- 21 Aralık 2014
- 1.241
- 1.294
- 138
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.041
Evet canım bu ay adete 1hafta kalana kadar düzenli olsun istiyorum inşallah bi aksilik çıkmazGünaşırı ilişkiye başlayın bence.
Canım yumurtlamamışsın çizgiler eşit koyulukta olması lazımSlm kızlar..benim de bugün 12.günüm...ovulasyon testi yaptım.yorumlarsanız sevinirim.adet döngüsü 32
Eki Görüntüle 1666957
Sağol canım...Canım yumurtlamamışsın çizgiler eşit koyulukta olması lazım
Can'ım ben de 32 günde bir adet oluyorum yani her ay aynı günde oluyorum diyebiliyorum ben 17-18-19 da yumurtlamış oluyorum. Daha 5-6günün vardır senin,test yapmaya bu kadar erken başlamasan daha iyi edersin çünkü ne kadar erken başlarsan o kadar stres oluyorsun ki bu da seni etkilerSlm kızlar..benim de bugün 12.günüm...ovulasyon testi yaptım.yorumlarsanız sevinirim.adet döngüsü 32
Eki Görüntüle 1666957
Merhaba Can'ım dün yumurtlamışsın testin pozitif vermiş bugün de silikleşmeye başlamış,en önemlisi bugün mutlaka değerlendir bu günü!Kizlar merhaba benim de adet döngum 35- 40 arasi degisiyor dun ovu testinin 24. Gunuydu iliski oldu 15. Gunden bu yana gun asiri degerlendirdik. Biraz siliklesmis bugun az once yaptim. Bugun de degerlendirmeli miyiz ?
Tamam tatlim degerlendircem ins cok tesekkur ederimMerhaba Can'ım dün yumurtlamışsın testin pozitif vermiş bugün de silikleşmeye başlamış,en önemlisi bugün mutlaka değerlendir bu günü!
Sağol canım ya günü kaçırırım diye korkuyorum. O yüzden erken başladım...Can'ım ben de 32 günde bir adet oluyorum yani her ay aynı günde oluyorum diyebiliyorum ben 17-18-19 da yumurtlamış oluyorum. Daha 5-6günün vardır senin,test yapmaya bu kadar erken başlamasan daha iyi edersin çünkü ne kadar erken başlarsan o kadar stres oluyorsun ki bu da seni etkiler
Yok Can'ım yok eğer 32 günde oluyorsan be düzenliyse kaçırmazsın sen başlayacaksan 15.gün falan başlaSağol canım ya günü kaçırırım diye korkuyorum. O yüzden erken başladım...
Bende 30-31 günde adet oluyorum 15. Gün başladım teste bakalım ne olucakYok Can'ım yok eğer 32 günde oluyorsan be düzenliyse kaçırmazsın sen başlayacaksan 15.gün falan başla
canım bu markayı hiç kullanmadım,pek de tavsiye etmiyorlar.adetinin kaçıncı günü bugün,4 deki sanki aynı gibi ama emin olamadım,eğer kaçıncı günü olduğunu yazarsan yorum yapabilirim.Bende 30-31 günde adet oluyorum 15. Gün başladım teste bakalım ne olucak
15. Günde başladım 5. Yi dün yaptım bu gün 21. Guncanım bu markayı hiç kullanmadım,pek de tavsiye etmiyorlar.adetinin kaçıncı günü bugün,4 deki sanki aynı gibi ama emin olamadım,eğer kaçıncı günü olduğunu yazarsan yorum yapabilirim.
Eczacı en iyisi bu dedi o yüzden bu markayı aldımcanım bu markayı hiç kullanmadım,pek de tavsiye etmiyorlar.adetinin kaçıncı günü bugün,4 deki sanki aynı gibi ama emin olamadım,eğer kaçıncı günü olduğunu yazarsan yorum yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?