- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.541
kıs diyorum işte en faydalı pozisyon ana yadigarı olan sen sırt üstü yatacan bütünnn iş kocişte işini yapcak yalnız hemen çekilmesin birascık bütün oluşturun yavaşça çekilsin sende birascık daha sırtüstü yat hemen kalma bu birrrrrrrrrrrr
ikincisi diz dirsek dedikleri pozisyon ama bunu yapmak walla marifet ben nezaman heveslensem bu sefer böyle yapalım diye yuvarlanıyom yaaa :kedi:
:kedi: sırnaşık şey fikfikçi başıııı var mı vermek istedigin talimatlarsırnaşık şey
insallah tutarrrrrrrrrrrrr :Saruboceq:
hosbulduk sibelim. affetmedim :umursamaz:
dün akşam alısverise falan götürdü beni kaydirigubbakcemile3 sonra zaten eve geldik yorulduk, ben oturdum namaz kıldım,yasin-i şerif falan okudum fırsat kalmadı ztn bosuna yormayım dedim adamı kaydirigubbakcemile3
tamam canım talimatlara uyucammmmmmm hihoyyyt akrabotik hareketler yapmayalım mı yaniii CADIARZU kaydirigubbakcemile3
acaba hamiş kalmak acısından hangi pozisyon daha iyi ? bileniniz var mı bacılarımm
anam denemedigim şey de kalmadı ama kaydirigubbakcemile3
hahahaa demi yaaaaaaaaaaaaa:kedi: sırnaşık şey ah o duvarların dili olsada konussalar.. onlar da bıktıııı anammmmmmmmm sırnaşık şey
uuu seni yaverim olarak atayabilirimmmm hahahaaaaaakıs diyorum işte en faydalı pozisyon ana yadigarı olan sen sırt üstü yatacan bütünnn iş kocişte işini yapcak yalnız hemen çekilmesin birascık bütün oluşturun yavaşça çekilsin sende birascık daha sırtüstü yat hemen kalma bu birrrrrrrrrrrr
ikincisi diz dirsek dedikleri pozisyon ama bunu yapmak walla marifet ben nezaman heveslensem bu sefer böyle yapalım diye yuvarlanıyom yaaa :kedi:
anam foruma bişiler oldu dayanamadı bizim cazibelerimize sanırım göçtüüü :kedi:
hahahhahha adamlarda bıktı desene bebekimmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
bu diz dirsek dediginiz ne oluyor ? kusura bakman bilemedim de bunu,okumustum hatta gebelik için uygun pozisyon diye ( hayret nasıl kaçtı benden sırnaşık şey ) 5aydır ana yadigarı uygulamayı kullandım anam bişi olmadı mafoldumben popo altına yastık bilemm koyupp uyguladık ama dedigim gibiii yoookk kaydirigubbakcemile3
sen şu diz dirsegi bi diyiver bakiiyiimmm sırnaşık şey
hahahaaaa süperrrrrrrr vereliniortakdizlerinin üstünde ters durup eğiliyorsun ve dirseklerinin üzerinde duruyorsun ama yanlış anllaşılmasın ters durup vajinal ilişkiye giriyorsun ama ellerinin üzerinde hatta ellerini bile koymadan kalçan yukarıda sadece yüzün yatakta olabilir bu şekilde erkek organı da ileri gider ve ilerdeyken sabit kalıp boşalırsa buda spermlerin daha ileri gitmesini sağlayabilir ayrıca bende yumurtladığımda bunu yapmıştı sonra böle duramıyacağım için eşim ayaklarımdan tuttu aynen takla atar gibi ters çevirdi ve duvar sadece yatağın başında olduğu için ayaklarımı oraya dayadı ve inanılmaz akrobatik hareketti ayy insan biraz çekiniyor tabi ama işte bebek için herşey
aynen öyle tatlımmmmm aynennnn öyleeeeee :sm_cool:önce zevk sonra bebek bizim sloganımız zaten çiçekçik, ev ödevi gibi fikfik olmazzzzz olsada hayrı olmazzz :)))) bu yatış süresine bende çok takılmıyom açıkçası bi saat faan diyolar ama abartılı bencede zaten mayışınca bir süre kalkamıyonya yataktan o süre yeterlidir
ayçam sen yarına kızarıcaksın gibi görünüyor :))))))))
evet canımmm FİKFİK TALİMATLARI
1. stres yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yoksaaaklava:
2. nasıl rahat ediyorsan fikfike öyle yapıcan önemli olan spermlerin içeri boşalması rahatça gerisi boş sen fikfik psikolojisiniii bebek için değil kendin için fikliycenkii gelsin bebişşşşşşşşşşşş(ben ilk hamişliğimde tek kerede ve regli bitince ve üstte ve hemen yıkadığım halde kaldımmmmmmmmmmmmm düştü sonra amaa neyse)
yani neymiş poizsyon o kadarda önemli değilmişşşşşşşşşşşşşşşş
3. 10 dakkadan fazla yatmana gerek yokk rahat ol fikfik sonrasıda düşünmee
4. herkesler uyacakkkkk fikfikten zevk alınacakkkkkkkk
5. eğer akrobasi hareketleri yapmak istiyorsannnn yap tatlımm parande attt uzun atlaa ne istiyorsan yeterki rahat olllllllllllllllllll
yarın sınav yapcemmmmmmmm :hulya: :hulya: :hulya:
ayçam sen yarına kızarıcaksın gibi görünüyor :))))))))
önce zevk sonra bebek bizim sloganımız zaten çiçekçik, ev ödevi gibi fikfik olmazzzzz olsada hayrı olmazzz :)))) bu yatış süresine bende çok takılmıyom açıkçası bi saat faan diyolar ama abartılı bencede zaten mayışınca bir süre kalkamıyonya yataktan o süre yeterlidir
