Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ovülosyon hamişleri

ozg79
esrtml
christia-Louboutin
cancer
smhsmh
bucesarica

bu ay bende kullanıyorum hamiş kalan varmı diye merak edip liste yaptım.. merak edenler için....

Hahahhaa süpersin tatlım valla tebrikler!! Bu ay bende aldım adet olduktan sonra kullanmaya başlıcam bakalım. Bu listeye hep beraber ekleniriz inşallah bu ay..

selam arkadaşlar.. bende ovulasyon testimi aldım ve bugün dördüncü gündür yapıyorum. ilk gün tek çizgi. ikinci gün test çizgisi silik. ve dün ikiside aynı koyuluktaydı. bugünse yine biri silik. yani dün yumurtladım. testleri kargo şirketi nedeniyle bir sinir harbi ile aldım. o gün çıldırcaktım pek hevesli başlamadım ama şimdi testleri yapmak hoşuma gidiyor. umarım işe yarar ve yukarıdaki listeye bende girerim..

İnş. benim reglimde zamanında olurda bende başlarım testlere.Evde bekliyor şimdilik.Tahmini 1 hafta falan var reglime hadi hayırlısı...

İnş. benim reglimde zamanında olurda bende başlarım testlere.Evde bekliyor şimdilik.Tahmini 1 hafta falan var reglime hadi hayırlısı...

hadi hayırlısı canım.. inşallah bizde önce hamiş sonrada anniş oluruz. benim bugün 5. günüm.

26 haziran- tek çizgi
27 haziran- ikinci çizgi silik
28 haziran-iki koyu çizgi-yumurtladım galiba :)
29 haziran-ikinci çizgi silik- lh düşmeye başladı demekki.
30 haziran-yine ikinci çizgi silik.

arkadaşlar sizce bu testleri kaç gün yapmalıyım..en iyisi yarında yapayım bidaha yapmayayım..ya benim 28 haziranda yumurtlama akıntım vardı ama azdı. bugün daha yoğun oldu anlam veremedim..hep merak ederdim bu akıntı yumurtlamadan öncemi geliyo sonramı diye.. ne zaman geleceği belli olmuyormuş demekki :)

kızlar bu testlerden bende aldım bu gün adetim bitti 28 günde bir oluyor 10. gün başlayacam test yapmaya ama hangi günler çalışma yapmalıyım ne zaman başlayayım bunları bilmiyorum yardıcı olursanız sevinirim

ovl. testte çift çizgiyi yakaladığın günü değerlendir ve bir sonraki günü umarım tutturursunuz.... hayırlısı olsun..

21, günde kanda belli olur. ama bazen geç döllenme nedeniyle çıkmayabiliyor. adet döngün ne kadar zamanda bir oluyor ona görede değişir..

ovülosyon hamişleri

ozg79
esrtml
christia-Louboutin
cancer
smhsmh
bucesarica

bu ay bende kullanıyorum hamiş kalan varmı diye merak edip liste yaptım.. merak edenler için....

ayrederya burdada buldum seni kaydirigubbakcemile3 kk nin listecibasi olduk valla:)
ama listeyi eksik yapmisssin canim

ovulasyon testiyle hamile kalanlar:
1- ozg79
2- esrtml
3-christia-Louboutin
4- cancer
5- smhsmh
6- muhasebe22
7- busesarica

darisi basimiza kizlar. evdeki 75 tene testi bitinceye kadr yapicam. hamile kalsam da yaoicam cünkü tek cizgi görmekten biktigim intikamimi almam lazim :jeyyar:

Canım 27 haziranı boş geçirmemişsinizdir umarım.Bildiğim kadarıyla çalışma günün silik çziginin çıktığı gün ...

canım adet bitiminden itibaren 2 günde bir çalıştık.teste başladığımda 26 ve 28 hazirana denk geldi.o günleride değerlendirdik. çift çizginin çıktığı gün yani.24-48 saat içinde yumurtlama olurmuş ya . sonrada çalışmadık .iki güne bir sıkıyo :) zaten yarım saat ayaklarını dik yukarı fenalık basıyo.bu ay tüm önlemleri aldım. hergün bir bardak sütte içtim.yumoşlar gelişmiştir ve bitanesi güzelce çatlamıştır. ya eşimin spermleri tembel ya da benim yumoş çok kaprisli :)))) avatarımdaki gibi kaprisli heralde..

canım hem liste hem istatistik yapıyorum sırnaşık şey hangi yöntem daha başarılı olmuş diye.. hepimize faydası olur diye düşünmüştüm... evt. eksik yapmış olabilirim. kafamçokkarıştı artık beynim döndü topikleri okumaktan..sositososito

arkadaşlar benim bugünde ikinci çizgi silik.7. gün oldu.yumurtlamanın üstünden 3-4 gün geçti. silik çizgi devam edince hamile olma ihtimali vardı. listede en son bir arkadaş son günlerde hep silik ikinci çizgi vardı. kim hatırlamıyorum. acaba sonucu ne oldu ?

kızlar benim adet döngüm 27 gün adetim yeni bitmesine rağmen akıntım geliyor şimdi ben yumurtlama testlerini başlıyayım mı daha adetim biteli ikin gün oldu adetimin ilk günü 28 haziran 4 gün sürdü normalde adetim ilk gününden itibaren 10 gün yapmaya başlamam lazım ama sürekli akıntım var ne yapmalıyım

fazla fazla aldıysan testlerini başla zaman kaybetme... kaçırma gününü

selam kızlar biz bu ay başladık çalışmalara. ama doktora gittiğimde pko olduğumu öğrendim :umursamaz: adet döngüm 32 günde bir. doktor dediki kendi kendine adet oluyorsan sorun yok. yani bu ben yumurtluyorum demekmi acaba??
ilk ay olduğu için bu testlerden almayı düşünmemiştim ama doktor sen pko yüzünden geç yumurtluyorsun diyince alsammı düye düşündüm ama pko konusundada pek bilgim yok. bu durumda olup da test kullananlar varmı aranızda. normalde pkolu olan kadınlarda yumurtlama çok düzensizdir ama ben 32 günde oluyorum adetimi ilaca falan gerek duymadan. kafam karıştı yaa.testler bendede işe yararmıkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…