Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Oncelikle cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim 12 sinde ovulasyon testi yapmadim sadece denemek icin yapmistim oda her ikiside ayni cikti suan bata 8 kaldi cok heycanliyim hamile olabilirmiyim sizce
8 gün biraz erken olabilir ya. Bir de Zeynep'in bahsettiği gibi bazen yanıltıcı da olabilir. Ama benim hamileliğimde de bata 3-4 gün kala ovulasyon testi pozitif çıkmıştı. Gerçi sonra kaybettim bebeği.
İnş sen hamilesindir. Hayırlısı

Arkadaşlar benim bir sorum var, dün doktora gittim 2 tane yumurtam oluşmuş hem sağda hem solda soldakinin boyutu 19mm sağdakinin 23 mm . 1 2 gün içinde çatlar dedi. Ben de ovulasyon testi aldım bugün akşam yaptım aynı koyulukta iki çizgi çıktı, bu çatladığını mı gösterir? Yoksa daha çatlamamış 24-36 saat arasında çatlayacak mı demek? Yani yumurta çatlasa bile bu çift çizgi çıkar mı ?
Bir sorum daha olcak :) iki yumurtanın oluşması hem de büyük boyutlarda ikiz gebelik olabileceğini mi gösterir?

Insallah cok istiyorum ama 8 gun daha bekliycem insallah sende bebegini alirsin kucagina Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin

selam kızlar benimde dün testte nerdeyse çift çizgi çıktı bugün yeniden deneyeceğim.ayrıca bele yakı duydum onuda yaptım akşam.süt maydanoz buharınıda yaptım ne bulduysam yaptım bu ay abarttım sanki bakalım hayırlısı

kızlar ılk ovu testını 10. günümde yaptım bugün 12. bugünden itibaren hergün mü yapayım

Arkadaşlar ovülasyon takibinde pozitifi gördüğünüzde hergün çalışmayı deneyin. Hem deneyim hem de Okuduğum ve yabancı doktorlar tarafından yazılmış bir kitapta öyle yazıyor. Şans daha çok oluyormuş.

merhaba kızlar Yardımınıza ihtiyacım var dün adetin 8.günüydü kasığımda ki ağrı sebebiyle ovulasyon testi yaptım usteki 8. Günün alttaki bugünün testi bugün daha koyulaşır diye beklerken bugün silikleşti ne oldu ki anlayamadım ben şimdi döngüm 28 bu kadar erken yumurtlama olmuş olabilir mi yoksa ters giden bişey mi var yada tekrardan koyulaşır mı kafamda deli sorular bu arada dünkü test normalde daha koyuydu 1 gün beklediği için biraz silikleşti yorumlarsanız sevinirim ne yapmalıyım şaşırdım kaldım

Olsun sen yine de ilişkiye gir.ama devam et teste. Tekrar yumurtlayabilirsin diye düşünüyorum normal zamanında

Olsun sen yine de ilişkiye gir.ama devam et teste. Tekrar yumurtlayabilirsin diye düşünüyorum normal zamanında
Tşk ederim canım riske atmamak için bugün ilişki olacak ama peki sence tam koyulaşmadan yumurtlama olur mu ki var mı böyle örnekler

Tşk ederim canım riske atmamak için bugün ilişki olacak ama peki sence tam koyulaşmadan yumurtlama olur mu ki var mı böyle örnekler
Zaten yumurtlama sşlikleşmeye başlayınca oluyor. Sen açık ya da koyu gördüğün her gün ilişkiye gir. 2 günde bir derler ama ben hergün denediğimde oldu. Bol şans

Zaten yumurtlama sşlikleşmeye başlayınca oluyor. Sen açık ya da koyu gördüğün her gün ilişkiye gir. 2 günde bir derler ama ben hergün denediğimde oldu. Bol şans
Tamam çok tşk ederim inşallah kaçırmam da olur bu ay senin de bebeğin hayırlı olsun rabbim kolay doğum nasip etsin

Canım tekrar koyulaşır,bence testi bu kadar erken yapamaya başlama,eğer düzenli olarak adet görmüyorsan yap ama eğer adetlerin düzenliyse sen 12.gü falan başla teste.

Canım tekrar koyulaşır,bence testi bu kadar erken yapamaya başlama,eğer düzenli olarak adet görmüyorsan yap ama eğer adetlerin düzenliyse sen 12.gü falan başla teste.
Tamam canım yapmaya devam edeceğim aslında düzenli adet oluyorum ama dediğim gibi 2 gündür kasıkta ağrı olunca aceba mı dedim o yüzden yaptım bakalım inşallah tutar bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…