Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızalr ben acuk çıkıyom görüşürüz sonra kendinize eyi bakın fındıklarınızı çatır çatır çatlatınnn inşallahhh hayde görüşürzzzzzzzzzzz öpüyom hepinizii

güle güleeee çiçekiim...fazla bekletme yine gel emiii!

seni ben napayım bilmiyom hande allah iyiliğini versin emi soytarıııııı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yokk susturamıyom kendimi ayh çok güldüm walla saatimiz yaklaştı sanırsam

kesin saat yaklaştı vallaaaaaaa :roflol:

:roflol:
:roflol::roflol: valla allah neşenizi arttırsın sizi hiç ağlatmasın en fazla sevinçten ağlatsın o da bebek haberi için olsun cümlemizi

kıs senem sana enerjini depola dediysek olur olmadık yerlerde patlama bacım tut kendini aaaa iyice sapıttık ayol bu yumurtalar bozdu bizi lmaz: ay bide koca ay bekle bekle görüp görceğin tek yumurta ben asıl ona sinir oluyom üç beş tane olsa birini vuramazsan ötekini hedefleriz ama yokk rus ruleti gibi tek atış

yani burdaki arkadaşların bebeği olmasında kimin olsun 41 kere maşallah neşe espri çok güzel valla kaydirigubbakcemile3

:roflol:

:roflol::roflol: valla allah neşenizi arttırsın sizi hiç ağlatmasın en fazla sevinçten ağlatsın o da bebek haberi için olsun cümlemizi

amin canım amiiiiin. inşallah Allah isteyen tüm kullarına evlat hasreti çektirmeden versin inşallaaaah..

fazla enerji adamı bööle yapıyor şekerim. haklısın koca ay bekle bekle şansın varsa bir tane yumurtayı büyüt ve çatlat. erkeklerde fazla spermlerini çişle atsınlar bolluğa bak sırnaşık şey

sibelim tutayım ben kendimi accık o zaman.. haklısın koca ay 1günü bekliyoruz.. bi de kocalara da yazık.bayram ediyorlar kaç aydır. bi hamiş olsam bi yandan sevinip bi yandan üzülür heralde kuzuuum kaydirigubbakcemile3

kızlar şu habere bakın az önce okudum:

Işığın gücü
Belki şaşırtıcı ama uyuduğunuz odadaki ışığın doğurganlık üzerinde etkisi var. Yapılan araştırmalar ışık açık yatanların, kapalı yatanlara oranla hamile kalma şansının daha yüksek olduğunu ortaya koyuyor. Bu nedenle hamile kalmak istediğiniz dönemde birkaç gün ışıklar açık yatmanız gerekebilir.

demekki benim bebişim bu yüzden gelmiyormuşşşş sırnaşık şey

ay yazık tabi adamlara onlarda stres oluyo zavalllılar hem onların işi daha zor atışı yapan onlar biz haydi koşş yumurta geldi kapıya deyip yatıyoz onlar acaba iyi nişan aldımmı vurdummu kaydirigubbakcemile3
benimki akşam uyudu diye nasıl vicdan azabı yaptıysa belki hala yakalarım yumurtayı diye sahurda esneye esneye sırnaşıyodu zavallıcık :kedi:

adetten 2 gün önce ilişki saçma gelio bana?? niye öyle bişey yapılsın ki? yanlış mı yazıldıı acaba ya da bilimsel bi yanı var mı bilmiyorumm :uhm:

kıss şu an o haberi okuyordum hürriyette :)))))))))))))

adetten 2 gün önce ilişkiye girin de yazıyor aynı haberde. ne alaka ?????????? 2 hafta önce falan mı demek istediler acaba???

valla kafam allak bullak oldu be! o öle diyo başkası farklı dio en iyisi mi adet bittikten sonra 2-3 günde bir fikfik! tabii yerse :roflol: benim bünye kaldırmaz ölürüm de sizi bilmem :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…