- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.781
31 malesef 5 aylık evliyimYaş kaçesraevren
çok da fazla bi yaşınız yokmuş.. ben de 7 aylık evliyim31 malesef 5 aylık evliyim
50 tane aldım sabah akşam ikindi yapıcamSbah yap
25 yaşındayım canım50 tane aldım sabah akşam ikindi yapıcam
Tuba 0735 sen kaç yasindasin
gözün aydın evet öyle diyorlar ama sen yine bugunde yaptır yükselmesi lazım hızlı bişekilde öyleyse gebesin5uzeri gebelik diyorlar igneden dolayimi cikti uyuyamiyorum heyecandan
saat 11 de yaptığım test lh testimSbah yap
yükleme yapmadı uyuz oldum hayatımda ilk defa cift cizgi gördümmm oda ovulasyon tesinde enazından yumurtlama oluyorsaat 11 de yaptığım test lh testim
Canım at resimi yüklenmesi biraz geçyükleme yapmadı uyuz oldum hayatımda ilk defa cift cizgi gördümmm oda ovulasyon tesinde enazından yumurtlama oluyor
Aksam yaptıkların böyle miydi31.03.2016 saat 11 ovulasyon testim sat 16.03.2016 bat 14.04.2016 yani 16. gün
Evet canım ama hep sbah yap artık en doğru sonuç busekildmee bence ve daha zamanı var insaallah daha önce olmamıştırbuna yakındı ama bu ilk 3 dk bu hale geldi diğerleri yaklaşık 15 dakkada daha ince bi cizgi çıkıyordu ama bundan da koyu olması lazım dimi
inşallah olmamıştır haha ama olmamıştır bu gun koyulaştı bence iyice onu daha iyi anladım bide eve gidince yapıcam nasılsa 50 tane deneme ayı bu denicem görücemEvet canım ama hep sbah yap artık en doğru sonuç busekildmee bence ve daha zamanı var insaallah daha önce olmamıştır
Hayırlısı bakalımda dinle beni sbahları yapinşallah olmamıştır haha ama olmamıştır bu gun koyulaştı bence iyice onu daha iyi anladım bide eve gidince yapıcam nasılsa 50 tane deneme ayı bu denicem görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?