Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

inşallah. bu arada ben galenik ve laboquik iki marka ile eş zamanlı yapıyorum 4 gündür, ikisi de pozitif gösterdi bugün önümüzdeki 2 gün çok değerli umarım bu ay tutar :) takvime göre 14. gün olayına inanmıyordum zaten benim ki 11. gün olacak gibi görünüyor bakalım ...

c ve t çizgileri ya aynı koyulukta ya da t çizgisi diğerinden daha koyu olmalı yanyana koyup baktığında 3 gündür aynı koyulukta mı? benim günden güne t çizgisi koyulaştı ama en koyu hali yani c çizgisinden de koyu hali bugün gördüm zaten inanılmaz bi akıntı da var. onun için tekrar kontrol et bi kıyasla istersen. şanslı günleri kaçırma:)

<<< cannım t çizgisi hep koyu 3 gündür aynı koyulukta ve sanslı günleri hiç kaçırmadım inşallah tutar :) 3 gündür t cizgisi koyu eğer resim yükleyebilrsem yüklicem :)

Kızlar ben halen yumurtluyormuym ya adete 3 gün var baya ikinci çizgi belli oldu adete 5 gün varken silikti şimdi sabh yaptm bu çıktı ne demk smdi bu

Arkadaşlar sat 24 eylül bir haftadır test silik çıkıyor acaba yumurtlama geçmi olacak yada olmayacak mı?

1 senedir evliyim korunmuyoruz ilişki durumuda düzenli gebelik olmuyor doktora gittim geçen hafta herşey güzel normal dedi ama çok istiyosan dedi ınofolic ilacını verdi. Tam bu gün yumurtlama günüm sabah ilişki oldu ama eşim ben üstteyken boşaldı heryerde okudum bu pozisyon gebe kalmak için uygun degilmiş üzüldüm herşey Allahtan buna inanıyorum ama bi üzüntü kapladı kalbimi lütfen bi yorum yazın bilgileneyim ...

Kızlar bu ovulasyon testi almak istyrm ama kredi kart yok nerdn alabldm gittigidiyor dan alamyrm tavsiye edecegz yer varmi

zlar nolur cevap verin adetime 10 gun kala ovulasyon testi yaptim cok bariz belli 2 cizgi cikti normalinde 28 gunde bir adet gordugum icin 12.gun yumurtlama olarak biliyorum yanlismi biliyorum yada yenidenmi yumurtluyorum ben anlamadim hamilelik olabilirmi nolur cevap verin

12. Günde ovulasyon testi pozitif çıkmış mıydı? Belki bu ay geç yumurtlama olmuştur?
Bu arada testte c ve t çizgilerinin koyulukları eşit mi?

12. Günde ovulasyon testi pozitif çıkmış mıydı? Belki bu ay geç yumurtlama olmuştur?
Bu arada testte c ve t çizgilerinin koyulukları eşit mi?
Oncelikle cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim 12 sinde ovulasyon testi yapmadim sadece denemek icin yapmistim oda her ikiside ayni cikti suan bata 8 kaldi cok heycanliyim hamile olabilirmiyim sizce

Bende anlamadim 4 aydir deniyoruz olmuyo esim cok istiyo ben cok istiyorum yapmadigim denemedigim kalmadi her okudugumu yaptim ama olmuyo tedavi icin de erken diyolar bilmiyorum ne yapmam lazim hep dua ediyorum sadece elimden bu geliyo

Eşinde de sıkıntı yoksa korkma zamanı var dmek Rabbim herseyin hayrlisni verir böyle düşünmekten başka carmZ yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…