- 16 Ocak 2013
- 747
- 894
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.981
inşallh canım herşey istediğin gibi olsunTatlım haftaya embriyo transferi olacak şimdilik tüp bebek tedavisindeyim henüz gebelik yok. O hamilelik takvimini içimden geldiği için şans getirsin diye yaptım tatlım. İnş gerçek olur :)
Evet duymuştum onu ama bilemedim iste sonraki aşamalarda mi bu ladar kisa surede mi regl olmiyacakda ondan mi kafam karisikGöğüs ağrısı aynı zamanda gebelik belirtisi de ama D Denizyildiz0606
Canım neden gebelik testi yapmıyorsun? Eger gebeysen testte buyuk ihtimal cikar. Yerlesme kanamasi yasiyosun muhtemelen insallah bebektendir. Ne kadardir istiyosunuz?Arkadaşlar merhaba bata iki gün kala ovülasyon testim ümitlenmeli miyim sizce
bata beş gün kala çizgi çok silikti bende diğer günler yapmadım umutsuzluğa kapıldığım için. Dün gece sol kasığım çok ağrıdı Dayanamayıp bu sabah ovülasyon testi Yaptım Bi de sulu akıntım çok oldu bu ay ama Bi kaç gündür kahverengiye döndü kırmızıya döner diye de korkuyorum
Canım 2.resimde daha belirgin olarak T çizgin C ye göre daha koyu.dolayısıyla LH pik yapmış durumda.24-36 saat içerisinde yumurtlaman gerçekleşecektir. Rabbimden hayırlısı.Ekleyebildim mi bilemedim
Sonucu yorumlayamadim
Cok tesekkur ederim Evet hayirlisi artikCanım 2.resimde daha belirgin olarak T çizgin C ye göre daha koyu.dolayısıyla LH pik yapmış durumda.24-36 saat içerisinde yumurtlaman gerçekleşecektir. Rabbimden hayırlısı.
merhaba bennde daha adetime 6 günn kala ovulasyonn testi yaptım iki renkte koyuydu beraber oldum fakat normalde bnnm 1 ekimde yumurtlama günnüm acaba hamile olmuş olabilir myim 5 günn kala tekrar yaptım yine pozitif çıktı bi ayda iki defa pozitif gösterir mi ki ovulasyon
Merhaba, bende yeni başladım bu testleri kullanmaya umarîm ise yarar soruna gelince ben bazı kadınların iki kez yumurtladiğını duydum hatta merak edip taratınca da okudum olabiliyor öğrendiğim kadarıyla[/QUOTE]2934854, member: 709259"]merhaba bennde daha adetime 6 günn kala ovulasyonn testi yaptım iki renkte koyuydu beraber oldum fakat normalde bnnm 1 ekimde yumurtlama günnüm acaba hamile olmuş olabilir myim 5 günn kala tekrar yaptım yine pozitif çıktı bi ayda iki defa pozitif gösterir mi ki ovulasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?