- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.821
Canim yumurtlamandan kac gun geçmiş suanDoktora gittim 3 gün önce yani 40.gün ultrasondan bakti. Rahmin kalinlaşmiş ama ya adete ya da gebeliğe hazirlaniyor bi kan testi yaptr dedi.Snuç 2 çikti.Adet söktürücü vermiyim 1 hafta daha olmazsan gene gel dedi.Yumurtlamaya 14 gün ekleyeceksem rahim kalinlaşmasi için erken değil mi sizce.Cevabiniz için teşekkür ederim..
Dr gittiginde kac gün geçmişti?Şimdi kac gün?Doktora gittim 3 gün önce yani 40.gün ultrasondan bakti. Rahmin kalinlaşmiş ama ya adete ya da gebeliğe hazirlaniyor bi kan testi yaptr dedi.Snuç 2 çikti.Adet söktürücü vermiyim 1 hafta daha olmazsan gene gel dedi.Yumurtlamaya 14 gün ekleyeceksem rahim kalinlaşmasi için erken değil mi sizce.Cevabiniz için teşekkür ederim..
cnm yumurtlamadan itibaren bugün 9. yada 10.gün , dr gittiğimde 6.yada 7.gündüDr gittiginde kac gün geçmişti?Şimdi kac gün?
Tamaaam ondandir.Canim zaten yumurtlamanin 6.günü rahime tutunma gerçekleşir.Tutunduktan en az 1 hafta sonrada testte çıkar.Gerek kanda gerekse idrarda aynindir farketmez.Sen gittiginde daha yeni tutunmuş.Bikacgun daha geçsin hesapla bak iliskinin ertesi gününden başla saymaya 12.gün sabah ilk idrarla yap cikacaktir testtecnm yumurtlamadan itibaren bugün 9. yada 10.gün , dr gittiğimde 6.yada 7.gündü
ay hadi inşallah tatlim ağzindan bal damliyor.Gelişmeleri paylaşicam.Sen de bebeğini hayirlisiyla kucağina al sağ salim bende hamiş olduğumu öğreneyim, şu mübarek cuma günü Allah dualarimizi kabul eder inş. :)Tamaaam ondandir.Canim zaten yumurtlamanin 6.günü rahime tutunma gerçekleşir.Tutunduktan en az 1 hafta sonrada testte çıkar.Gerek kanda gerekse idrarda aynindir farketmez.Sen gittiginde daha yeni tutunmuş.Bikacgun daha geçsin hesapla bak iliskinin ertesi gününden başla saymaya 12.gün sabah ilk idrarla yap cikacaktir testte
Insallah canim inşallahay hadi inşallah tatlim ağzindan bal damliyor.Gelişmeleri paylaşicam.Sen de bebeğini hayirlisiyla kucağina al sağ salim bende hamiş olduğumu öğreneyim, şu mübarek cuma günü Allah dualarimizi kabul eder inş. :)
Mrhaba S sabirin canim ben 16 martta catlama ignesi vuruldum carsamba gunu negatif çıktı gebelik testim ovulasyonda silik cizgi cikiyor tekrar test yapmalimiyim yoksa Allah korusun kist falanmi olusturdu catlamamismi acikcasi ovulasyonda cift cizgiyi gordukten sonra siliklesmeye baslayinca catladi diye dusunmustum adetlerim son 4 5 aydir pko başlangıcı oldugu icin on gun sarktigi oluyor çatladıysa 14 gun icinde regl olmam gerek degilmi offff kafam çok karisik seninde kafani sisiriyorum en iyisi pazara kadar beklemek olcak galiba umitlenip uzulmekten korkuyorum belim cok agriyor belkide olurum bugun reglInsallah canim inşallah
Ben geçen ay Yaptım olmadı yakalayamadım belki de yumurtlamadım diye göremedim bugün öylesine bi yapayım dedim böyle çıktı Bide akşam yapıcam bakalım nasıl olacak peki sende yakaladın mı çift çizgiyinur bende çok merak ediyorum.... bu yumurta çatladımı çatlayacakmı ? yani bu günden sonramı çatlıyacak çünkü erkek isteyen süper anneler diye bi yer var bu çift çizgiyi gördükten sonra yapınca erkek oluyormuş???
