Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

amin cnm inşallah...sabırsızlıkla bekliyorum bende günlerin geçmesini...

kızlar çift çizgiyi bende gördüm dün akşam .. hayırlısı bakalım ovl. testte bile çift çizgi görmek süper bir duyguymuş.. heyecanladım vall.... allah hepimize hamilelik testlerinde çift çizgi göstersin...

ovulasyon testiyle hamile kalanlar:
1- ozg79
2- esrtml
3-christia-Louboutin
4- cancer
5- smhsmh
6- muhasebe22
7- busesarica

bisey sorcam arkadaslar, ovu testle beraber preseed kullananlar da varmiydi bu listede?

ben kullanmadım preseed canım
ama adetim düzenli olsun diye
bitkisel bi karışım çay içtim adet olduğum günden itibaren hergün 1 fincan
preseedle ikiye katlıyosunuz şansınızı hadi inşallah kızlar:lepi::Saruboceq:

bir soru sormak istiyorum ben başladım yapmaya ama testi ne kadar tutacağız idarırın içinde o kısmını anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

bir soru sormak istiyorum ben başladım yapmaya ama testi ne kadar tutacağız idarırın içinde o kısmını anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

ben max çizgisine kadar idrara sokup 5 e kadar sayıyorum..... sonra düz temiz bir zemin üstüne koyuyorum. 10 dk sonra flan değerlendiriyorum. kolay gelsin.

bende bir dahaki ay kullanmak istiyorum sen hangisini kullanıyorsun canım bide tavsiye edermisin

canım eczanelerin çoğunda yok büyük ecz. bulunuyor ama onlar 5 kullanımlık. yakalayamıyorsun önemli günü yetmiyo yani.. bende gg dan aldım ucuz olanlardan tanesi 1 tl idi. yanında hamilelik testi de hediye ediyorlardı... çeşitli seçenekler var.. ben dün yakaladım çift çizgiyi. sana özelden yazayım markasını ateş te ölçüyorsun diğer topikten yazdım sana ovülosyon da kullan diye... burdan yazışmak ksımetmiş... hayırlısı olsun...

mafoldumben ya kızlar bugün 15. günüm.yaptığım ovulasyon testi dünkünden daha silik çıktı..kafam çok karıştı.... :sinifsinif:

Kızlar bişey sormam lazım.Ben bu ay ovülasyon testi kullandım.Normalde adetime 2 ile 4 gün var.Az önce dayanamayıp yine ovülasyon testi yaptım.ıkinci çizgi silik çıktı.Dün yine yapmıştım ama bugünkü düne göre daha belirgindi.Bende gebelik testi de yaptım ama o geçersiz çıktı.Sizce hamile olabilir miyim?

moralini bozmak istemem canım ama bende adet olana kadar hep gördüm o silik çizgiyi :sm_confused: inşallah hamilesindir :Saruboceq:

slm kızlar bende bugün 4gibi ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı ama akşamdan sonra şeffaf yumurta akı gibi akıntım oluyo sizce bu ne demek yani yumurtam büyüyomu yoksa çatlıyomu adetimin 17günü bugün

yumurtlama gunun yaklasıyor bence canım akıntının olması bunu gösteriyor test yapmaya devam et bugun yarın çift cizgiyi görursun yerimseniben

ama testim bitti ggden alıcamda satıcının ist dışında olması sorun oluyomu acaba çünkü ben eczaneden 5lisini 27.50ye almıştım bide onuncu günü muayene olduğumda büyüyen yumurtam yoktu ay inşaallah kaçırmam yumurtlama günümü teşekkür ederim kittycat

sen hergun olmasabile ikigunde bir calısmalara devamet canım bos gecirme bu gunleri yerimseniben nerde olursan ol yolluyorlar canım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…