Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Slm kızlar..benim de bugün 12.günüm...ovulasyon testi yaptım.yorumlarsanız sevinirim.adet döngüsü 32

Ovulasyon mikroskobu kullanan var mı kızlar? İdrarla yapılanı beceremedim tükürükten bakılanı deneyeyim dedim bir.. Aldım adet oldum bitince başlaması düşünüyorum umarım becerebilirim bunu

Slm kızlar..benim de bugün 12.günüm...ovulasyon testi yaptım.yorumlarsanız sevinirim.adet döngüsü 32

Eki Görüntüle 1666957
Can'ım ben de 32 günde bir adet oluyorum yani her ay aynı günde oluyorum diyebiliyorum ben 17-18-19 da yumurtlamış oluyorum. Daha 5-6günün vardır senin,test yapmaya bu kadar erken başlamasan daha iyi edersin çünkü ne kadar erken başlarsan o kadar stres oluyorsun ki bu da seni etkiler

Kizlar merhaba benim de adet döngum 35- 40 arasi degisiyor dun ovu testinin 24. Gunuydu iliski oldu 15. Gunden bu yana gun asiri degerlendirdik. Biraz siliklesmis bugun az once yaptim. Bugun de degerlendirmeli miyiz ?

Eklentiler

• IMG_20151025_142511.webp
    27 KB · Görüntüleme: 123
Kizlar merhaba benim de adet döngum 35- 40 arasi degisiyor dun ovu testinin 24. Gunuydu iliski oldu 15. Gunden bu yana gun asiri degerlendirdik. Biraz siliklesmis bugun az once yaptim. Bugun de degerlendirmeli miyiz ?
Merhaba Can'ım dün yumurtlamışsın testin pozitif vermiş bugün de silikleşmeye başlamış,en önemlisi bugün mutlaka değerlendir bu günü!

Sağol canım ya günü kaçırırım diye korkuyorum. O yüzden erken başladım...

Arkadaslar cift cizgiden sonra siliklesmesi ne anlama geliyor ?? 24 ve 25 degerlendirildi bu arada :)

Eklentiler

• IMG_20151026_143501.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 78
selam kizlar bugun 12.gunum dunde koyuydu ama bugun daha koyu dünü degerlendirdim şimdi kararsiz kaldim bugunu degerlendireyim mi yoksa yarinimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…