Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar benim akıntım var. geçen ay hiç hissetmemiştim olduğunu zaten olmadı da. şeffaf sıvı içerisinde beyaz krem gibi böyle garip. tam şeffaflaşmadı henüz. ama bu ay sol kasığım ve belimin sol tarafı sızlıyor. ben genelde sağdan yumurtlarım ama bu ay soldan olacak sanırım. yakın zamanda yumurtlayacağımı hissediyorum. artık bu akşam Allah ın izniyle çalışmaya başlayacağım. en azından kullanma tarihi geçmiş spermlerden kurtuluruz :))))))))))

ya allahh bismillahhhhhhh
fikfik kokulu günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3

ben dazy hamile olduğu için ona soruyorum aslında arkadaşım bir mesaj yazdım arkasından devamını getiriyorum diğer mesajlarla hamile olmadığınızı biliyorum ovülasyon takibi yaptığınızıda bende bir zamanlar yani hatta ağustos eyül arası bu aylarda yani burada ovülasyon takibi yapıyor ve yazıyordum şimdide hamilelik belirtileri olabilirmi diye yazıyorum oaralar kullanıcı adım başkaydı bebekelover ve aica bana destek olmuşlardı onların sayesinde ovülasyon testlerini kullanırken hiç sıkıntı çekmedim şimdi sende takip yapıyorsun ve günün yaklaştıkça acaba diyeceksin ve yazacaksın buraya ben ovüülasyon takibi yaparken yazıyordum yumurtladıktan sonra burayı terk mi edeyim yazmayayımmı yani çok ilginç neden rahatsız etti seni bilemiyorum üstelik ben 3 yıldır evliyim ve hiç korunmamama rağmen olmadı bu yüzden daha çok paylaşmak istiyorum üstelik buradada bir hamile var sorularım ona yönelikti bilemiyorum arkadaşlar bundan başka rahatsız olan varmı lütfen söyleyin

bu arada kızlar lh vücudumuzda sürekli var olan bir hormon. sadece yumurtlama dönemlerinde tavan yapıyor. bu yüzden hassas testlerde siklusun her gününde silik de olsa görünebiliyor. önemli olan kopkoyu çift çizgiyi yakalamak. gerçi ben hiç yakalayamadım ama bu da su içme ve idrar tutma kurallarına uymamaktan oldu sanırım. birbirine çok yakın koyulukta gördüğünüz günleri bile kaçırmayın. ben daha da koyulaşır diye bıraksaydım ertesi günü o kadar silik bir çizgi çıkmıştı ki çok pişman olurdum... gerçi bir işe yaramadı ama olsun içimde kalmadı :)))))))))))

Benimde sağdan yumurtlamam lazım nasıl anlıyosun sağdan yada soldan olduğunu?

ayrıca arkadaşım bu mesajımı iyi okumanı rica edicem benim sorularım direk dazy e yönelik o rahatsız olduysa bana o zaman söyleyecek biş kalmaz zaten sadece özür dileyebilirim

ve buda devamı sevgili sblkmbsr arkadaşım çok uzattım gibi gelebilir ama açıkçası kırılıyorum herkes herşeyi paylaşırken ben yazınca neden böle oldu bilemiyorum üzgünüm bişi daha var ben k.k eski üyelerindenim ne nerde biliyorum erken hamilelik belirtileri üzerinne paylaşım alanı topiği var orayadayazıyorum fakat şu ana kadar kimse yardımcı olamadı bende burda ovülasyon takibi yaparken yazdığım için aynı topiğimde kaldım ve yazıyoru ve yine söylüyorum burada bir hamile var dezy benimle olan paylaşımı için de ona teşekkür ederim

ya allahh bismillahhhhhhh
fikfik kokulu günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3

