Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ayyyy sibellll bugün daha erken kopardın beni bacıııııııııım :))))))))))))))) seni yuvarlanırken hayal ettim de ayyyyyyy :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet canımmm FıKFıK TALıMATLARI
1. stres yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yoksaaa klava:
2. nasıl rahat ediyorsan fikfike öyle yapıcan önemli olan spermlerin içeri boşalması rahatça gerisi boş sen fikfik psikolojisiniii bebek için değil kendin için fikliycenkii gelsin bebişşşşşşşşşşşş(ben ilk hamişliğimde tek kerede ve regli bitince ve üstte ve hemen yıkadığım halde kaldımmmmmmmmmmmmm düştü sonra amaa neyse)
yani neymiş poizsyon o kadarda önemli değilmişşşşşşşşşşşşşşşş
3. 10 dakkadan fazla yatmana gerek yokk rahat ol fikfik sonrasıda düşünmee
4. herkesler uyacakkkkk fikfikten zevk alınacakkkkkkkk
5. eğer akrobasi hareketleri yapmak istiyorsannnn yap tatlımm parande attt uzun atlaa ne istiyorsan yeterki rahat olllllllllllllllllll
yarın sınav yapcemmmmmmmm :hulya: :hulya: :hulya:

:kedi: sırnaşık şey ah o duvarların dili olsada konussalar.. onlar da bıktıııı anammmmmmmmm sırnaşık şey
hahahaa demi yaaaaaaaaaaaaa

uuu seni yaverim olarak atayabilirimmmm hahahaaaaaa

Son düzenleme:

dizlerinin üstünde ters durup eğiliyorsun ve dirseklerinin üzerinde duruyorsun ama yanlış anllaşılmasın ters durup vajinal ilişkiye giriyorsun ama ellerinin üzerinde hatta ellerini bile koymadan kalçan yukarıda sadece yüzün yatakta olabilir bu şekilde erkek organı da ileri gider ve ilerdeyken sabit kalıp boşalırsa buda spermlerin daha ileri gitmesini sağlayabilir ayrıca bende yumurtladığımda bunu yapmıştı sonra böle duramıyacağım için eşim ayaklarımdan tuttu aynen takla atar gibi ters çevirdi ve duvar sadece yatağın başında olduğu için ayaklarımı oraya dayadı ve inanılmaz akrobatik hareketti ayy insan biraz çekiniyor tabi ama işte bebek için herşey

önce zevk sonra bebek bizim sloganımız zaten çiçekçik, ev ödevi gibi fikfik olmazzzzz olsada hayrı olmazzz :)))) bu yatış süresine bende çok takılmıyom açıkçası bi saat faan diyolar ama abartılı bencede zaten mayışınca bir süre kalkamıyonya yataktan o süre yeterlidir

hahahaaaa süperrrrrrrr vereliniortak

aynen öyle tatlımmmmm aynennnn öyleeeeee :sm_cool:

ayçam sen yarına kızarıcaksın gibi görünüyor :))))))))

bence okurken şimdi kızardıııııııııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar tekrar merhaba, benim bugün 12. günüm test yapmaya başladım ama bu çok göreceli yaa. Yani şu anda çizgiler aynı koyulukta değil, doğru gün olması için aynı koyuluktamı olması gerekli yoksa biraz açık olsada olurmu?

yawwrularıım ben geldim..ay tam okuyamnadım geçmişi çook konuşmussunuz heeee!! bu arada dün gece hepiciğiniz için dua ettim..adını bildiklerim için daha kolay oldu ama sonra tüm K K için "akıl,beden ve ruh sağlığı yerinde çocuklar" diledim hepimiz için...iyi yapmışım dimiiiiiiii??!!
tamam.. şimdi sööleyin bakayım fındığını çatlatan var mı? benim akıntım başladı uzuyo hafifteeen :)) yakında fındıkım çatlııycak ooh sefaaam olsuuun :dilcikar:

amaninnnnnnnnnnn kızarmamm mııııııı
wuuu nerden sormusum ayool ne biicm seymis o oleeeee )))))))))))) koptum ahahhaa

gülmee kıs hande cidden duramıyom ben öle çok zor ya :kedi: ama spermler daha ileri gidecği için çok tavsiye ediliyo bu,, ben nasıl anlatcam diye düşünürken stars detaylı bi şekilde açıklamış bu arada bişey ben yuvarlanmadan bu pozisyonu tamamlayabildim zamanlardada dönerken kaçırırım hep dışarı bu noktadada takla atarak dönmek komik ama mantıklı CADIARZU

