- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.841
Tabi birde tuttumu acaba o var?Yumurtanda tembellik varsa igne yapsan bile tutmama ihtimali yüksekSaydim negatif çıkmıştı carsamba gunu birdahada tekrarlamadim yenidenn yapmaya da cesaret edemiyorum
Oyle bisey demedi doktor peki yumurta tembelliği adet gecikmesi yaparmiTabi birde tuttumu acaba o var?Yumurtanda tembellik varsa igne yapsan bile tutmama ihtimali yüksek
Yumurta tembelligi ile pko ayni seymis pardon son yumurtaya bakmaya gittigimde polikistik gorunmedigini yumurtalarimin cok iyi gelistigini soyledi tabi ben acemi oldugun icin boyutunu kalitesini sormadim sadece pkoyu sordum oda hersey güzel dedi.
Oyle bisey demedi doktor peki yumurta tembelliği adet gecikmesi yaparmi
Kendini cok kaptirma canım.insallah tutmuştur.Tutmadiysa eger bogurtlen kürünü tavsiye ederim.Allahin izniyle garantidir.igne migneye gerek kalmadan.Yegenim 3 tane catlatma ignesi yapti tutmadi.Bu kürü icti heme o ay hamile kaldiTabi birde tuttumu acaba o var?Yumurtanda tembellik varsa igne yapsan bile tutmama ihtimali yüksek
Evt Yapar.Kist de adet gecikmesi yapar..
Oyle bisey demedi doktor peki yumurta tembelliği adet gecikmesi yaparmi
Evet onu deneyecem insallah her sehirde bulunurmu acaba daha sormadim aktarlara yapcam insallahEvt Yapar.Kist de adet gecikmesi yapar.
Ozellikle buyuk sehirlerde var.Küçük sehirlwrde zor bulunur araman lazımEvet onu deneyecem insallah her sehirde bulunurmu acaba daha sormadim aktarlara yapcam insallah
Insalllah bulurumOzellikle buyuk sehirlerde var.Küçük sehirlwrde zor bulunur araman lazım
Hayirdir sendemo yapacan
Bogurtlen kökü bulabilirsenbuarim kg alacan canim tarifini yazarim sana
Canım bende yumurta tembelliği var görünce merak ettim bende..bu kür onun için mi Yapılıyor ?
Hayirdir sendemo yapacan
Valla tek tembellik için degil canım bircok faydasi var.doktorun uygulayacagi 4 5 tedaviyi icinde bulunduruyor.Canım bende yumurta tembelliği var görünce merak ettim bende..bu kür onun için mi Yapılıyor ?
Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır.Erken çatlatır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.Şekeri de dengeler...Çooook daha ne olsun.Erkekte sikinti varsa oda kullanabilir beraber yaniCanım bende yumurta tembelliği var görünce merak ettim bende..bu kür onun için mi Yapılıyor ?
O zaman tarifini istiyorum sana zahmet :)Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır.Erken çatlatır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.Şekeri de dengeler...Çooook daha ne olsun.Erkekte sikinti varsa oda kullanabilir beraber yani
Burdan sayfa ilerledikçe kaybedersin ozelden atayim sana kayitta kalirO zaman tarifini istiyorum sana zahmet :)
Merhaba NurCum birdaha ovulasyon testi yaptın mi ben bu sabah yaptım siliklesmeye başlamış tabi dersime çalıştım sende durum ne bi kaç arkadaş aynı gün çift çizgi. Yakaladık galiba birbirimizi takip edelim inşallah ghep birlikte bebekler gelirCanım daha önce yaptıysan ordan gözükür çatlayıp çatlamadığı..çatladıkça silikleşiyor çünkü
Canım merhaba dün akşam Yaptım silikleşmişti bi daha da yapmadım çünkü testim kalmadı dünü değerlendirdim bakalım artık gün aşırı denicem inşallah bebişlerimiz tutunurMerhaba NurCum birdaha ovulasyon testi yaptın mi ben bu sabah yaptım siliklesmeye başlamış tabi dersime çalıştım sende durum ne bi kaç arkadaş aynı gün çift çizgi. Yakaladık galiba birbirimizi takip edelim inşallah ghep birlikte bebekler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?