- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.001
<<< cannım t çizgisi hep koyu 3 gündür aynı koyulukta ve sanslı günleri hiç kaçırmadım inşallah tutar :) 3 gündür t cizgisi koyu eğer resim yükleyebilrsem yüklicem :)c ve t çizgileri ya aynı koyulukta ya da t çizgisi diğerinden daha koyu olmalı yanyana koyup baktığında 3 gündür aynı koyulukta mı? benim günden güne t çizgisi koyulaştı ama en koyu hali yani c çizgisinden de koyu hali bugün gördüm zaten inanılmaz bi akıntı da var. onun için tekrar kontrol et bi kıyasla istersen. şanslı günleri kaçırma:)
Hamile olabilirsin canım. Ovulasyon testi hamilelikte de koyulaşıyor.Eki Görüntüle 1653788 Kızlar ben halen yumurtluyormuym ya adete 3 gün var baya ikinci çizgi belli oldu adete 5 gün varken silikti şimdi sabh yaptm bu çıktı ne demk smdi bu
12. Günde ovulasyon testi pozitif çıkmış mıydı? Belki bu ay geç yumurtlama olmuştur?zlar nolur cevap verin adetime 10 gun kala ovulasyon testi yaptim cok bariz belli 2 cizgi cikti normalinde 28 gunde bir adet gordugum icin 12.gun yumurtlama olarak biliyorum yanlismi biliyorum yada yenidenmi yumurtluyorum ben anlamadim hamilelik olabilirmi nolur cevap verin
Oncelikle cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim 12 sinde ovulasyon testi yapmadim sadece denemek icin yapmistim oda her ikiside ayni cikti suan bata 8 kaldi cok heycanliyim hamile olabilirmiyim sizce12. Günde ovulasyon testi pozitif çıkmış mıydı? Belki bu ay geç yumurtlama olmuştur?
Bu arada testte c ve t çizgilerinin koyulukları eşit mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?