Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ay bi durun paso aynı anda yazıyonuz
bide orda sıcak duş olayı varya ya ben ona çok takıldım çünkü ben önce hijyen sonra fikfik derim anammm demuz olcaz diye kendi ellerimlemi öldürüyom acaba ben yavruceklerimi :uhm:

olabilir sibelim.. ben dikkat ediyorum sıcak olmamasına.kendim içinde kociş iiçinde..demizliği ılık suyla yap bacımm çok sıcak suyla yapmayın öldürmeyin yavrucakları lmaz:

KIZLAR SİZ ÇOK YAŞAYIN EMİ... :roflol: siz beni güldürdünüz allhta sizi güldürsün...
süpersiniz.... allah nazarlarsan korusun bu topiğin neşesini... bende kara kara düşünüyordum bu akşam çift çizgiyi tam yakalarsam ne yaparım diye... sincap kısaca özetledi.. adamın üstüne atlayacağız... ok anlaştık.. sincap en kısa zamanda fındığın çatlar inş. en kısa zamanda kucağına alırsın...

kalbimizz birmiş handeciikkkkk

amaaanınn noluyooo kızz handem bizee?! :bbo: yoksa biz kardeş miyiizz ? yerimseniben naabblaa nnnablacıım lülülülülülü

nayıırrr nollaaamaaaz yıllar önce leyleklerin getirmeyi unuttuğu nardeşiiiiimmmmmm naniknanik

yok yafrııımm o yanlış yazılmış. erkekler için geçerli sıcak duş olayı. onların yapmaması gerekiyor. ılık su iyidir. kadınlar için de genital bölgeyi sabunlamama kuralı var. o özel vajinal sabunlarla bile olsa yıkamayın finduklarınızı ilişkiden önce. yararlı bakteriler ölüyormuş sonra. eşim bunu öğrendiğinden beri ben banyo yaparken hep bağırır kıyma bakterilerineeee yapmaaaa diye :roflol:

kocişler için geçerli ama ben kendimde de uyguluyorum nasıl olsa kocişinki bana geçio die :kedi:

ohoooo ben yıkıyom walla rahat edemiyom, bak işte geçen ay tutturamamın nedenleri nasıl bir bir çıktı ortaya ; ışık açmıyom odada karanlık severim+fikfik öncesi kocişide yıkıyom kendimide sıcak sıcak+hala sigara içiyoruz+ akrobatik hareketler sonucu hedefi tutturamıyoz kaydirigubbakcemile3

:))) sana geçiyor tabi canım ama nasıl anlatsam şimdiii... erkeklere çok sıcak duş önermiyorlar çünkü spermler testislerde testisler de vücudun dışında biliyorsunuz :)))))) yani o testisler vücut sıcaklığının da 1 derece altında tutuyorlar spermleri. onlara sıcak su gelince de ne oluyor spermler mayışıyor. ama sen sıcak suyla duş yapsan bile yumurtalıkların vücudunun içinde yani onlara sıcaklık gitmez duşla :)))))))))

sibelim yanmıssın sen be kuzumm..neyse öğrendin artık iyi ki de okumuşsun.. şeyini de yıkamamaya çalış ..tamam mıı? bak yoksaaa klava:

sibelim yanmıssın sen be kuzumm..neyse öğrendin artık iyi ki de okumuşsun.. şeyini de yıkamamaya çalış ..tamam mıı? bak yoksaaa klava:

hakkaten yanmışım senemcim ya evet bundan sonra dikkat edeyim bu duş olayına ben kendi kendime zarar vermiyim akannehir

handeeeeeee spermler testislerde testisler de vücudun dışında biliyorsunuz derken tam olarak nerdeler bacımmm :)))))))

kızlarr ben ekimde hamiş olcem galibaaa aahahahaha şimdi nerden çıktı diyceksiniz.bi internet sitesinde tarot falı vardı. 9. ayda;
Yaşamınızda planladığınız hiç bir şeyin planladığınız zamanda gerçekleşmemesi ihtimali son derece yoğun. böyle diyor..
10. ayda
Yaşamınızın bolluk, bereket ve üretkenlik devresindesiniz. Her şeyin arttığı, çoğaldığı, zenginleştiği bir dönem. :roflol:
çok eğlendim yaaw.. en iyisi ben bu ayy hiiiç kendimi yormıyım baari :))

