- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.401
buna göre sibelin ve ayçanın çocukları accayiiip hayırlı olcek sırnaşık şey :roflol:
seni ben napayım bilmiyom hande allah iyiliğini versin emi soytarıııııı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yokk susturamıyom kendimi ayh çok güldüm walla saatimiz yaklaştı sanırsam
kızalr ben acuk çıkıyom görüşürüz sonra kendinize eyi bakın fındıklarınızı çatır çatır çatlatınnn inşallahhh hayde görüşürzzzzzzzzzzz öpüyom hepinizii
seni ben napayım bilmiyom hande allah iyiliğini versin emi soytarıııııı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yokk susturamıyom kendimi ayh çok güldüm walla saatimiz yaklaştı sanırsam
buna göre sibelin ve ayçanın çocukları accayiiip hayırlı olcek sırnaşık şey :roflol:
bu arada kızlar muhtemel yumurtlama günümde yani 18inde akşam ben yolculuk yapıyo olcam..anne-baba yanına gidicez e orda nasıl olcak bu iş bilmem ama ben yolculuk falan dinlemem dimi?! eğer olurda c.tesi sabah gazetelerde "kafayı bozmuş kadın S.P. İDO'da kocasının üstüne atladı" diye bi haber okursanız ahanda o benim!!!! fındık bu beklemeeezzzzzzz sositososito
yani burdaki arkadaşların bebeği olmasında kimin olsun 41 kere maşallah neşe espri çok güzel valla kaydirigubbakcemile3
:roflol:
:roflol::roflol: valla allah neşenizi arttırsın sizi hiç ağlatmasın en fazla sevinçten ağlatsın o da bebek haberi için olsun cümlemizi
kıs senem sana enerjini depola dediysek olur olmadık yerlerde patlama bacım tut kendini aaaa iyice sapıttık ayol bu yumurtalar bozdu bizilmaz: ay bide koca ay bekle bekle görüp görceğin tek yumurta ben asıl ona sinir oluyom üç beş tane olsa birini vuramazsan ötekini hedefleriz ama yokk rus ruleti gibi tek atış
kızlar şu habere bakın az önce okudum:
Işığın gücü
Belki şaşırtıcı ama uyuduğunuz odadaki ışığın doğurganlık üzerinde etkisi var. Yapılan araştırmalar ışık açık yatanların, kapalı yatanlara oranla hamile kalma şansının daha yüksek olduğunu ortaya koyuyor. Bu nedenle hamile kalmak istediğiniz dönemde birkaç gün ışıklar açık yatmanız gerekebilir.
demekki benim bebişim bu yüzden gelmiyormuşşşş sırnaşık şey
kalbimizz birmiş handeciikkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?