- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.441
benimde koca yengeç bende ondan istiyom ama aynı günde tutturamam heralde ayol kendim koyup kendim çıkartamıcama göre yok yok okadarda değil :umursamaz:
ayçacım hoşgeldin bu arada şimdi sana soruyom testim kırmızı sinyaller verirken ve dün akşamda icraat olmamışken nasıl bu geceyi atlarım şekerim hee ibadet ederekmi gelcek bana spermler kocişten
hosbulduk bebemmm. buldun mu kırmızıyıı ?
kız öle deme veren allah nasıl veriyoorr.tamam sen önce biraz ibadet et,sonra ilerleyen saatler de fikfike geç delikafadulden
ayçam az önce biz tartıştık bu konuyu zaten..30 günde 1 gün pozitif olmuş o da kadir gecesini bulmuş hata benim mi! yap sibelim yap seen :))) şööle dersin.. ibadetimi de yaparım fikfike de bakarım! nasıl slogan amaa kaydirigubbakcemile3 valla ikisininde yeri ayrı..bizim fikfik zevk için olmuo artık bi amacı var ama diimi
canım şimcik,bazı eczaneler de olmuyor , bazıları bilmiyor , bazılarında da olsa bile çok pahalıya satıyorlar. Biz gayet uyguna alıyoruz internetten bir siteden tanesi 1liraya geliyor.
Şimdi sirküsün kaç gün sürüyorsa ona göre yapmaya baslıyorsun.sirküsünü öğrenmek içinde son 3ayın regli günlerinin ortalamasını aldıgın zaman çıkıyor(otomatik hesaplayıcılardan hesaplanıyor o)
testlerle birlikte zaten kullanım talimatları içeren bir kağıt geliyor orada da ne zaman yapmaya baslaman gerektigini acıklamıslar.Eğer çok alırsan testi erkenden yapmaya baslayabilirsin,benim bu ay 2.ayım 32adet almıstım hala yapıyorum bak 2ay yetti kaydirigubbakcemile3
geçen ay sirküsüm 31gün sürmüştü test'e 14.gün baslamam gerektigi yazıyordu ben daha erken baslamıstım 13.14.15.gün kıpkırmızı çizgiyi bulmuştum ve degerlendirmiştim üst üstte her gün.
oldumu diye sorarsan yok olmadı maalesef. bu ay bakalım deniyoruz belkim gelir bebişimmm :kedi:
umarım yardımcı olabilmisimdir elimden geldigince anlatmaya calistim :1hug:
evet canım cok teşekkür ederim.İnternetten hangi siteden alabilirim ? Bu arada içimden bir his bu ay bebişin :ecrin_bebek:gelecek :teytey:diyor bakalım hayırlısı....Bu akşam bol bol dua :Saruboceq:edelim en iyisi...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
hakkaten yanmışım senemcim ya evet bundan sonra dikkat edeyim bu duş olayına ben kendi kendime zarar vermiyim akannehir
handeeeeeee spermler testislerde testisler de vücudun dışında biliyorsunuz derken tam olarak nerdeler bacımmm :)))))))
kızlarr ben ekimde hamiş olcem galibaaa aahahahaha şimdi nerden çıktı diyceksiniz.bi internet sitesinde tarot falı vardı. 9. ayda;
Yaşamınızda planladığınız hiç bir şeyin planladığınız zamanda gerçekleşmemesi ihtimali son derece yoğun. böyle diyor..
10. ayda
Yaşamınızın bolluk, bereket ve üretkenlik devresindesiniz. Her şeyin arttığı, çoğaldığı, zenginleştiği bir dönem. :roflol:
çok eğlendim yaaw.. en iyisi ben bu ayy hiiiç kendimi yormıyım baari :))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
güzel slogan tuttum!!!!
ay ne diyim vallahi allah'ım bu ugraslarımızın sonucunu verir insallah :Saruboceq:
kıskandım bende gidip yapacam test! oglen yapmıstım dünküne nazaran koyuydu yakalayacam ama mumkunse bugun olmasın kaydirigubbakcemile3 duurn bende yapip gelemmmmmm delikafadulden
ohh oh hadi bakalım bulun pozitifleriii!!!
sihir toplarda canım. hatta şöyle diyelim biz onlara sihirli toplar :sm_cool:
yaaa bana da kahve falı bakan iki ayrı kişi geçen ay için ikiz bebek var burda demişlerdi. hem de kimse çalışmalara başladığımızı bilmiyor bizim. ama bırak ikizi birini bile bulamadık anacım. pis fallar nolcek Çok üzgünüm çoook
huleeeyyn ayça günde birden fazla yapmıyoruz aaaaaaaaaaaaaa naniknanik
arkadaşlar ben gülen yüz çıkan ovulasyon testinden kullanmıştım ve şimdi bir oğlum olucak allahın izniyle.. herkese öneriyorum.. çizgi görmediğiniz için aynı koyuluktamı gibi dertleriniz yok .. uğreştığımızın 6. ayında ilk kullanımla bu testle hamile kaldım.. darısı isteyen herksein başına...
arkadaşlar ben gülen yüz çıkan ovulasyon testinden kullanmıştım ve şimdi bir oğlum olucak allahın izniyle.. herkese öneriyorum.. çizgi görmediğiniz için aynı koyuluktamı gibi dertleriniz yok .. uğreştığımızın 6. ayında ilk kullanımla bu testle hamile kaldım.. darısı isteyen herksein başına...
handecim biz aynı günlerde regl olmuştuk dimi? herhalde benimde 15-17. günler arasında bi yerde olur diye düşünüyorum..akıntım başladı dün hafiften. şimdi uzayan akıntıyı bekliyorumm zemuszemus
bebişim benim de sanıırm geçen ayki gibi olucakkkk
ay hayırlısııııııııııı
ben cıkıyorum kızlar,iftara annemlere gidicez.hergün biryere gidiyorummm optum sizi mck
tekrardan kandiliniz mübarek olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?