"Yılın genel teması"
uzun bir mücadeleden ve kendinizce verdiğiniz savaştan sonra, konunuzla alakalı olarak kaydadeğer bir zaferle, neticeye ulaştığınıza işaret eder. :roflol: :roflol:
ayyy ben kesin bu yıl sonuna kadar hamiş oluuucam bacıllaaaaaaar :roflol: :roflol:
koptum valla süper! tarota inanasım var nedenseee :roflol:

işimiz fallara kaldı yani bacımm ama neden olmasın bende zaten sırf yengeç burcu olsun diye bu ay çok önemsemedim lülülülülülü ekimde çalışırız biz senle cnmm vereliniortak

:))) sana geçiyor tabi canım ama nasıl anlatsam şimdiii... erkeklere çok sıcak duş önermiyorlar çünkü spermler testislerde testisler de vücudun dışında biliyorsunuz :)))))) yani o testisler vücut sıcaklığının da 1 derece altında tutuyorlar spermleri. onlara sıcak su gelince de ne oluyor spermler mayışıyor. ama sen sıcak suyla duş yapsan bile yumurtalıkların vücudunun içinde yani onlara sıcaklık gitmez duşla :)))))))))

anlaştık sibelciim..kaydirigubbakcemile5 benim kociş yengeç ben de yengeç olsun isterim veledin.o yüzden kasmıyım barii kendimii kaydirigubbakcemile3

buna göre sibelin ve ayçanın çocukları accayiiip hayırlı olcek sırnaşık şey :roflol:

allah iyiligini versin seninnnnnnnnnnnn bebekimmmmmmmmmmm

o kadar çok şey yazmışsınız ki maşallah! hepsini okuyamadım bileeeeeee
bu arada geldim kıslarr,hiç bişi bulamadım abuk sabuk seyler vardıııııııııııııı :S
akşam kocişle gidicez.. eve geldigim de gelmişti hiç bişi olmamıs gibi karsıladı benii kaydirigubbakcemile3 bende trip attım biraz özür diledi kaydirigubbakcemile3 akşama beraber gideriz dedi alısverise kaydirigubbakcemile3

starsında dedigi gibi,kızlar bugün kandil oldugu icin calısma yapmayın sakın.
bol bol dua edin. hayırsız olurmuş bu geceler de olan bebekler. dua edip ibadet etmek yerine baska seylerle ugrastıgımız için kötü olurmuş bende duymuştum.
ben bolbol dua edicemmmmmmmmmmmmhepimize..

dezy canımmm,bence sen hamilesin çizgiini gördümm tatlımmm.
tabi yarın net sonuç çıkar ama ben seni şimdiden aldım hamisler listesine..
insallah bizlere de nasip olur o listeye girmek :kedi:

sinir oluyorum bu üyeliklere zaten bakmıyorum işte ozaman
ben kendi falımı kendim yaparım,, ekimde hamileyim kasımda doğumgünümde müjdeyi kocişe veriyom temmuzda doğurup yengeç yapıyommm :sm_cool:

2 dakkada olursun ya..ama senin plan da süper olmuş hanii..bende istiyorum ben dee..ikizlerle pek anlaşamam -genel olarak- o yüzden yengeççççççç olsun! kocam gibi olsuun kaydirigubbakcemile3 belki kocamla aynı gün olur d.günlerii..süper sırnaşık şey o zaman ekim de asılıyoruz küreklere daha sıkı sıkı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…