- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.461
evet kuşum aynı günde regl olduk. bir de bakıyormuşsun bu ay aynı zamanda hamile kalmışııııııııızzzzzz. ayçacım da aynı günde oldu kısss 3 ümüz aynı ay ve aynı zamanda hamile kalırsak ve buluşup tanışmazsak sizi döverim!!
ben geldim kızlar malesef benim çizgi silikleşmiş demekki ben ilk gördüğüm gün ve ertesi gün peşini bırakmamalıyım bu işin yani 13 ve 14. gün, şimdi oturup bollll bolllll ibadet ederim senağlama
dikkat edin kızlar sakın sizde heba etmeyin günlerinizi hay benim kafamaklava:
ben geldim kızlar malesef benim çizgi silikleşmiş demekki ben ilk gördüğüm gün ve ertesi gün peşini bırakmamalıyım bu işin yani 13 ve 14. gün, şimdi oturup bollll bolllll ibadet ederim senağlama
ayy süper olur ya!! buluşmamız için aynı zamanda hamiş olmaya gerek yok bebeeeem! biz istedikten sonra her zaman olabilir şahsen yerimseniben
inşallah canım bizde en kısa zamanda görürüz 2. çizgiyi..ben de çıkıyım artık yemek hazırlıycam.çoook çok öptüm sizi kızlaar! en kısa zamanda görüşürüüz inşallah..
umarım bu gece Allah tüm dualarımızı kabul eder..hepimiz içn dua edicem bu gece bol bool..
al benden de o kadar. ben de kaçırıdm canım. çizgi iyice koyulaşsın derken bugün yok oldu çizgi mizgi kalmadı. ne yapalım kısmet değilmiş. cumartesi güünü çatlar demişti doktor, çok açık zar zor gözüken bir çizgi vardı. ne olur ne olmaz o günü değerlendirdik. pazar hafif daha koyu. dün hafif daha koyu. sperm kalitesi için 3 gün olsun arası dedim, çizgi çok açık renkti.hem de iyice çizgi belirginleşir dedim bugün için ama maelsef bugün hiç çizgi çıkmadı. şoktayım. ne yapalım kısmet değilmiş. bu ay düzenimi hiç anlayamadım nasıl oldu bilmiyorum.umudum yok bu ay.
al benden de o kadar. ben de kaçırıdm canım. çizgi iyice koyulaşsın derken bugün yok oldu çizgi mizgi kalmadı. ne yapalım kısmet değilmiş. cumartesi güünü çatlar demişti doktor, çok açık zar zor gözüken bir çizgi vardı. ne olur ne olmaz o günü değerlendirdik. pazar hafif daha koyu. dün hafif daha koyu. sperm kalitesi için 3 gün olsun arası dedim, çizgi çok açık renkti.hem de iyice çizgi belirginleşir dedim bugün için ama maelsef bugün hiç çizgi çıkmadı. şoktayım. ne yapalım kısmet değilmiş. bu ay düzenimi hiç anlayamadım nasıl oldu bilmiyorum.umudum yok bu ay.
günaydın bayanlar yerimseniben
günaydın bayanlar yerimseniben
günaydın dezy yaptınmı tekrar test
günaydın canım ne oldu senin test işi ? hadi güzel müjdeli bir haber ver bana..
günaydın canlarım.öğlene doğru izin aldım kan testi yapptırmaya gidicem.akşam eve gidince ve bu sabah tekrar test yaptım.akşamkinde ikinci çizgi oldukça koyuydu.sabah yaptığım ise daha silik.ben anlamadım tam tersi olması gerekmezmi yani sabah ilk idrarla yapılanın daha koyu olması.bende bi terslik var sanırım. CADIARZU
04/09 adet başlangıcım...... beklenmeyen adet tarihim 27/09
11/eylül 8.gün ov.test tek x
12/eylül 9.gün ov.test tek x
13/eylül 10.gün ov.test silik çift çizgi x
14/eylül 11.gün ov.test silik çift çizgi x
15/eylül 12.gün ov.test tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?