Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlae bta hcg 6,1 cikti catlatma ignesinin uzerinden 10 gun gecti reglime daha var sizce hamilelik varmi tsh da artmis 1,39 dan 4kusure cikmis yorum yapar misiniz

31.03.2016 saat 11 ovulasyon testim sat 16.03.2016 bat 14.04.2016 yani 16. gün

şimdi ne zaman kesin ovulasyon olacak bu daha mı kırmızı olacak takvim bugün yumurtlama diyor ama sanırım daha yeni yumurta oluşuyor

Eklentiler

• test.webp
    4 KB · Görüntüleme: 71
buna yakındı ama bu ilk 3 dk bu hale geldi diğerleri yaklaşık 15 dakkada daha ince bi cizgi çıkıyordu ama bundan da koyu olması lazım dimi

buna yakındı ama bu ilk 3 dk bu hale geldi diğerleri yaklaşık 15 dakkada daha ince bi cizgi çıkıyordu ama bundan da koyu olması lazım dimi
Evet canım ama hep sbah yap artık en doğru sonuç busekildmee bence ve daha zamanı var insaallah daha önce olmamıştır

Evet canım ama hep sbah yap artık en doğru sonuç busekildmee bence ve daha zamanı var insaallah daha önce olmamıştır
inşallah olmamıştır haha ama olmamıştır bu gun koyulaştı bence iyice onu daha iyi anladım bide eve gidince yapıcam nasılsa 50 tane deneme ayı bu denicem görücem

Kizlar telefondan girildiginde fotograf yükleyemiyormuyuz bende bugun ilk defa çift cizgiyi yakaladim doktora gtmemi bekliyodu heralde onu atmak istiyorum ama atamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…