Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar telefondan girildiginde fotograf yükleyemiyormuyuz bende bugun ilk defa çift cizgiyi yakaladim doktora gtmemi bekliyodu heralde onu atmak istiyorum ama atamadim
Atabilirsin canımdosya yükle var ordan fotoğraf arşivi var seç ordan

dün böyleydi çok açıktı rengi diye dikkatimi çekmedi bugun görünce şaşırdım baya ilk oluyo benim daha önce hiç yakalayamıştım daha koyulaşması gerekiyomu

Merhaba arkadaşlar bu ay ilk defa ovulasyon testlerinden kullandım Bugün tarihsel olarak yumurtlama günüm fakat ikinci çizgi belirgin olarak çıkmadı eğer ikinci çizgi çıkmazsa bu ay yumurtlama olmayacak anlamına mı geliyor

Merhaba Erken yada geç yumurtluyo olabilirsin tek günle sabit kalma test için

Yapmaya devam et canım belki koyulasır belli olmuyor. 2. idrarla sbah 11 gibi hiç sıvı tuketmden yap

Benimde ikinci çıkmadı bikaç gün 14. 15. 16 gün bekle bekle içim şişti ama suan 16 aksami ve suan akşam 10 testi yaptım kopkoyu oldu demekki bu aksam yumurtlayacam eşim geldi hastanmisin dedi noldu dedim ateşin var dedi demekki vücut ısıda artıyor yuppi

Arkadaşlar günaydin benim bir sorum olacak sizlere, cvplariniza çok ihtiyacim var.Son adet tarihim 19 şubat.Bugün 43.gün.Ovulasyon testinde 31.gün (20.03) ve 32.gün (21.03) çok koyu çikti. Sonraki günler koyuluk azaldi. (Ekte görebilirsiniz). Adetlerim düzensiz en son 38 günde olmuştum.Şimdi adet gecikmemi 38.günden sonra mi saymam gerekiyor yoksa yumurtlama günüme yani 32. veya 33.gün'e 14 gün ekleyip o tarihimi beklemem lazim.

Eklentiler

• 20.03.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 65
  • 21.03.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 22.03.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 69
14 gün ekle bence

14 gün ekle bence
Doktora gittim 3 gün önce yani 40.gün ultrasondan bakti. Rahmin kalinlaşmiş ama ya adete ya da gebeliğe hazirlaniyor bi kan testi yaptr dedi.Snuç 2 çikti.Adet söktürücü vermiyim 1 hafta daha olmazsan gene gel dedi.Yumurtlamaya 14 gün ekleyeceksem rahim kalinlaşmasi için erken değil mi sizce.Cevabiniz için teşekkür ederim..

soldaki bu gun 11 de yaptığım test yan cuma akşamı olduğu için cumartesi sabah artık zaten hafif hafif ağrısı başladı yumurtanın ama şuan tam ikiside aynı renk hatta önce T koyulaştı inşallah hcg testimde böle koyulaşır

Rica ederim canım. Busefer rahim kalınlasması için erken evet

yumurtlamaya 14 gün eklemem gerekiyorsa adet için rahim kalinlaşmasi erkendir. Belki hamileyim ondan kalinlaşmişdir Siz ne düşünüyorsunuz çevrenizde bu şekilde olup hamile kaldiğini snradan öğrenen var mi
Belki gebesindir çevremde yok ama busitede vardır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…