- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.521
aminnnnn canım benimmmmmm hepimize hayırlar getirsin bu ay inşallahhh :hulya:çiçekiiiiiim amiiiiiin inşallah mubarek günde başla gerisi güzel gelsin canııımmmm kaydirigubbakcemile5
Tünaydın şekerler
ne var ne yok kaydirigubbakcemile3
bu ne şimdi böyle veda eder gibi aaaaa. sen baya hassas da olmuşsun bak :)))) alınmak darılmak yok hepimiz birimiz birimiz hepimiz için. seviniriz de, üzülürüz de, tartışırız da ama önemli olan birbirimiz için ettiğimiz dualar ve kalplerin bir olması di mi canımmm :1hug:
canım kimseye kırılmış filan değilim her zaman birilerine ihityaç duyar insan yaşadığı sürece belki birgün yine ovülasyon takibi yaparsam gelirim birazda aslında en çokta sizleri tanıdım ve merakta ediyorum bu yüzdende burdaydım ama arkadaş haklı şu an burası yerim değil siz ovülasyon takibi yapıyorsunuz ben ise yumurtladım ve hamile kalmış olmayı ümit ederek test günümü bekliyorum siz yumurtlayacağınız günleri konuşurken bende kendimden bahsediyorum bu da doğru olmuyor böyle şeylere sebebiyet veriyor yazmak için tekrar ovülasyon takibi yapmayı beklicem sizleri merak ediyorsamda sessizce takipo edicem yazmadan ama beni unutmayın olurmu hamilelik var veya yok bunuda yazarım dualarım sizinle hepinizle allah gönlünüze göre versin asla kimse için kötü bir şey düşünmem ne olursa olsun her zaman bu anlamda felsefem şudur başkalarının kötülüğü isteyen aslında kendi kötülüğünü istiyordur çünki ilahi adalet var bu yüzden sibel arkadaşımı da ayırt etmeden hepinize ama hepinize dua ediyorum allah hayırlı ve sağlıklı uzun ömüürlü sizleri üzmeyecek evlatlar nasip etsin bahtlarıda güzel olsun :Saruboceq: :enbuyukkk:
Tünaydın şekerler
ne var ne yok kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin yavriiiiiiii naber canımmmmm opuyorumnanaktan
cicekcimmmm a.s.
az önce test yapimm dedimmm. Birtanesini aldım açtım bozuk çıktı içinden bişi çıkmıştı neyse yapim onla dedimm, ardından bitane daha yaptım o bozuktur ne olur ne olmaz diyee ; ))
ikiside aynı çıktı hemen hemen. sanırım yumurtlamaya basladım beennnnnnnnnnn ( follugumu hazırlayın gidip orada yumurtlayacammm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 )dünküne göre daha koyuuu resmini çekip koyucam az sonra ; )
3gündür fikfik yapmadık bu akşam sanırım fikfik yapacaz gibi gözüküyo hihiihi kaydirigubbakcemile3
bu mesajından daha önceki mesajalrına bakarsan eğer onlardada hamilelik belirtilerinden sıkça bahsettiğini görebilirsin ben senin karnının alt kısımlarının şiş olduğunu yazığını hatırlıyorum mesela ayrıca ben sana yumurtlayana kadar buraya yazabilirsin ondan sonra yazma demedim ama sen gördüğüm günden beri yumurtlama olayını geçmiş sürekli hamilelik belirtileri üzerine yazıyorsun arkadaşlarda sadece sana inşallah hamilesindir gibi temennilerde bulunuyorlar çünkü burdaki çoğu kişi ben dahil hamilelikle ilgili bişey bilmiyoruz bu yüzden bende sana sorularına daha rahat cevap bulabilirsin diye hamilelik belirtileri kısmına gitmeni tavsiye ettim ama nedense sanki ben seni kovuyormuşum gibi bana bir saldırışa geçtin dönüp mesajımı okudum tekrar ters bişeymi yazdım diye ama hayır.. şimdi ben seni bırakıyorum istediğin yere istediğini yaz arkadaşım çünkü bu şekilde ben sana bir daha cevap vermem zaten
bak canım hala yanlış anlamaya devam ediyorsun. sibel sana burda yazma burdan git demek istemedi ki. diğer topic de daha çok yardımcı olurlar sana biz bilmiyoruz belirtileri demek istedi. burada ovulasyon takibimiz bitince bile yazmaya devam ediyoruz biz. zaman geçiriyoruz dalga geçiyoruz gülmekten ölüyoruz. sırf stresimiz geçsin diye alakasız şeylerden bahsediyoruz ve topic in kapatılmasından tırsıyoruz çünkü o derece abartıyoruz :sm_cool: sadece belirti konuşmamaya çalışıyoruz ki umutlanmayalım, üzülmeyelim, stres yapmayalım diye. sen niye yazmayacakmışsın ki. sen de katıl hayatı ti ye alalım stres yapmak yerine. inşallah hamilesindir ve günün gelince nihayet ben de anne oluyorum dersin bize. ama bu zamana kadar katıl bize hayatını yaşaaa :))))))))) :1hug:
ayyyy süperrrr fikfilemeeee zamanııııııııııııııııııııııııııııııııııı
fınduklar çatladı çatlıycakkk inşallahhhh tutacak bu seferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey:
ayça hoşgeldin kıss dün akşam icraat olmadı demek affetmedinmi kocayı kaydirigubbakcemile3
madem ikiside aynı çıktı bu akşamı sakınn kaçırma ve analarımızdan kalan düz pozisyondan başka bişeyde yapma yavrucekleri helak etme hadi bismillahhhhh
ehehehe evet kıısss ayça ve tabiki sibelciğiiiim artık akrobasi yok yatın aşağı adamlar halletsin sonra da duvara dayansın bacaklar :)))))))))))))
:kedi: sırnaşık şey ah o duvarların dili olsada konussalar.. onlar da bıktıııı anammmmmmmmm sırnaşık şey
valla duvarları falan bilmem de yan komşu çok manidar bakıyor bana :))))))))))))
kıs diyorum işte en faydalı pozisyon ana yadigarı olan sen sırt üstü yatacan bütünnn iş kocişte işini yapcak yalnız hemen çekilmesin birascık bütün oluşturun yavaşça çekilsin sende birascık daha sırtüstü yat hemen kalma bu birrrrrrrrrrrr
ikincisi diz dirsek dedikleri pozisyon ama bunu yapmak walla marifet ben nezaman heveslensem bu sefer böyle yapalım diye yuvarlanıyom yaaa :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?