Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben geldim kızlar malesef benim çizgi silikleşmiş demekki ben ilk gördüğüm gün ve ertesi gün peşini bırakmamalıyım bu işin yani 13 ve 14. gün, şimdi oturup bollll bolllll ibadet ederim senağlama
dikkat edin kızlar sakın sizde heba etmeyin günlerinizi hay benim kafama klava:

ayy süper olur ya!! buluşmamız için aynı zamanda hamiş olmaya gerek yok bebeeeem! biz istedikten sonra her zaman olabilir şahsen yerimseniben

güzelim üzülme sen!! belki ilk gördüğün gün tutmuştur belki de gerçekten bir yengeç burcu doğurman gerekiyordur yerimseniben hayırlsı neyse o olsun!!!

inşallah canım bizde en kısa zamanda görürüz 2. çizgiyi..ben de çıkıyım artık yemek hazırlıycam.çoook çok öptüm sizi kızlaar! en kısa zamanda görüşürüüz inşallah..
umarım bu gece Allah tüm dualarımızı kabul eder..hepimiz içn dua edicem bu gece bol bool..

al benden de o kadar. ben de kaçırıdm canım. çizgi iyice koyulaşsın derken bugün yok oldu çizgi mizgi kalmadı. ne yapalım kısmet değilmiş. cumartesi güünü çatlar demişti doktor, çok açık zar zor gözüken bir çizgi vardı. ne olur ne olmaz o günü değerlendirdik. pazar hafif daha koyu. dün hafif daha koyu. sperm kalitesi için 3 gün olsun arası dedim, çizgi çok açık renkti.hem de iyice çizgi belirginleşir dedim bugün için ama maelsef bugün hiç çizgi çıkmadı. şoktayım. ne yapalım kısmet değilmiş. bu ay düzenimi hiç anlayamadım nasıl oldu bilmiyorum.umudum yok bu ay.

kandılınız mubarek olsun arkadaslar inşallah Allah bu gece dualarımız kabul eder ve en kısa surede bebişlerımıze kavusuruz Allah hepımızın yardımcısı olsun

günaydın bacılarıııııım :)

sibelcim geçen ay edaya da böyle birşey oldu. önce koyulaşıyor gibi oldu, sonra silikleşti, sonra ay sonuna doğru birden koyulaşmaya başladı ve kopkoyu çizgiyi yakaladı. yani geç yumurtladı. belki sana da öyle olacak. bence testleri yapmaya devam sibelcim.

ayy süper olur ya!! buluşmamız için aynı zamanda hamiş olmaya gerek yok bebeeeem! biz istedikten sonra her zaman olabilir şahsen yerimseniben

öyle tabi. istanbuldayız hepimiz zaten neden bir gün buluşmuyoruz :))))))))))

amiiin senemcim amiiiin canım. ben de dün hepimiz için dua ettim. adlarını bildiklerimin ismiyle bilmediklerim için de kadınlar kulubünde tüm isteyenlere diye. Allah kabul eder inşallah.

canım sibele yazdığım cevap senin için de geçerli. bence devam edin testlere...

aha işte benden bi tane daha çıktı çok mutluyum kaydirigubbakcemile5
şaka bi yana harbiden kısmet değilmiş demek bize bu ay bunlarda bahanesi oldu işin yapcak bişi yokk yazın benim regl tarihimi listeye 27.09 :dilcikar:

günaydın handecimmm
ama edanın adet siklusu kaç gün benim 28 olduğu için daha geç yumurtlayabilceğimi sanmıyorum ama senin için bu ay devam edicem testlere madem yanımada almadım bugün bitti diye ama eve gidince yaparım artık 1 saat geç olur napıyım

günaydın dezy yaptınmı tekrar test

günaydın canım ne oldu senin test işi ? hadi güzel müjdeli bir haber ver bana..

günaydın canlarım.öğlene doğru izin aldım kan testi yapptırmaya gidicem.akşam eve gidince ve bu sabah tekrar test yaptım.akşamkinde ikinci çizgi oldukça koyuydu.sabah yaptığım ise daha silik.ben anlamadım tam tersi olması gerekmezmi yani sabah ilk idrarla yapılanın daha koyu olması.bende bi terslik var sanırım. CADIARZU

ohooo sen ikinci çizgiyi daha koyu gördüysen bitti bu iş hiç kafanı karıştırma git bi güsel kan testiyle tescille olayı gel cnm bekliyoruzzzzzz

04/09 adet başlangıcım...... beklenmeyen adet tarihim 27/09
11/eylül 8.gün ov.test tek x
12/eylül 9.gün ov.test tek x
13/eylül 10.gün ov.test silik çift çizgi x
14/eylül 11.gün ov.test silik çift çizgi x
15/eylül 12.gün ov.test tek çizgi

canım eğer gördüysen ikici çizgi daha koyu bencede olay bitmiştirrr maşallah inşallahhh

ay kız yerim senin ovulasyon tablonuuuuuuuuuuuu :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…