- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.761
Canım bse sorcamda neden sbah 2. idrarla denemiyorsun ??valla olsunda sağlıklı bi bebek olsun bu günde yapıcam bakalım ne çıkıcak
Canım bse sorcamda neden sbah 2. idrarla denemiyorsun ??
Canım bende çalışyorum bence sbah 2. idrar daha doğru. Ama tabi sana kalmış bse bu.çün
sabah 2. idrarda yani saat 11 gibi ben aşırı derece de sıvı almış oluyorum. malesefbirde çalıştığımdan lavaboda on dakika bekleyemem bende en iyi hemde belirtilen saat olan 22.00 de yapıyorum ilk idrar olmuyormuş zaten
LABOQUİCK ovulasyon testi, insan luteinik hormonunun (LH) idrarda kalitatif olarak saptanmasına lik i ünokromatografik tabanlı tek kademeli hızlı testtir.
Özet
Luteinik hormonu (LH) insan idrarında her zaman vardır. LH kadınlarda ayın, hamile kalmaya en uygun gününün hemen öncesinde önemli ölçüde artış gosterir ve bu yaygın olarak LH dalgalanması olarak değerlendirilir. Bu LH artışı, yumurtlamayı tetikler bu da yumurtalıklardan yumurtanın serbest bırakıldığı anlamına gelmektedir. Yumurta, yumurtlamadan sadece 6 ile 24 saat içerisinde döllenebilir. Be nedenle, yumurtlamanın LH artışını test ederek tespit edilmesi hamile kalmak isteyen kadınlar için çok önemli bir konumda yer almaktadır. En iyi test zamanları sabah 11, öğlen 3, 5 ve akşam 10 saatleridir. Erken sabah yapılan test günün ilerleyen saatlerindeki gibi beklenilen LH değerlerine gelmez. LH artışı yakalanmak isteniyorsa, biri erken zamanda diğeri daha ileri zamanda yapılmalıdır.
sen 2. idrar da mı yapıyorsun peki bat nezaman birlikte takip etsek çünkü ben anlamıyorum hep negatif çıkıyorCanım bende çalışyorum bence sbah 2. idrar daha doğru. Ama tabi sana kalmış bse bu.
Dun benim 7. günumdu. Testlere bsladm hep 2. idrarla yapyorumdaha doğru gelyor. Ben yardm ederim. elimden geldiğince.sen 2. idrar da mı yapıyorsun peki bat nezaman birlikte takip etsek çünkü ben anlamıyorum hep negatif çıkıyorbenim bat 14 nisan olarak görünüyor tabi geçen ay 3 gün gecikti ama takvimler 14 nisanı gösteriyor...
Bugün 8. günümadetin bitiminden sonra mı ikinci gün ?
adetin başlangıç günü nezaman? test yapmaya başlayalı 8 gün oldu? onu anlayamadımBugün 8. günüm
23 marttı. Bugün sekizinci günüm.adetin başlangıç günü nezaman? test yapmaya başlayalı 8 gün oldu? onu anlayamadım
Allahım bizede nasp etsin inşaallah. Amin.Hayırlısı ile adetin 12.gunu ovulasyona başladım daha önce yaptıklarım da çift cizgi vardı ama çok silikti şimdi koyulasmayı görebiliyorum. Doktorum adetin 12. ile 20.gunleri arasında gun asırı ilişki, yarım saat ayakları kaldır ve bel altına yastık dedi. Allahım inş bu ay olur hayırlısı ile bakalım hemde bu donemi ovulasyon testiyle takip ediyorum . Allah utandırmadan inş hamile kalırım bu arada pkoluyum :)
ben de pkoluyum adetleriniz düzenl mi? benim düzenli ama yine de olmadı 6 aydırHayırlısı ile adetin 12.gunu ovulasyona başladım daha önce yaptıklarım da çift cizgi vardı ama çok silikti şimdi koyulasmayı görebiliyorum. Doktorum adetin 12. ile 20.gunleri arasında gun asırı ilişki, yarım saat ayakları kaldır ve bel altına yastık dedi. Allahım inş bu ay olur hayırlısı ile bakalım hemde bu donemi ovulasyon testiyle takip ediyorum . Allah utandırmadan inş hamile kalırım bu arada pkoluyum :)
ya erken başlamışsın sen ozaman ya da ben geç mi kaldım ama adetten 12 gün ile 20 diyor gerçi ben hiç çift çizgi görmedim yaaa bu ayda mı kaçırdım ki kendimi tavuk gibi hissetmeye başladım23 marttı. Bugün sekizinci günüm.
Çünkü ben erken yumurtluyorum geçen ay 9. gün yumurtladmya erken başlamışsın sen ozaman ya da ben geç mi kaldım ama adetten 12 gün ile 20 diyor gerçi ben hiç çift çizgi görmedim yaaa bu ayda mı kaçırdım ki kendimi tavuk gibi hissetmeye başladım
ben de pkoluyum adetleriniz düzenl mi? benim düzenli ama yine de olmadı 6 aydır
saat 7de yaptım testi hala incecik çizgi belirgin değil offf offfÇünkü ben erken yumurtluyorum geçen ay 9. gün yumurtladm
Canımdinle beni ne yapsak bebek için sartları zorluyoruzzzsaat 7de yaptım testi hala incecik çizgi belirgin değil offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?