- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.081
Yok canim hersey normal esimde bugunu degerlendirdim .. 2 gun ust usteCan'ım pozitifi gördükten sonra hani silik oluyor ya önemli olan pozitiften sonraki günü değerlendirmem bence bugünü de değerlendir eşinin sperm sayısında azlık yoksa
İnşallah Can'ım diğer tipiğe hiç gelmiyorsun hamile oldun da gittin sandım nasip olsun inşallah hepimize :)Amin hürremcim..hayırlısıyla Rabbim nasip etsin inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız gülüm..
Canim takilma boyle seylere aklina iyi seyler getir .. niye kistte donussun belki ikisi birden ayni gun catladi .. sonucta iyi olan yumurta dollenecekGünaydın,
Az önce test yaptım tekrar koyu yine T çizgisi ama düne göre silik henüz akıntıda falan değişiklik yok galiba ikinci yumurta çatlamayacak kiste dönmez inşallahben bu akşam ve yarın yine çalışmaya devam edeceğim ama akıntı olmadan olmaz ki hep gelir benim akıntım
İnşallah dediğin gibidir Can'ım ama biri daha küçüktü o yüzden dedim artık hayırlısı zaten yapacak bir şey yok keşke mümkün olsa da çatlatabilsek kendimiz inşallah çatlamıştır Rabbim hayırlısını versin inşallahCanim takilma boyle seylere aklina iyi seyler getir .. niye kistte donussun belki ikisi birden ayni gun catladi .. sonucta iyi olan yumurta dollenecek
canım merhaba bundan sonra daha koyuyu yakaladınmı benimde şuan senin gibi çünkü merak ettimEki Görüntüle 1665270 merhaba kızlar Yardımınıza ihtiyacım var dün adetin 8.günüydü kasığımda ki ağrı sebebiyle ovulasyon testi yaptım usteki 8. Günün alttaki bugünün testi bugün daha koyulaşır diye beklerken bugün silikleşti ne oldu ki anlayamadım ben şimdi döngüm 28 bu kadar erken yumurtlama olmuş olabilir mi yoksa ters giden bişey mi var yada tekrardan koyulaşır mı kafamda deli sorular bu arada dünkü test normalde daha koyuydu 1 gün beklediği için biraz silikleşti yorumlarsanız sevinirim ne yapmalıyım şaşırdım kaldım
Evet canım testlerin fotosu yok şuan olsa atardım ama koyulaştı 13.gün en koyu oldu 14.gün biraz silikleşti sanırım o gün çatladı yum inşallah tutmuştur senin kaçıncı günün bugüncanım merhaba bundan sonra daha koyuyu yakaladınmı benimde şuan senin gibi çünkü merak ettim
inşallah tutmuştur canım :) ben tam koyuyu yakalayamadım ya bugün 13.günüm en koyu 10 veya 11 gibi anlayamadım ama buradakiler gibi koyu çıkmıyo hiçEvet canım testlerin fotosu yok şuan olsa atardım ama koyulaştı 13.gün en koyu oldu 14.gün biraz silikleşti sanırım o gün çatladı yum inşallah tutmuştur senin kaçıncı günün bugün
Evet canim tamamen yeterli bugun yarin degerlendir derimöncelikle herkese merhaba. benim 14. gün ovulasyon testi bu. çift çizgi bu şekilde yeterli herhalde değilmi hanımlar ?
Evet canim tamamen yeterli bugun yarin degerlendir derim
Evet canim kacirma ben de cift cizgiyi yakalayinca iki gun ust uste birlikte oldum. Suan bekliyorum ins hamileyimdir bu ay :)teşekkür ederim cnm. ben bir şey daha soracağım. sabah 6:30 da birliktelik oldu. ovulasyon testinde diyorki çift çizgiden 24-48 saat sonra çatlayacak demektir.ben yarın sabahta deneyimmi doğru olurmu
O ignenin.etkisi canim 10 gün boyunca yap hergun koyu cikar cunku cat.ignesi 10 gun sonra vucuttan atiliyor ..Merhaba hanımlar, bana da yardımcı olurmusunuz
Ben bu ay klomen tedavisi gördüm ve çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum..
Dün akşam ovulasyon testi yaptım ve 2. çizgi kontrol çizgisinden koyuydu.. Ben dün çatlamıştır diye düşünürken tekrar bugün test yaptığım da 2. çizginin yine çok koyu olduğunu gördüm.. Sizce çatlatma iğnesinden kaynaklı mı yoksa hala yumurtam çatlamadımı ?
Dr. en geç 36 saat sonra çatlar demişti..
Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Evet canim kacirma ben de cift cizgiyi yakalayinca iki gun ust uste birlikte oldum. Suan bekliyorum ins hamileyimdir bu ay :)
İnsallah canim benim hepimiz mutlu haberler alalim. Guzel haberlerini bekliyorumteşekkür ederim cnm. inşallah hamilesindir. iyi haberlerini bekliyorum. inşallah bende 15 gün sonra iyi haberi paylaşırım burdan.
İnsallah guzel haberler alirsin canim buradan guzel haberlerini bekliyoruzmerhaba hanımlar hepinize çok geçmiş olsun umarım hepimizin bebisleri yakında gelir ben 1.5 Yıllık evliyim bebis istiyorum pkoluyum normalde 38 günde bir adet oluyorum bu sefer daha çok gecikti doktora gittim yine bebiş yok olmadı dedi cesıtlı testler yaptı hsg cektırdık herhangi bır sorun cıkmadı glifor verdi folik asit içeren bir ilaç verdi adetin in 5. Günü klomen verdi 1 tane yumurta oluşmuş catlatma ığnesi verdi o gün yaptık gün aşırı ilişki önerdi şimdi sabırsızlıkla beklıyorum test yapmaya korkuyorum yıne negatıf cıkacak dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?