama kizimdaki gibi hamileykn mide yanmasi var uyku hali kasiklarda agri mide bulantisi halsizlik belki psikolojikte olabilir ama bukadarida fazla fikri olan varmi

aralıktan beri bebek istiyorum olmuyor ovulasyon testini denemeye karar verdim. tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum hangi marka almalıyım?

Kizlarrrr merhabaaaa ) bizde binisandan beri de nisandan beri korunmuyoruz şimdilik bi kipirti yokbu ay ovulasyon testine basladim 14. Gun adet sancısı gibi bi agriyla aksam c den cok cok koyu cizgiyi yakaladim sabah denedik ertesi sabah da fogrumu yaptim hemen mi denemk gerrkiyirdu ki

çift çizgi çıkınca lh pikk yapıyor yumurta 24 saat ila 36 saat içinde çatlıyor yani denemeye devam

kızlaaaar testte çift çizgiyi gördükten sonraki 1 2 gün içinde yumurtlama akıntınız oldu mu şeffaf uzayan diyorlar ya.

nasıl 2 haftalık bebeğin tüp bebekmi canım hayırlı olsun

nasıl 2 haftalık bebeğin tüp bebekmi canım hayırlı olsun
Tatlım haftaya embriyo transferi olacak şimdilik tüp bebek tedavisindeyim henüz gebelik yok. O hamilelik takvimini içimden geldiği için şans getirsin diye yaptım tatlım. İnş gerçek olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…