tam fikfikçi başı oldun kısss sen tiff i bilem geçtin çiçekiiiiiiiiiimmmmmmmmm

canım sanırım bir yanlış anlama oldu. sanırım sibelin demek istediğini anlıyorum ve ben de aynı öyle hissediyorum. sen kendini çok kaptırdın canım. hiçbirimiz sonradan üzülmeni istemiyoruz. kendini çok dinliyor ve belirti bulmaya çalışıyorsun. hatta sen bunları yazdıkça bizlerin de evet hamilesin galiba dememizi bekliyorsun ama böyle yapma noolur. sonra eğer hamile değilsen çok üzülürsün, tabi biz de. umud etmeyi hiç bırakma ama kendini de bu kadar dinleme. 3 sene haklısın çok uzun zaman ama Rabbim daha çok bekletmez inşallah. aslında sibelin demek istediği buydu sanırım. hepimiz en az senin kadar istiyoruz hamile kalmayı ama hepimizin bir zamanı var. sabırla bekle canım, bir bakarsın hiç ummadığın hiç belirti bulmadığın bir anda hamile kalmışsın. Allah gönlüne göre versin canım :1hug: hem sibel çok tatlıdır, hiç sanmam seni kırmak istesin, bence seni biraz uzaklaştırmak istemiş belirti arayışlarından :)

:)) aslında tamamen tahmin ediyorum canım. genelde yumurtlama zamanımda ya iki tarafım birden ya da sadece sağ tarafım ağrır. bu sefer sadece belimin sol tarafında ve sol kasığımda sancı olunca böyle bir yorum yaptım. ama tamamen bilimsel açıklamalardan uzak bir yaklaşım olduğunu kabul ediyorum :)))))))))

ayrıca arkadaşım bu mesajımı iyi okumanı rica edicem benim sorularım direk dazy e yönelik o rahatsız olduysa bana o zaman söyleyecek biş kalmaz zaten sadece özür dileyebilirim

bu mesajından daha önceki mesajalrına bakarsan eğer onlardada hamilelik belirtilerinden sıkça bahsettiğini görebilirsin ben senin karnının alt kısımlarının şiş olduğunu yazığını hatırlıyorum mesela ayrıca ben sana yumurtlayana kadar buraya yazabilirsin ondan sonra yazma demedim ama sen gördüğüm günden beri yumurtlama olayını geçmiş sürekli hamilelik belirtileri üzerine yazıyorsun arkadaşlarda sadece sana inşallah hamilesindir gibi temennilerde bulunuyorlar çünkü burdaki çoğu kişi ben dahil hamilelikle ilgili bişey bilmiyoruz bu yüzden bende sana sorularına daha rahat cevap bulabilirsin diye hamilelik belirtileri kısmına gitmeni tavsiye ettim ama nedense sanki ben seni kovuyormuşum gibi bana bir saldırışa geçtin dönüp mesajımı okudum tekrar ters bişeymi yazdım diye ama hayır.. şimdi ben seni bırakıyorum istediğin yere istediğini yaz arkadaşım çünkü bu şekilde ben sana bir daha cevap vermem zaten

ayhh handecim sağol valla doğru anladığın için opuyorumnanaktan bu ne böyle yaa ben biz sana yardımcı olamıyoruz deyip belki bilmiyordur diye başka yere yönlendiriyorum cevaplara bak üstelik ardı arkası kesilmiyor vede bu arkadaş farkında değil ama sürekli böyle acaba bu belirtimi şu belirtimi diye buraya yazarak bizide etkiliyor biz ne bilelim henüz belirti aşamasına gelen yok içimizde

beni düşünen herkese teşekkür ederim burda yani bu topikte değilde kadınlar kulubü sitesinde senelerdir bekleyipte bebek sahibi olamayan arkadaşlar var ve onları bende çok takip ettim ve kendini çok kaptıranlar bu yüzden psikolojisi bozulanlar var onların hepsi bana birer ibret ben ve herkes inşallah bir gün hamile kalır ama ben buna hevesliyim çok hemde ama kendimi hayal kırıklığına uğratacak kadar çok kaptırmadım yalnız bu yaşadıklarım daha önceden yaşadığım şeyler değil o yüzden bu kadar çok takıldım ve inan ilk defa yumurtladım diyebiliirim ben yumurtladığımı gözle görülür şekilde gözlemlemedim şu ana kadar klomenle bile yumurtlamamıştım bu benim için çok önemli bir ay dı ayrıca az öncede dediğim gibi ben takip yaparken buraya yazıyordum ve şimdide buraya yazıyorum yani ne bilim hamilelik belirtileri topiği var oıraya git demek rahatsız olduk demek gibi geldi boş boş okuyorum filan farkındaysan ben yumurtladığım zamanıda yazıyorum ne gibi belirtiler oldu akıntım nasıl oldu filan yani arkadaşlara ışık olsun diye ama sanırım burdaki arkadaşlar sorunsuz yumurtluyorlar ama ben kendim gibi sanıyorum ve bu yüzden hata yapıyorum

