- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.561
ayy o yöntem hamile kalmak için etkili bi yöntemmiş amaaaaa afedersiniz de ben kendimi o pozisyonda köpek gibi hissediyorum yaa :kedi: acayip gelebilir size ama üüffff ne biliyip sevmiom ben o yöntemii.ana yadigarı daha kolay :lepi:
:asigim:
yalnız zevk konusunda haklısın özür dileyerek söylüyorum dün size demiştim ama kendim kandilde yaptım o işi ama benim suçum yok eşim dayanamadı : bende acıdım ama güzeldi ama bunun öncesine kadar ay şöle yap şöle dur altıma yastık koy derken berbat bişidi artık birbirimizden soğumuştuk ama dün oıh be dünya varmış dedim :asigim:
yaaa verdim yaaaa ovulasyon etstleriylen olmuyor bu işşşşşşşş lülülülülülü
uuuuuuuuuuuu demek sen doğuştan fikfirdeksinnnnnnn vereliniortak efferinnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
anacım nasıl yuvarlanıyorsun ben anlamadım yahuuuuuuu :))))))))
bence de gerçekten takla atarak duvara dayanmak çok mantıklı. ama duvara dayanmak o kadar gerekli mi acaba? sonuçta analarımızın duvara bacak dayadığını hiç sanmıyorum ben :))))))))))
yok öyle tembellik okuyacaksınnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
eyi eyi şekerim fınduğu kıralımmmmmm içine bebiş koyalımmmmmmmmmmmmmm
tatlım ben çiğdemmmmmm ama ben balık hafizalıyım ya kolaylan isim tutamamm aklımdaaa kaydirigubbakcemile3
:asigim:
yalnız zevk konusunda haklısın özür dileyerek söylüyorum dün size demiştim ama kendim kandilde yaptım o işi ama benim suçum yok eşim dayanamadı : bende acıdım ama güzeldi ama bunun öncesine kadar ay şöle yap şöle dur altıma yastık koy derken berbat bişidi artık birbirimizden soğumuştuk ama dün oıh be dünya varmış dedim :asigim:
ayy o yöntem hamile kalmak için etkili bi yöntemmiş amaaaaa afedersiniz de ben kendimi o pozisyonda köpek gibi hissediyorum yaa :kedi: acayip gelebilir size ama üüffff ne biliyip sevmiom ben o yöntemii.ana yadigarı daha kolay :lepi:
handeeeeee ben öle dururken adamda o halde gelip gidip bana patlattıkça dirseklerim acıyor, acıyındada fazla duramayıp yana doğru yuvarlanıyomm bacım anladınmı :kedi:
merhaba canımmm.
test çizgisinden de koyu oluyor canım,çıktığı zaman sende farkediceksin o koyuluğu.
hosgeldin senemmmmmmmm bacımmm...
allah razı olsun hayatımmmm. allah dualarını kabul etsinnn.. iyi yapmışsınn tabii. bende aynen öyle yaptım..
eda,hande,senem,sibel,cicek,özge,kittycatime de ettim. sonrada kk'dedim)))))))
handeeeeee ben öle dururken adamda o halde gelip gidip bana patlattıkça dirseklerim acıyor, acıyındada fazla duramayıp yana doğru yuvarlanıyomm bacım anladınmı :kedi:
ay senemcim hoşgeldin bu arada handeyle uğraşmaktan kimseyi göremiyom :)))
hadi bakalım seninde elin kulağında ayçayla sen mesaiye başlıyorsunuz sıra sizde
:kedi: bakmayın kedi gibi durduguma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
fikfikçi basıından afferim aldımm! yaşasınn! delikafadulden
inşallah senemcimmmmm üç beş kez tekrarlarsammm untumam :))))))))))))eeveeeeet finduk kırılsın iççineee bebek koyulsun!!
çiğdemcimm bende senem çoook memnun oldum canım benim :1hug: meraketme ben de balık hafızaıyımdır hele isim hiç tutamam aklımda ama heralde az kişinin bildiğim için ezberledim burdakilerin isimlerini kaydirigubbakcemile3
ay senemcim hoşgeldin bu arada handeyle uğraşmaktan kimseyi göremiyom :)))
hadi bakalım seninde elin kulağında ayçayla sen mesaiye başlıyorsunuz sıra sizde
evet yani artık altını çize çize anladikkkkkkkk :)))))))hey allahım yaa taktı bana anlamadım anlamadım aha şimdi herkes anladı bacım yeterince açık oldumuuu istersen dahada detaya gireyim :roflol:
ayy hayde eyvallah git şekerim git benimde işlerime bakmam lazım ama çıkamıyommmm laelaelaelaelae:kedi: evet akşama maç var bizim evde zemuszemus
üff ya cok kotusunuzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!
sizin yuzunuzden daha hiç bir iş yapmadımmmmm! kalkıcam kalkıcam kalkamadım mafoldumben akşama misafir gelicek çaya. Kalkıp evi toplayıp temizlemem lazım,tatlı yapmam lazım,yemek yapmam lazım iftara ama hala ben buradayımmmmmmm.:umursamaz:
kovun beniiiiiiiiiiiii gidiyimmm))
ay hakkaten ya bende takıldım buraya işler beni bekliyo kovulacam walla :))
hadi ayça hadi gidelim biz cnm sonra geliriz yine
çiçekçim yani çiğdemcim bu arada benim adımda sibelll
inşallah senemcimmmmm üç beş kez tekrarlarsammm untumam :))))))))))))
bende çok memnun oldum inşallah uğur getircez birbirimize burda
zaten zaman geçtikçe girmeidğim topik kalmıyor hahahahaaa yakında kk da şan şöhret olcakta inşallah daha ilerlemeden gelsinde bebişlerimizz :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?