dizlerinin üstünde ters durup eğiliyorsun ve dirseklerinin üzerinde duruyorsun ama yanlış anllaşılmasın ters durup vajinal ilişkiye giriyorsun ama ellerinin üzerinde hatta ellerini bile koymadan kalçan yukarıda sadece yüzün yatakta olabilir bu şekilde erkek organı da ileri gider ve ilerdeyken sabit kalıp boşalırsa buda spermlerin daha ileri gitmesini sağlayabilir ayrıca bende yumurtladığımda bunu yapmıştı sonra böle duramıyacağım için eşim ayaklarımdan tuttu aynen takla atar gibi ters çevirdi ve duvar sadece yatağın başında olduğu için ayaklarımı oraya dayadı ve inanılmaz akrobatik hareketti ayy insan biraz çekiniyor tabi ama işte bebek için herşey
evet canımmm FıKFıK TALıMATLARI
1. stres yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yoksaaaklava:
2. nasıl rahat ediyorsan fikfike öyle yapıcan önemli olan spermlerin içeri boşalması rahatça gerisi boş sen fikfik psikolojisiniii bebek için değil kendin için fikliycenkii gelsin bebişşşşşşşşşşşş(ben ilk hamişliğimde tek kerede ve regli bitince ve üstte ve hemen yıkadığım halde kaldımmmmmmmmmmmmm düştü sonra amaa neyse)
yani neymiş poizsyon o kadarda önemli değilmişşşşşşşşşşşşşşşş
3. 10 dakkadan fazla yatmana gerek yokk rahat ol fikfik sonrasıda düşünmee
4. herkesler uyacakkkkk fikfikten zevk alınacakkkkkkkk
5. eğer akrobasi hareketleri yapmak istiyorsannnn yap tatlımm parande attt uzun atlaa ne istiyorsan yeterki rahat olllllllllllllllllll
yarın sınav yapcemmmmmmmm :hulya: :hulya: :hulya:
uuu seni yaverim olarak atayabilirimmmm hahahaaaaaa
yawwrularıım ben geldim..ay tam okuyamnadım geçmişi çook konuşmussunuz heeee!! bu arada dün gece hepiciğiniz için dua ettim..adını bildiklerim için daha kolay oldu ama sonra tüm K K için "akıl,beden ve ruh sağlığı yerinde çocuklar" diledim hepimiz için...iyi yapmışım dimiiiiiiii??!!
tamam.. şimdi sööleyin bakayım fındığını çatlatan var mı? benim akıntım başladı uzuyo hafifteeen :)) yakında fındıkım çatlııycak ooh sefaaam olsuuun :dilcikar:
ya kıslarrrrrr yazıcam yazıcam laf giriyo isimlerini bilmediklerimiz lütfen adlarını yazarlarsa seviniriz,, biz burda nickleri değil isimleri kullanıyoruz sohbette ve hem daha samimi hemde kolay oluyor
gülmee kıs hande cidden duramıyom ben öle çok zor ya :kedi: ama spermler daha ileri gidecği için çok tavsiye ediliyo bu,, ben nasıl anlatcam diye düşünürken stars detaylı bi şekilde açıklamış bu arada bişey ben yuvarlanmadan bu pozisyonu tamamlayabildim zamanlardada dönerken kaçırırım hep dışarı bu noktadada takla atarak dönmek komik ama mantıklı CADIARZU
gülmee kıs hande cidden duramıyom ben öle çok zor ya :kedi: ama spermler daha ileri gidecği için çok tavsiye ediliyo bu,, ben nasıl anlatcam diye düşünürken stars detaylı bi şekilde açıklamış bu arada bişey ben yuvarlanmadan bu pozisyonu tamamlayabildim zamanlardada dönerken kaçırırım hep dışarı bu noktadada takla atarak dönmek komik ama mantıklı CADIARZU
yaaa verdim yaaaa ovulasyon etstleriylen olmuyor bu işşşşşşşş lülülülülülüanaaaam çiçeeem talimat vermiş yandııık!! sööz uycam :lepi:
evet bebekimmm geçen ayda böyle olmuştu sen gene böyle söylemiştin hatırlıyon mu meleeemmm))
tamam fikfikçibasının yaveri delikafadulden no stress! yes bebek naniknanik
zaten kociş bana diyor giden gitmiştir daha ne yatıyorsun diyor
amaninnnnnnn demek buymuş meşhur diz dirsek şeysiii kaydirigubbakcemile3 wuuu ! :kedi: insallah olur bebislerimiz stars,teşekkür ederim aydınlattıgın için
tamam cicekcimmmm,talimatlar anlasılmıstır! gayet rahat olucam.. hahahah ay varya allah sizi güldürsün ne diyim alemsiniz hepiniz)))))))
ben zaten cok rahatım ki bebiş için birlikte olmuyorum hiççç laelaelaelaelae
Arkadaşlar tekrar merhaba, benim bugün 12. günüm test yapmaya başladım ama bu çok göreceli yaa. Yani şu anda çizgiler aynı koyulukta değil, doğru gün olması için aynı koyuluktamı olması gerekli yoksa biraz açık olsada olurmu?
yawwrularıım ben geldim..ay tam okuyamnadım geçmişi çook konuşmussunuz heeee!! bu arada dün gece hepiciğiniz için dua ettim..adını bildiklerim için daha kolay oldu ama sonra tüm K K için "akıl,beden ve ruh sağlığı yerinde çocuklar" diledim hepimiz için...iyi yapmışım dimiiiiiiii??!!
tamam.. şimdi sööleyin bakayım fındığını çatlatan var mı? benim akıntım başladı uzuyo hafifteeen :)) yakında fındıkım çatlııycak ooh sefaaam olsuuun :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?