Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar birşey soracağım şu ovulasyon testi ile ilgili dün yaptığım test kopkoyu değildi ama dün yumurtanın bir tanesi çatladı hissettim zaten çalışma da oldu ama bugün yaptığım test kopkoyu çıktı fakat hiç uzayan akıntı ya da normal akıntı da yok neredeyse kuru bile diyebilirim şimdi bu durumda diğer yumurta yarın mı çatlar bilemedim yoksa bu koyu çizgiyi yakalamışken akıntıyı beklemesem mi bilemedim

Yarini degerlendir canim .. dunden icerde vardir zaten

Yarını değerlendir hürremcim..sen biraz ara vermeyecekmiydin canım..yanlış mı hatırlıyorum...İnşallah bebişlerimiz gelir..@dilfeza ne yaptı çaluşmalara devam ediyor mu!?

32
Benimde 32 gün arada oynamalar oluyorda bu ay tam 17.günde koyulaştı çizgi niye acaba?geç yumurtlama oldu
32 günde olan birisinin normalde 17-18-19 günlerde çatlat Can'ım ben de aydan aya hastalanıyorum yani mesela geçen ayın 6sında hastalandım şimdi Kaş'ımın 6 sonda hastalanacağım! (İnşallah hastalanmam) adetten sonra 17-18 de yumurtam çatladı senin eğer 12 de koyu çıktıysa erken yumurtlamalısınız pozitiften sonra 14 gün içinde adet olunur çünkü luteal faz 14 gün

Can'ım eğer 30 günde hastalanıyorsan erken yumurtlamış oluyorsun 12.günde böyle koyu çıktığına göre. Değerlendir bu Zaman'ı mutlaka
Canım benim 17.gün koyulaştı 18de çatladı yani bugün.32 benim adet döngüm.. Normal zamanda mı oluşup çatlamış sence?akşamki testi atayım bak kopkoyuydu silikleşmeye başladı..

Canım benimki 17 de koyu 18 sabah koyu akşam silikleşmeye başladı.sen beni alpiyle karıştırdın

Yarını değerlendir hürremcim..sen biraz ara vermeyecekmiydin canım..yanlış mı hatırlıyorum...İnşallah bebişlerimiz gelir..@dilfeza ne yaptı çaluşmalara devam ediyor mu!?
Can'ım oğlum bu kadar isterken erteleyemiyorum ki bu arada size yazdıktan sonra bir daha test yaptı artık 2 yumurta vardı biri dün çatladı hayırlısı Can'ım inşallah gelir bebişler sağlıkla. Dilfeza da devam ediyor Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Amin hürremcim..hayırlısıyla Rabbim nasip etsin inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız gülüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…