ya kıslarrrrrr yazıcam yazıcam laf giriyo isimlerini bilmediklerimiz lütfen adlarını yazarlarsa seviniriz,, biz burda nickleri değil isimleri kullanıyoruz sohbette ve hem daha samimi hemde kolay oluyor

anaaaam çiçeeem talimat vermiş yandııık!! sööz uycam :lepi:

ayçam sen yarına kızarıcaksın gibi görünüyor :))))))))

evet bebekimmm geçen ayda böyle olmuştu sen gene böyle söylemiştin hatırlıyon mu meleeemmm ))

tamam fikfikçibasının yaveri delikafadulden no stress! yes bebek naniknanik
zaten kociş bana diyor giden gitmiştir daha ne yatıyorsun diyor

amaninnnnnnn demek buymuş meşhur diz dirsek şeysiii kaydirigubbakcemile3 wuuu ! :kedi: insallah olur bebislerimiz stars,teşekkür ederim aydınlattıgın için

tamam cicekcimmmm,talimatlar anlasılmıstır! gayet rahat olucam.. hahahah ay varya allah sizi güldürsün ne diyim alemsiniz hepiniz )))))))
ben zaten cok rahatım ki bebiş için birlikte olmuyorum hiççç laelaelaelaelae

yok öyle tembellik okuyacaksınnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
eyi eyi şekerim fınduğu kıralımmmmmm içine bebiş koyalımmmmmmmmmmmmmm

ya kıslarrrrrr yazıcam yazıcam laf giriyo isimlerini bilmediklerimiz lütfen adlarını yazarlarsa seviniriz,, biz burda nickleri değil isimleri kullanıyoruz sohbette ve hem daha samimi hemde kolay oluyor

tatlım ben çiğdemmmmmm ama ben balık hafizalıyım ya kolaylan isim tutamamm aklımdaaa kaydirigubbakcemile3

ayy o yöntem hamile kalmak için etkili bi yöntemmiş amaaaaa afedersiniz de ben kendimi o pozisyonda köpek gibi hissediyorum yaa :kedi: acayip gelebilir size ama üüffff ne biliyip sevmiom ben o yöntemii.ana yadigarı daha kolay :lepi:

:asigim:
yalnız zevk konusunda haklısın özür dileyerek söylüyorum dün size demiştim ama kendim kandilde yaptım o işi ama benim suçum yok eşim dayanamadı : bende acıdım ama güzeldi ama bunun öncesine kadar ay şöle yap şöle dur altıma yastık koy derken berbat bişidi artık birbirimizden soğumuştuk ama dün oıh be dünya varmış dedim :asigim:

anaaaam çiçeeem talimat vermiş yandııık!! sööz uycam :lepi:
yaaa verdim yaaaa ovulasyon etstleriylen olmuyor bu işşşşşşşş lülülülülülü

uuuuuuuuuuuu demek sen doğuştan fikfirdeksinnnnnnn vereliniortak efferinnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

anacım nasıl yuvarlanıyorsun ben anlamadım yahuuuuuuu :))))))))

bence de gerçekten takla atarak duvara dayanmak çok mantıklı. ama duvara dayanmak o kadar gerekli mi acaba? sonuçta analarımızın duvara bacak dayadığını hiç sanmıyorum ben :))))))))))

zaten dr larda bunu destekliyor bebek için değil istenildiği için ilişkiye girilmeli ama dünde öyle bi akıntım vardı ki berrak çok aşırı değil aynı yumurtlama akıntısı gibiydi pko lular ayda iki kere yumurtlarmış belki hiç yumurtlamazmış diyede duymadım değil ama ne derece doğru bilmiyorum tabi

merhaba canımmm.
test çizgisinden de koyu oluyor canım,çıktığı zaman sende farkediceksin o koyuluğu.

hosgeldin senemmmmmmmm bacımmm...
allah razı olsun hayatımmmm. allah dualarını kabul etsinnn.. iyi yapmışsınn tabii. bende aynen öyle yaptım..
eda,hande,senem,sibel,cicek,özge,kittycatime de ettim. sonrada kk'dedim )))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…