- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.421
bu arada kızlar muhtemel yumurtlama günümde yani 18inde akşam ben yolculuk yapıyo olcam..anne-baba yanına gidicez e orda nasıl olcak bu iş bilmem ama ben yolculuk falan dinlemem dimi?! eğer olurda c.tesi sabah gazetelerde "kafayı bozmuş kadın S.P. İDO'da kocasının üstüne atladı" diye bi haber okursanız ahanda o benim!!!! fındık bu beklemeeezzzzzzz sositososito
kalbimizz birmiş handeciikkkkk
amaaanınn noluyooo kızz handem bizee?! :bbo: yoksa biz kardeş miyiizz ? yerimseniben naabblaa nnnablacıım lülülülülülü
ay bi durun paso aynı anda yazıyonuz
bide orda sıcak duş olayı varya ya ben ona çok takıldım çünkü ben önce hijyen sonra fikfik derim anammm demuz olcaz diye kendi ellerimlemi öldürüyom acaba ben yavruceklerimi :uhm:
nayıırrr nollaaamaaaz yıllar önce leyleklerin getirmeyi unuttuğu nardeşiiiiimmmmmm naniknanik
efeeeet o beniimmm yerimseniben
yok yafrııımm o yanlış yazılmış. erkekler için geçerli sıcak duş olayı. onların yapmaması gerekiyor. ılık su iyidir. kadınlar için de genital bölgeyi sabunlamama kuralı var. o özel vajinal sabunlarla bile olsa yıkamayın finduklarınızı ilişkiden önce. yararlı bakteriler ölüyormuş sonra. eşim bunu öğrendiğinden beri ben banyo yaparken hep bağırır kıyma bakterilerineeee yapmaaaa diye :roflol:
e-kolay da..ama üye olman gerek bacımm
buna göre sibelin ve ayçanın çocukları accayiiip hayırlı olcek sırnaşık şey :roflol:
sinir oluyorum bu üyeliklere zaten bakmıyorum işte ozaman
ben kendi falımı kendim yaparım,, ekimde hamileyim kasımda doğumgünümde müjdeyi kocişe veriyom temmuzda doğurup yengeç yapıyommm :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?