- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.481
günaydın handecimmm
ama edanın adet siklusu kaç gün benim 28 olduğu için daha geç yumurtlayabilceğimi sanmıyorum ama senin için bu ay devam edicem testlere madem yanımada almadım bugün bitti diye ama eve gidince yaparım artık 1 saat geç olur napıyım
günaydın bayanlar yerimseniben
günaydın kızlarrrrrr
findikları kırılanlar varmııııııı
günaydın canlarım.öğlene doğru izin aldım kan testi yapptırmaya gidicem.akşam eve gidince ve bu sabah tekrar test yaptım.akşamkinde ikinci çizgi oldukça koyuydu.sabah yaptığım ise daha silik.ben anlamadım tam tersi olması gerekmezmi yani sabah ilk idrarla yapılanın daha koyu olması.bende bi terslik var sanırım. CADIARZU
günaydın canlarım.öğlene doğru izin aldım kan testi yapptırmaya gidicem.akşam eve gidince ve bu sabah tekrar test yaptım.akşamkinde ikinci çizgi oldukça koyuydu.sabah yaptığım ise daha silik.ben anlamadım tam tersi olması gerekmezmi yani sabah ilk idrarla yapılanın daha koyu olması.bende bi terslik var sanırım. CADIARZU
04/09 adet başlangıcım...... beklenmeyen adet tarihim 27/09
11/eylül 8.gün ov.test tek x
12/eylül 9.gün ov.test tek x
13/eylül 10.gün ov.test silik çift çizgi x
14/eylül 11.gün ov.test silik çift çizgi x
15/eylül 12.gün ov.test tek çizgi
iyi dilekleriniz ve hep yanımda olduğunuz için teşekkür ederim canlarım.aklıma hep kötü ve olumsuz şeyler geliyor nedense.sizin haklı çıkmanızı ve anne olmayı çok istiyorum.öğleden sonra inşallah ii haberlerle dönerim..... opuyorumnanaktan
04/09 adet başlangıcım...... beklenmeyen adet tarihim 27/09
11/eylül 8.gün ov.test tek x
12/eylül 9.gün ov.test tek x
13/eylül 10.gün ov.test silik çift çizgi x
14/eylül 11.gün ov.test silik çift çizgi x
15/eylül 12.gün ov.test tek çizgi
damla senin daha erken yumurtlaman gerekmiyormu 23 günde bir adet görüyon benmi yanlış hesaplıyom
iyi dilekleriniz ve hep yanımda olduğunuz için teşekkür ederim canlarım.aklıma hep kötü ve olumsuz şeyler geliyor nedense.sizin haklı çıkmanızı ve anne olmayı çok istiyorum.öğleden sonra inşallah ii haberlerle dönerim..... opuyorumnanaktan
öncelikle herkese günaydın - canım sen hamilesin zaten bu açık artık bütün testler ama silik ama koyu bi şekilde 2.çizgiyi gösteriyor o siliklik testin hcg yi algılamasıyla ilgili olabilir neticede çok yeni sen kan testini yaptırıp sadece değerini öğreneceksin bişi dicem belirti olarak neler hissediyorsun özellikle akıntıların nasıl ? sakıncası yoksa anlatabilirmisin
pozitif düşün herşey pozitif olsun dezyciiim :)))))) inşallah kan tahlili sonuçlarını alınca daha da rahatlayacaksın canım. gönlülü ferah tut
inşallah canım öyledir.en önemli belirtim göğüslerim çok şişler ve acıyolar.adet olmadanda şişerdi ama böyle acımazdı.bide arada kasıklarımda batma oluyor.cumartesinden beride mide bulantısı oluyor.ama oda akşam akannehir herkesde sabah olur bende akşam oda ters yani...çok sık acıkıyorum dün orucu zor tuttum valla.bide halsizlik var.öyle dikkatimi çeken bi akıntı durumum yok.belirtiyse bunlar böle canım :sm_confused:
canım edanın da düzenliymiş fakat geçtiğimiz ay öyle olmuştu. bence dene şekerim. eve gidince yaparsın bişi olmaz. inşallah daha yumurtlamamışsındır.
günaydın şekercim, yaptın mı bir daha test?
günaydın çiçeğim, benimki kırılmadı dahaaaaa :)))))))
aminnnnnnnnnnnnn canım benimmminşallah canım hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın Allah.yalnız şunu çok net söyleebilirim eğer hamile değilsem bile teste o çizgiyi görmek ve yaşadığım bi takım şeyler çok güzel....
dezyy bişi sorucam canım adetin kaç gün geçti senin benim geçen ay 12 sinde oldum en ama işte adettlerim düzensiz olduğu için hani adet günümü beklemiyorum ama eylülün 3 ünde mucizevi bir şekilde yumurtladım ben klomenle bile yumurtlamamıştım bazı kürleri uyguladım rabbim bu kürleri vesile ederek yumurtlamama izin verdi inşallah tutmuştur bebişim eşimin sperm sayısı da 27 milyon en az 20 milyon olması gerek 27 milyonda az bi rakam sayılmaz dimi bişi dicem annemin de hep hamileliğinde krampları olurmuş kasıklarında ilk birde ben çok şişlik hissediyorum ama bu hazımsızlıktan kaynaklanacağını sanmıyorum wc sorunum yok sık sık çıkıyorum alt karnım şiş ve gergin sanki bu arada bugün dar bi kot pantolon giymişim sağlı sollu kasıklarım patlayacak gibi çok tuhaf ilk defa giymiyorumki bu pantolonu
ay inşallah hamişliktendirrrrr canımm
kızlar ben dün denemek amaçlı test yaptım reglimin 3.günü silik ikinci çizigi çıktıı hihihihhiii erkenmi yumurtluycam acep yoksa silik çizgi hep çıkarmıı
ay inşallah hamişliktendirrrrr canımm
kızlar ben dün denemek amaçlı test yaptım reglimin 3.günü silik ikinci çizigi çıktıı hihihihhiii erkenmi yumurtluycam acep yoksa silik çizgi hep çıkarmıı
bende 8. günü başlamıştım testi yapmaya pembe çizgi çıkıyordu hep takiii adetimin 23. gününe kadar 23. günü kopkoyu 2. çizgi çıktı sonrada bi ıslaklık hissettim wc ye gittim baktım özellikle afedersin kağıt kullanmadım parmağımla aldım baktım baş parmağımla işaret parmağımın arasında parmaklarımın açıldığı yeerre kadar uzuyordu
ay bende ilk yaptım günden beri hep silik çizgi çıktı cnm 13.günde koyulaştı oyüzden panik yapma sanırım testler çok hassas vücuttaki lh oranınıda sürekli algılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?