- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
ami caım insallah bu ovulosyon testi gercekte cok güzel bişeymiş bende ilk defa bu ay kullandım ama yumurtladıgın günü bilip calısman daha güzel daha bi heycanlı kalbim duracak insallah hamile kalırız ya adetime daha 10 gü var ve zaman gecmiyorrr
allah bizede versin bizede tattorson kurba oldugummafoldumben
ovulasyon testiyle hamile kalanlar:
1- ozg79
2- esrtml
3-christia-Louboutin
4- cancer
5- smhsmh
6- muhasebe22
7- busesarica
bisey sorcam arkadaslar, ovu testle beraber preseed kullananlar da varmiydi bu listede?
bir soru sormak istiyorum ben başladım yapmaya ama testi ne kadar tutacağız idarırın içinde o kısmını anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
ben max çizgisine kadar idrara sokup 5 e kadar sayıyorum..... sonra düz temiz bir zemin üstüne koyuyorum. 10 dk sonra flan değerlendiriyorum. kolay gelsin.
bende bir dahaki ay kullanmak istiyorum sen hangisini kullanıyorsun canım bide tavsiye edermisin
bende bir dahaki ay kullanmak istiyorum sen hangisini kullanıyorsun canım bide tavsiye edermisin
canım özel mesaja kapalı senin ayarların. yazamıyorum. açarsan yardımcı olurum...
Kızlar bişey sormam lazım.Ben bu ay ovülasyon testi kullandım.Normalde adetime 2 ile 4 gün var.Az önce dayanamayıp yine ovülasyon testi yaptım.İkinci çizgi silik çıktı.Dün yine yapmıştım ama bugünkü düne göre daha belirgindi.Bende gebelik testi de yaptım ama o geçersiz çıktı.Sizce hamile olabilir miyim?
Peki şu erken gebelik testi var ya onda kesin sonuç çıkar mı acaba?
slm kızlar bende bugün 4gibi ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı ama akşamdan sonra şeffaf yumurta akı gibi akıntım oluyo sizce bu ne demek yani yumurtam büyüyomu yoksa çatlıyomu adetimin 17günü bugün
ama testim bitti ggden alıcamda satıcının ist dışında olması sorun oluyomu acaba çünkü ben eczaneden 5lisini 27.50ye almıştım bide onuncu günü muayene olduğumda büyüyen yumurtam yoktu ay inşaallah kaçırmam yumurtlama günümü teşekkür ederim kittycat
arkadaslar mutlaka internetten alin testleri . eczanelerde cok pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?