Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

benimde koca yengeç bende ondan istiyom ama aynı günde tutturamam heralde ayol kendim koyup kendim çıkartamıcama göre yok yok okadarda değil :umursamaz:
ayçacım hoşgeldin bu arada şimdi sana soruyom testim kırmızı sinyaller verirken ve dün akşamda icraat olmamışken nasıl bu geceyi atlarım şekerim hee ibadet ederekmi gelcek bana spermler kocişten

hosbulduk bebemmm. buldun mu kırmızıyıı ?
kız öle deme veren allah nasıl veriyoorr.tamam sen önce biraz ibadet et,sonra ilerleyen saatler de fikfike geç delikafadulden

hosbulduk bebemmm. buldun mu kırmızıyıı ?
kız öle deme veren allah nasıl veriyoorr.tamam sen önce biraz ibadet et,sonra ilerleyen saatler de fikfike geç delikafadulden

şimdi gidiyom cnm test yapmaya
heh tamam ozaman böle olur bak ne yardan ne serden misali hem dediğim gibi kadir gecesinin ne zaman olduğu kesin değil kızlar bugünlerden biri,,
on dakka sonra geliyorummmmmmmm

ayçam az önce biz tartıştık bu konuyu zaten..30 günde 1 gün pozitif olmuş o da kadir gecesini bulmuş hata benim mi! yap sibelim yap seen :))) şööle dersin.. ibadetimi de yaparım fikfike de bakarım! nasıl slogan amaa kaydirigubbakcemile3 valla ikisininde yeri ayrı..bizim fikfik zevk için olmuo artık bi amacı var ama diimi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
güzel slogan tuttum!!!!
ay ne diyim vallahi allah'ım bu ugraslarımızın sonucunu verir insallah :Saruboceq:
kıskandım bende gidip yapacam test! oglen yapmıstım dünküne nazaran koyuydu yakalayacam ama mumkunse bugun olmasın kaydirigubbakcemile3 duurn bende yapip gelemmmmmm delikafadulden

evet canım cok teşekkür ederim.İnternetten hangi siteden alabilirim ? Bu arada içimden bir his bu ay bebişin :ecrin_bebek:gelecek :teytey:diyor bakalım hayırlısı....Bu akşam bol bol dua :Saruboceq:edelim en iyisi...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

ayyy canımmm keşkee! inşallahh! allah mı söyletiyor ne yapıyorrr.. :Saruboceq: :Saruboceq:
rabbim herkeze versinnnn,bol bol dua edicem bu akşam zatennn
canım gitti gidiyor'dan alıyoruz biz.
2marka var bazı arkadaşlar wondfo markalı olandan alıyorlar,bazılarımız da coretests markalı olandan. ben cotestest olandan almıstım kullanıyorum geçen ay bulmustum işte kırmızıları.

sihir toplarda canım. hatta şöyle diyelim biz onlara sihirli toplar :sm_cool:

yaaa bana da kahve falı bakan iki ayrı kişi geçen ay için ikiz bebek var burda demişlerdi. hem de kimse çalışmalara başladığımızı bilmiyor bizim. ama bırak ikizi birini bile bulamadık anacım. pis fallar nolcek Çok üzgünüm çoook

huleeeyyn ayça günde birden fazla yapmıyoruz aaaaaaaaaaaaaa naniknanik

ohh oh hadi bakalım bulun pozitifleriii!!!

evet yaptımmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
aynı öğlenki gibi çıktııı. cok yakın yumurtlamam kızlar yarına kesinnnnnnn kıpkırmızılancammmm kaydirigubbakcemile3 bariz belli çizgiiii. ama gecen ay test çizgisinden de koyu çıkmıştı bu demek oluyor ki beklicez biraz daha delikafadulden naniknanik

benim de silik silik devam ediyor ama her zamanki gibi kurala uyum sağlayamıyorum ben gerçi dünkü diğer günlere göre daha belirgindi. geçen ay 16. ya da 17 gün yakalamıştım tam hatırlayamadım. bu ay da mı öyle olacak bakalım...

bikerecikten bbişiiii olmaz bebişimmmmmmmmmmmm yerimseniben

arkadaşlar ben gülen yüz çıkan ovulasyon testinden kullanmıştım ve şimdi bir oğlum olucak allahın izniyle.. herkese öneriyorum.. çizgi görmediğiniz için aynı koyuluktamı gibi dertleriniz yok .. uğreştığımızın 6. ayında ilk kullanımla bu testle hamile kaldım.. darısı isteyen herksein başına...

bebişim benim de sanıırm geçen ayki gibi olucakkkk
ay hayırlısııııııııııı
ben cıkıyorum kızlar,iftara annemlere gidicez.hergün biryere gidiyorummm optum sizi mck
tekrardan kandiliniz mübarek olsun..

handecim biz aynı günlerde regl olmuştuk dimi? herhalde benimde 15-17. günler arasında bi yerde olur diye düşünüyorum..akıntım başladı dün hafiften. şimdi uzayan akıntıyı bekliyorumm zemuszemus

aminn canımmmmm :Saruboceq:
çok sevindimm listemizde vardın zaten sen
darısı bizlerin basına..

çook sevindim.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah :Saruboceq: dijital olanlar çok iyi tabi ama adeti düzensiz olanlar için kullanışsız olabiliyor..

handecim biz aynı günlerde regl olmuştuk dimi? herhalde benimde 15-17. günler arasında bi yerde olur diye düşünüyorum..akıntım başladı dün hafiften. şimdi uzayan akıntıyı bekliyorumm zemuszemus

evet kuşum aynı günde regl olduk. bir de bakıyormuşsun bu ay aynı zamanda hamile kalmışııııııııızzzzzz. ayçacım da aynı günde oldu kısss 3 ümüz aynı ay ve aynı zamanda hamile kalırsak ve buluşup tanışmazsak sizi döverim!!!!

tamam tatlım afiyet şeker olsun. Kandilin mubarek olsun :))))

ayy canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına.

Hepinizin kandili mubarek olsun canlarım ben de çıkıyorum. Birbirimize dua edelim. Allah kabul eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…