Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hmm bizim daha denemelerde ilk ayımız reglim düzenli olduğu için takvim yöntemi deniyorum. Bu ay olmazsa önümzdeki ay bende ovülasyon testi alayım bari :) faydası bolmuş madem vücudumuzu tanımak önemli tabi

Öffff olmuyo ya.test aldım olmadı. 2 günde bir olmadı. Her gün denedim olmadı. Ne istiyon beybisiiiiii ne istiyonnnn

Merhabalar kizlar ovulasyon testine basladigimi ihtimali yuksek gunleri degerlendirmeye baslafigimi soylemistim daha once adetime 4-5gun var önceki aylara gore gogus hassasiyetimin başlamasi lazimdi olmadi su erken gebelik testleri nden alsam mi hamis olmama delalet modir ki biledim

Merhabalar bugün ani bir kararla ovulasyon testi ile hamile kalmayı denemeye karar verdim iyi de hangi marka daha güvenilir marka önerir misiniz? Kısmet olursa ikinci Bebek olacak ovulasyon testi istememin nedeni de şu geçtiğimiz ocak ayında adetim stresten vs kısa sürdu 3 günde bitti. Ve adetin 4. Günü ilişkiye girdik tek seferde hamile kaldım gerçi dış gebelik oldu o ayrı bir olay bir suru sey yasadım vs vs. Yanı ben erken mi yumurtluyorum onu anlamadım. Velhasıl hangi markayı almalı ?

Arkadaşlar merhaba bata iki gün kala ovülasyon testim ümitlenmeli miyim sizce

bata beş gün kala çizgi çok silikti bende diğer günler yapmadım umutsuzluğa kapıldığım için. Dün gece sol kasığım çok ağrıdı Dayanamayıp bu sabah ovülasyon testi Yaptım Bi de sulu akıntım çok oldu bu ay ama Bi kaç gündür kahverengiye döndü kırmızıya döner diye de korkuyorum

Eklentiler

• image.webp
    42 KB · Görüntüleme: 135
Canım neden gebelik testi yapmıyorsun? Eger gebeysen testte buyuk ihtimal cikar. Yerlesme kanamasi yasiyosun muhtemelen insallah bebektendir. Ne kadardir istiyosunuz?

Ben de bata 2_3 gün kala ovülasyon testi yaptım. İkinci çizgi baya koyu çıkti. Ardıbdan gebelik yaptım negatifti. Sonra gittim baktım silik çıkmış. Acaba hamile olabilir miyim. Adet sancım yok. Sadece arada bişeyker batıyor kasığıma. Yaaaa çok merak ediyorummmmm

Arkadaslar gecen ay ovulasyon testi kullandım hiç ikinci çizgiyi göremedım dr gıttım yumurtlama yok dedi adetım 28 gun gecikti hala adet olamadım bu ay yumurtlama olur mu yaaaa

Ekleyebildim mi bilemedim
Sonucu yorumlayamadim

Eklentiler

• image.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 187
  • image.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 201
merhaba bennde daha adetime 6 günn kala ovulasyonn testi yaptım iki renkte koyuydu beraber oldum fakat normalde bnnm 1 ekimde yumurtlama günnüm acaba hamile olmuş olabilir myim 5 günn kala tekrar yaptım yine pozitif çıktı bi ayda iki defa pozitif gösterir mi ki ovulasyon

2934854, member: 709259"]merhaba bennde daha adetime 6 günn kala ovulasyonn testi yaptım iki renkte koyuydu beraber oldum fakat normalde bnnm 1 ekimde yumurtlama günnüm acaba hamile olmuş olabilir myim 5 günn kala tekrar yaptım yine pozitif çıktı bi ayda iki defa pozitif gösterir mi ki ovulasyon[/QUOTE]
Merhaba, bende yeni başladım bu testleri kullanmaya umarîm ise yarar soruna gelince ben bazı kadınların iki kez yumurtladiğını duydum hatta merak edip taratınca da okudum olabiliyor öğrendiğim kadarıyla

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)

Merhaba, bende yeni başladım bu testleri kullanmaya umarîm ise yarar soruna gelince ben bazı kadınların iki kez yumurtladiğını duydum hatta merak edip taratınca da okudum olabiliyor öğrendiğim kadarıyla[/QUOTE]
<< ben bugünde test yaptım pozitif çıktı 3 gündür yumurtluyorum yani öyle oluyor o zaman off hakikatten bi bitse bunlar ya ne zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…