Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

valla biz bu bebek işine karar vermeden önce çok güzel bir fikirdeme hayatımız vardı. hatta bazı komşular (duvarlar kağıt gibi malum) gürültümüzden rahatsız olunmasın falan diye kışın ortasında yazlığa gidip haftasonunu orda geçirdiğimizi bilirim yani :kedi: ama bu bebek işi ortaya çıkınca sadece bebek için birlikte olduk geçen ay. diğer günler birbirimize dokunmadık bile. ben bu ay böyle olsun istemiyorum. eski fikfik günlerimi özledim yawww

yaaa verdim yaaaa ovulasyon etstleriylen olmuyor bu işşşşşşşş lülülülülülü

uuuuuuuuuuuu demek sen doğuştan fikfirdeksinnnnnnn vereliniortak efferinnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

:kedi: bakmayın kedi gibi durduguma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
fikfikçi basıından afferim aldımm! yaşasınn! delikafadulden

benim annem ben 2 ablam ve erkek kardeşim olmak üzere 4 çocuğu var ve benden sonra ve kardeşimdne sonra olmak üzere 7 tane aldırdı (allah bu kadarını kimseye yaşatmasın da) bunlarada korunarak hamile kaldı hemde ben şahidim yani aldırdıklarına filan kolay hamile kalanlarda sorun yok ama zor hamile kalanlar bu pozisyonlara dikkat ederse yani ben gibi daha iyi olur ama bu pozisyonlara dikkat edicem derken ilişki seks olmaktan çıkıp bir iş gibi olabiliyor bazen

eeveeeeet finduk kırılsın iççineee bebek koyulsun!!
çiğdemcimm bende senem çoook memnun oldum canım benim :1hug: meraketme ben de balık hafızaıyımdır hele isim hiç tutamam aklımda ama heralde az kişinin bildiğim için ezberledim burdakilerin isimlerini kaydirigubbakcemile3

bak en güzeli kendimizi sıkmaya gerenk yookkk,rahat olalım.. relaxxxxxxxxx

ayyy evet senemmmmmm bende sevmiyorumm. okuyordum hep ama diz dirsek denilince anlamıyordum meğer oymuş..

handeeeeee ben öle dururken adamda o halde gelip gidip bana patlattıkça dirseklerim acıyor, acıyındada fazla duramayıp yana doğru yuvarlanıyomm bacım anladınmı :kedi:

handeeeeee ben öle dururken adamda o halde gelip gidip bana patlattıkça dirseklerim acıyor, acıyındada fazla duramayıp yana doğru yuvarlanıyomm bacım anladınmı :kedi:

bende anladımmmmmmmmm bendeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tahmin edebiliyorum.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allah kabul etsin canım ya çok şekersiniz inşallah allahım hepimizin gönlüne göre verir
ben dua edemedim regli olduğum için bitsin bende edicem hepimiz için inşallahh opuyorumnanaktan

hey allahım yaa taktı bana anlamadım anlamadım aha şimdi herkes anladı bacım yeterince açık oldumuuu istersen dahada detaya gireyim :roflol:

ay senemcim hoşgeldin bu arada handeyle uğraşmaktan kimseyi göremiyom :)))
hadi bakalım seninde elin kulağında ayçayla sen mesaiye başlıyorsunuz sıra sizde

hadi bakalım seninde elin kulağında ayçayla sen mesaiye başlıyorsunuz sıra sizde

:kedi: evet akşama maç var bizim evde zemuszemus
üff ya cok kotusunuzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!
sizin yuzunuzden daha hiç bir iş yapmadımmmmm! kalkıcam kalkıcam kalkamadım mafoldumben akşama misafir gelicek çaya. Kalkıp evi toplayıp temizlemem lazım,tatlı yapmam lazım,yemek yapmam lazım iftara ama hala ben buradayımmmmmmm.:umursamaz:
kovun beniiiiiiiiiiiii gidiyimmm ))

ay hakkaten ya bende takıldım buraya işler beni bekliyo kovulacam walla :))
hadi ayça hadi gidelim biz cnm sonra geliriz yine
çiçekçim yani çiğdemcim bu arada benim adımda sibelll

:kedi: bakmayın kedi gibi durduguma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
fikfikçi basıından afferim aldımm! yaşasınn! delikafadulden

efferin efferin sırtını sıvazlama smileysi olsaydı onu koycaktım ama yokkkk kaydirigubbakcemile3

inşallah senemcimmmmm üç beş kez tekrarlarsammm untumam :))))))))))))
bende çok memnun oldum inşallah uğur getircez birbirimize burda
zaten zaman geçtikçe girmeidğim topik kalmıyor hahahahaaa yakında kk da şan şöhret olcakta inşallah daha ilerlemeden gelsinde bebişlerimizz :hulya:

hoşbulduuk canım benim..benim de eli kulağında hakkaten saat 2ye doğru test yapıcam bakalım orda ne çıkıcak?? heyecanla bekliyorum! ayçaaam çalışmalar sende çoktaaaaaaaaaaaaan başlamıştır heraldee dimii yerimseniben

hey allahım yaa taktı bana anlamadım anlamadım aha şimdi herkes anladı bacım yeterince açık oldumuuu istersen dahada detaya gireyim :roflol:
evet yani artık altını çize çize anladikkkkkkkk :)))))))

ayy hayde eyvallah git şekerim git benimde işlerime bakmam lazım ama çıkamıyommmm laelaelaelaelae

ay hakkaten ya bende takıldım buraya işler beni bekliyo kovulacam walla :))
hadi ayça hadi gidelim biz cnm sonra geliriz yine
çiçekçim yani çiğdemcim bu arada benim adımda sibelll

canım benim bende memnun oldum sibellllllllllllllllll git hadi sende bende çıakrım herhalde oof yaa çalışmak istemişyom evde oturmak istiyom bebek yapıp ona bakmak istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet inaşallah uğurlu gelir buralar. herkes hamiş olur :CüvCüv: inşallah bu topiklerden hamiş topiklerine de geçeriz hepimizzz... opuyorumnanaktan

anladım sibelcim anladım ahahahahah :)))))))) ama çok komik yaaa sen düşünce konsantrasyon falan hak getire. şimdi ben o pozisyonu yapmaya kalksam aklıma sen gelirsin koparım ve yapamammmmmmmm kaydirigubbakcemile2

evet ayçacıııım hatırlıyorum. kızarcaksın demiştim hemen kızarıvermiştin geçen ay. inşallah bu ay da öyle olurrrr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…