bende merak ediyorum şahsen bende de aynı öle şuan bence biz takip edelim
bende akşam bi daha yapıcam ama çalışmayı cumartesi sabah yapıcam bu akşam değil ama yapsam mı bilemedim puffff biri yorum yapsa ya bilemedimBen geçen ay Yaptım olmadı yakalayamadım belki de yumurtlamadım diye göremedim bugün öylesine bi yapayım dedim böyle çıktı Bide akşam yapıcam bakalım nasıl olacak peki sende yakaladın mı çift çizgiyi
Canım daha önce yaptıysan ordan gözükür çatlayıp çatlamadığı..çatladıkça silikleşiyor çünkübende akşam bi daha yapıcam ama çalışmayı cumartesi sabah yapıcam bu akşam değil ama yapsam mı bilemedim puffff biri yorum yapsa ya bilemedim
Canim az kalmış bugun yarin çatlar.Gun asiri degerlendirmeye devam etKızlar bişi sorucam bugün 15.günüm bi bakar mısınız yumurtam daha çatlamamış dimi
nur bende çok merak ediyorum.... bu yumurta çatladımı çatlayacakmı ? yani bu günden sonramı çatlıyacak çünkü erkek isteyen süper anneler diye bi yer var bu çift çizgiyi gördükten sonra yapınca erkek oluyormuş???QUOTE="nurrr35, post: 45873758, member: 743580"]Kızlar bişi sorucam bugün 15.günüm bi bakar mısınız yumurtam daha çatlamamış dimi
Canim koyulastimi ovul testlerin?Igneden en az 4 5 gun sonra catlama gerceklesir geneldeMrhaba S sabirin canim ben 16 martta catlama ignesi vuruldum carsamba gunu negatif çıktı gebelik testim ovulasyonda silik cizgi cikiyor tekrar test yapmalimiyim yoksa Allah korusun kist falanmi olusturdu catlamamismi acikcasi ovulasyonda cift cizgiyi gordukten sonra siliklesmeye baslayinca catladi diye dusunmustum adetlerim son 4 5 aydir pko başlangıcı oldugu icin on gun sarktigi oluyor çatladıysa 14 gun icinde regl olmam gerek degilmi offff kafam çok karisik seninde kafani sisiriyorum en iyisi pazara kadar beklemek olcak galiba umitlenip uzulmekten korkuyorum belim cok agriyor belkide olurum bugun regl
Evet koyulasti t c den daha fazla koyulasti sonra siliklesmeye basladi simdi silik cikiyorCanim koyulastimi ovul testlerin?Igneden en az 4 5 gun sonra catlama gerceklesir genelde
Yumurtlama gunun belliyse yumurtlamadan yani iliskiden sonraki gün den say 12.gun sabah ilk idrarla cikar varsa gebelik...Mrhaba S sabirin canim ben 16 martta catlama ignesi vuruldum carsamba gunu negatif çıktı gebelik testim ovulasyonda silik cizgi cikiyor tekrar test yapmalimiyim yoksa Allah korusun kist falanmi olusturdu catlamamismi acikcasi ovulasyonda cift cizgiyi gordukten sonra siliklesmeye baslayinca catladi diye dusunmustum adetlerim son 4 5 aydir pko başlangıcı oldugu icin on gun sarktigi oluyor çatladıysa 14 gun icinde regl olmam gerek degilmi offff kafam çok karisik seninde kafani sisiriyorum en iyisi pazara kadar beklemek olcak galiba umitlenip uzulmekten korkuyorum belim cok agriyor belkide olurum bugun regl
Saydim negatif çıkmıştı carsamba gunu birdahada tekrarlamadim yenidenn yapmaya da cesaret edemiyorumYumurtlama gunun belliyse yumurtlamadan yani iliskiden sonraki gün den say 12.gun sabah ilk idrarla cikar varsa gebelik...
Kacinci gun hcg testi yaptinSaydim negatif çıkmıştı carsamba gunu birdahada tekrarlamadim yenidenn yapmaya da cesaret edemiyorum
16 martta catlama ignesi yaptirdim o gun ertesi gun ve 19.gun calistik 17 martta catladi saniyorum t cok koyuydu o gun bel agrim falan oldu 14.gunde test yaptim negatifti malesefKacinci gun hcg testi yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?