Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım edanın da düzenliymiş fakat geçtiğimiz ay öyle olmuştu. bence dene şekerim. eve gidince yaparsın bişi olmaz. inşallah daha yumurtlamamışsındır.

günaydın bayanlar yerimseniben

günaydın şekercim, yaptın mı bir daha test?

günaydın kızlarrrrrr
findikları kırılanlar varmııııııı

günaydın çiçeğim, benimki kırılmadı dahaaaaa :)))))))

hadi hayırlısı olsun. canımm..... git ve güzel haberlerle gel inş..

iyi dilekleriniz ve hep yanımda olduğunuz için teşekkür ederim canlarım.aklıma hep kötü ve olumsuz şeyler geliyor nedense.sizin haklı çıkmanızı ve anne olmayı çok istiyorum.öğleden sonra inşallah ii haberlerle dönerim..... opuyorumnanaktan

öncelikle herkese günaydın - canım sen hamilesin zaten bu açık artık bütün testler ama silik ama koyu bi şekilde 2.çizgiyi gösteriyor o siliklik testin hcg yi algılamasıyla ilgili olabilir neticede çok yeni sen kan testini yaptırıp sadece değerini öğreneceksin bişi dicem belirti olarak neler hissediyorsun özellikle akıntıların nasıl ? sakıncası yoksa anlatabilirmisin

damla senin daha erken yumurtlaman gerekmiyormu 23 günde bir adet görüyon benmi yanlış hesaplıyom

inanamıyorsun da ondan bi aksilik çıkacak gibi geliyor iyi düşün olurmu bende heralde olsa doğurana kadar zor inanırdım allah herkese nasip etsin 3 senedir tık yok valla hiç korunmadım

pıssst damla bişi sorcam sana şeker. bu yanında çarpı olan günler çalışma günleri mi :)))) eğer öyleyse biraz ara verin kısss spermler kendine gelsin :)

damla senin daha erken yumurtlaman gerekmiyormu 23 günde bir adet görüyon benmi yanlış hesaplıyom

özür dilerim yorum yapıyorum ama fikir vermek için söyledim 25 günden az ve 35 günden fazla sürüyorsa adetler düzensiz olabilir yani dr ların sitesinden okuduklarıma istinaden söylüyorum burada yumurtlama da sorun olabilir gibi me geliyor ben pko olduğum için adet düzensizliğim var çok araştırdım bu konuları bilemiyorum tabi karışmak gibi olmasın fikir veriyorum sadece arkadaşlar

pozitif düşün herşey pozitif olsun dezyciiim :)))))) inşallah kan tahlili sonuçlarını alınca daha da rahatlayacaksın canım. gönlülü ferah tut

inşallah canım öyledir.en önemli belirtim göğüslerim çok şişler ve acıyolar.adet olmadanda şişerdi ama böyle acımazdı.bide arada kasıklarımda batma oluyor.cumartesinden beride mide bulantısı oluyor.ama oda akşam akannehir herkesde sabah olur bende akşam oda ters yani...çok sık acıkıyorum dün orucu zor tuttum valla.bide halsizlik var.öyle dikkatimi çeken bi akıntı durumum yok.belirtiyse bunlar böle canım :sm_confused:

pozitif düşün herşey pozitif olsun dezyciiim :)))))) inşallah kan tahlili sonuçlarını alınca daha da rahatlayacaksın canım. gönlülü ferah tut

inşallah canım hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın Allah.yalnız şunu çok net söyleebilirim eğer hamile değilsem bile teste o çizgiyi görmek ve yaşadığım bi takım şeyler çok güzel....