damla senin daha erken yumurtlaman gerekmiyormu 23 günde bir adet görüyon benmi yanlış hesaplıyom

evt canım otomatik hesaplayıcılara göre öyle ama hiç tutmuyor... ovulosyonda iki gün çift çizgi gördüm oda tam kırmızı değildi dün akşam hiç çıkmadı çizgi.... :sm_confused:

neyse arkadaşım ben hatalıyım sen kusura bakma allah gönlüne göre versin ama cevaplarım uzun olsada saygısızca usülsüzce ve kırıcı olmadığım için içim rahat , hem bu birazda tuz biber olmuştu hep yazıyorum güszel dileklerde bulunuyorum bazı arkadaşlara hatta o kişinin yazısından alıntı yapıp yazıyorum bazı esprili konulara vs katılmaya çalışıyorum ama kimseden cevap alamadım he dezy ye teşekkürler tekrar bebekelover aica yada teşekkürler yazılar cevaplar ve temenniler için çok sağolun diğer arkadaşlarında canı sağolsun belki elektrik verememişimdir neyse kusura bakmayın herkese bol şans diliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

hımmmmmmm anlıyorum şincikkkk evettt ama olsun biz kızarmadan testler yapak fikfikkkk demi ama halihazırda spermler hazırolda dursunnnn benceeeeeeeeeee ne dersinizzz zemuszemus

tatlım bende anlıyorum nerden geliyorsa o bölgede hafifçene ağrı oluyor hafifçene amaa bazen çok oluyor o zaman diyom ahanda ahan kistim oldu nurtopu gibiii kaydirigubbakcemile3

tam fikfikçi başı oldun kısss sen tiff i bilem geçtin çiçekiiiiiiiiiimmmmmmmmm

oldum demiii arkideşimin bayrağını gurulann taşıyorummmmmmmmmm :hulya: :hulya: :hulya:
haydennn boş durmak yokk fikfiklere devammmmmmmmmmmmmmmm

tatlım ya bu kadar alıncak durum yokk inan bende okudum mesajları belirtiler topiğine git demesinin sebebi sıkıldığından dolayı değil daha fazla yardım alabilirsin belki diye demiştir kesin yoksa mesajında kötü bi şey yok bence sen çok hassassın acaba hamişlikten olabilirmiii kızzzzzzzzzzzzzzzzz
alınma yani canım burda her birimiz kendi derdimizdeyiz seninde kendi derdinde olman çok normal yanii şekercim yaa lütfen moral bozukluğu yokkkkk fikfikelre devamm gelsin bebekler pozitif olalım 3 günlük dünya zatennnn :1hug:

Ah be aşkitom her yerde imdadıma koşuyosun canımsın sen yaa Şeniz
tatlım bende anlıyorum nerden geliyorsa o bölgede hafifçene ağrı oluyor hafifçene amaa bazen çok oluyor o zaman diyom ahanda ahan kistim oldu nurtopu gibiii kaydirigubbakcemile3

yanlış anlaşmışsınız kuzucum. olur böyle şeyler. önemli olan sonradan niyetin anlaşılması ve tatsızlık olmaması :)))))) hepimizin ortak bir amacı var en önemli olan onu başarmak gerisi booooooooşşşşşş :)))))))))) opuyorumnanaktan

bu ne şimdi böyle veda eder gibi aaaaa. sen baya hassas da olmuşsun bak :)))) alınmak darılmak yok hepimiz birimiz birimiz hepimiz için. seviniriz de, üzülürüz de, tartışırız da ama önemli olan birbirimiz için ettiğimiz dualar ve kalplerin bir olması di mi canımmm :1hug:

vayyy çiçekim tam fikfikçibaşı oldun kıssss. tiff gurur duycek seninle. sen de ihmal etme ama bize derken kendin unutma fikfiklemeyi :))))))))))

canım benimmm ne demekkkkkkkk birbirimiz için varız burda zatiiiii inşallah beblerimizde gelcek başka konularda yardımlaşcazzzzzzzzzzzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :1hug:

evet evetttt merak etme ben fiklemiyi unuturmuyummmmmmmmmmm
reglim bitsin anındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cumaya inşallahhh mübarek gündeee hayırlara vesile olur inşallahhh opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…