- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.021
8 gün biraz erken olabilir ya. Bir de Zeynep'in bahsettiği gibi bazen yanıltıcı da olabilir. Ama benim hamileliğimde de bata 3-4 gün kala ovulasyon testi pozitif çıkmıştı. Gerçi sonra kaybettim bebeği.Oncelikle cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim 12 sinde ovulasyon testi yapmadim sadece denemek icin yapmistim oda her ikiside ayni cikti suan bata 8 kaldi cok heycanliyim hamile olabilirmiyim sizce
Insallah cok istiyorum ama 8 gun daha bekliycem insallah sende bebegini alirsin kucagina Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin8 gün biraz erken olabilir ya. Bir de Zeynep'in bahsettiği gibi bazen yanıltıcı da olabilir. Ama benim hamileliğimde de bata 3-4 gün kala ovulasyon testi pozitif çıkmıştı. Gerçi sonra kaybettim bebeği.
İnş sen hamilesindir. Hayırlısı
Hayır henüz test çizgin yeterince koyulaşmamışEki Görüntüle 1662231 Kızlar ovulasyon testi mi yorumlarmisinz ilk defa yapıyorum bugün yumurtlama varmı sizce
Ama o silik çizgi kontrol çizgisi cnm diğer köyü çizgi o beklediğimiz çizgi oluyo acaba test mi bozuk ? Bide kasiklarim dA çok agriyoHayır henüz test çizgin yeterince koyulaşmamış
Ama o silik çizgi kontrol çizgisi cnm diğer köyü çizgi o beklediğimiz çizgi oluyo acaba test mi bozuk ? Bide kasiklarim dA çok agriyo[/QUOTE
ben loboquick aldımSelamlar.
Kullandığınız testlerin markasını yazar mısınız kızlar :)
Tşk ederim canım riske atmamak için bugün ilişki olacak ama peki sence tam koyulaşmadan yumurtlama olur mu ki var mı böyle örneklerOlsun sen yine de ilişkiye gir.ama devam et teste. Tekrar yumurtlayabilirsin diye düşünüyorum normal zamanında
Zaten yumurtlama sşlikleşmeye başlayınca oluyor. Sen açık ya da koyu gördüğün her gün ilişkiye gir. 2 günde bir derler ama ben hergün denediğimde oldu. Bol şansTşk ederim canım riske atmamak için bugün ilişki olacak ama peki sence tam koyulaşmadan yumurtlama olur mu ki var mı böyle örnekler
Tamam çok tşk ederim inşallah kaçırmam da olur bu ay senin de bebeğin hayırlı olsun rabbim kolay doğum nasip etsinZaten yumurtlama sşlikleşmeye başlayınca oluyor. Sen açık ya da koyu gördüğün her gün ilişkiye gir. 2 günde bir derler ama ben hergün denediğimde oldu. Bol şans
Canım tekrar koyulaşır,bence testi bu kadar erken yapamaya başlama,eğer düzenli olarak adet görmüyorsan yap ama eğer adetlerin düzenliyse sen 12.gü falan başla teste.Eki Görüntüle 1665270 merhaba kızlar Yardımınıza ihtiyacım var dün adetin 8.günüydü kasığımda ki ağrı sebebiyle ovulasyon testi yaptım usteki 8. Günün alttaki bugünün testi bugün daha koyulaşır diye beklerken bugün silikleşti ne oldu ki anlayamadım ben şimdi döngüm 28 bu kadar erken yumurtlama olmuş olabilir mi yoksa ters giden bişey mi var yada tekrardan koyulaşır mı kafamda deli sorular bu arada dünkü test normalde daha koyuydu 1 gün beklediği için biraz silikleşti yorumlarsanız sevinirim ne yapmalıyım şaşırdım kaldım
Tamam canım yapmaya devam edeceğim aslında düzenli adet oluyorum ama dediğim gibi 2 gündür kasıkta ağrı olunca aceba mı dedim o yüzden yaptım bakalım inşallah tutar bu ayCanım tekrar koyulaşır,bence testi bu kadar erken yapamaya başlama,eğer düzenli olarak adet görmüyorsan yap ama eğer adetlerin düzenliyse sen 12.gü falan başla teste.
Günaşırı ilişkiye başlayın bence.Tamam canım yapmaya devam edeceğim aslında düzenli adet oluyorum ama dediğim gibi 2 gündür kasıkta ağrı olunca aceba mı dedim o yüzden yaptım bakalım inşallah tutar bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?