göğüslerin en büyük belirti olduğunu düşünüyorum zaten en çok göğüsler belirti verirmiş birde kasık batmaları dün benimde kasık batmalarım vardı sağ taraftan nasıl söylesem kramp gibi girdi bir süre ölece kaldım ara ara sancılar saplanıyor akıntım vardı temiz kokusuz ama sanki bugün oda yok senin yerinde olmayı çok isterdim allah yardımcın olsun bebeğinide senide korusun 41 kere maşallah subhanallah allah nazardan korusun sizi

kırılcak şekercim kırılcakkkkkkkkkkkkk sabırrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

inşallah canım hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın Allah.yalnız şunu çok net söyleebilirim eğer hamile değilsem bile teste o çizgiyi görmek ve yaşadığım bi takım şeyler çok güzel....
aminnnnnnnnnnnnn canım benimmm

dezyy bişi sorucam canım adetin kaç gün geçti senin benim geçen ay 12 sinde oldum en ama işte adettlerim düzensiz olduğu için hani adet günümü beklemiyorum ama eylülün 3 ünde mucizevi bir şekilde yumurtladım ben klomenle bile yumurtlamamıştım bazı kürleri uyguladım rabbim bu kürleri vesile ederek yumurtlamama izin verdi inşallah tutmuştur bebişim eşimin sperm sayısı da 27 milyon en az 20 milyon olması gerek 27 milyonda az bi rakam sayılmaz dimi bişi dicem annemin de hep hamileliğinde krampları olurmuş kasıklarında ilk birde ben çok şişlik hissediyorum ama bu hazımsızlıktan kaynaklanacağını sanmıyorum wc sorunum yok sık sık çıkıyorum alt karnım şiş ve gergin sanki bu arada bugün dar bi kot pantolon giymişim sağlı sollu kasıklarım patlayacak gibi çok tuhaf ilk defa giymiyorumki bu pantolonu

ay inşallah hamişliktendirrrrr canımm

kızlar ben dün denemek amaçlı test yaptım reglimin 3.günü silik ikinci çizigi çıktıı hihihihhiii erkenmi yumurtluycam acep yoksa silik çizgi hep çıkarmıı

bende 8. günü başlamıştım testi yapmaya pembe çizgi çıkıyordu hep takiii adetimin 23. gününe kadar 23. günü kopkoyu 2. çizgi çıktı sonrada bi ıslaklık hissettim wc ye gittim baktım özellikle afedersin kağıt kullanmadım parmağımla aldım baktım baş parmağımla işaret parmağımın arasında parmaklarımın açıldığı yeerre kadar uzuyordu

ay bende ilk yaptım günden beri hep silik çizgi çıktı cnm 13.günde koyulaştı oyüzden panik yapma sanırım testler çok hassas vücuttaki lh oranınıda sürekli algılıyor

ve çok yoğun bir akıntıydı ama 1 kere geldi sonra devam etmedi o gün bilemiyorum aradan 2-3 gün geçmiştir heralde sarı akıntım olmaya başladı ve bayağı sürdü bu akıntı sarı akıntı internetten sarı akıntı diye araştırdım googgle amcaya yazınca hep kadınlar kulubünde hamile kadınların yaşadığı belirtiler arasında çıkıyordu ama kokusuz ve kaşıntısız sa benimkide öyleydi sonra normale döndü bazen süt beyazı da oluyor du dün de şeffaftı eskiden kupkuruydum ben bugün ne durumda bakmadım pedsiz dolaşmıyorum son günlerde

ay bende ilk yaptım günden beri hep silik çizgi çıktı cnm 13.günde koyulaştı oyüzden panik yapma sanırım testler çok hassas vücuttaki lh oranınıda sürekli algılıyor

yaaaa iyi barim kızlar çok saolun :1hug:
ne bilim ben iki ay önce doktora gitmiştim reglimin 7. günüydü doktor yumurtan çatladı çatlıycak demişti 18,5 olmuş şok olmuştum dedim bazende regliyken yumurtlayabilirmiyim diye endişelere kapıldım vallaaaa:)))) bakalım şekerler işte deniycem erken oldu tetsi yapmam ama olsun yani nolur nolmazz demii

glitteringstars inşallah hamilesindir inşallah daha fazla beklemezsin ama sürekli hamilelik belirtisi olabilir diye belirtiler yazıyorsun ve bizden yorum bekliyorsun ama burdaki çoğu arkadaş henüz hiç hamile kalmadı ve ovulasyon testiyle hamile kalmaya çalışan kişileriz biz şahsen ben boş boş okuyorum yazdıklarını, burası yerine hamilelik belirtileri topiğinden erken hamilelik belirtilerine bakarsan bence sana daha yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…