Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

.

Oyle bisey demedi doktor peki yumurta tembelliği adet gecikmesi yaparmi
Yumurta tembelligi ile pko ayni seymis pardon son yumurtaya bakmaya gittigimde polikistik gorunmedigini yumurtalarimin cok iyi gelistigini soyledi tabi ben acemi oldugun icin boyutunu kalitesini sormadim sadece pkoyu sordum oda hersey güzel dedi

Tabi birde tuttumu acaba o var?Yumurtanda tembellik varsa igne yapsan bile tutmama ihtimali yüksek
Kendini cok kaptirma canım.insallah tutmuştur.Tutmadiysa eger bogurtlen kürünü tavsiye ederim.Allahin izniyle garantidir.igne migneye gerek kalmadan.Yegenim 3 tane catlatma ignesi yapti tutmadi.Bu kürü icti heme o ay hamile kaldi

Canım bende yumurta tembelliği var görünce merak ettim bende..bu kür onun için mi Yapılıyor ?
Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır.Erken çatlatır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.Şekeri de dengeler...Çooook daha ne olsun.Erkekte sikinti varsa oda kullanabilir beraber yani

O zaman tarifini istiyorum sana zahmet :)

Canım daha önce yaptıysan ordan gözükür çatlayıp çatlamadığı..çatladıkça silikleşiyor çünkü
Merhaba NurCum birdaha ovulasyon testi yaptın mi ben bu sabah yaptım siliklesmeye başlamış tabi dersime çalıştım sende durum ne bi kaç arkadaş aynı gün çift çizgi. Yakaladık galiba birbirimizi takip edelim inşallah ghep birlikte bebekler gelir

Canım merhaba dün akşam Yaptım silikleşmişti bi daha da yapmadım çünkü testim kalmadı dünü değerlendirdim bakalım artık gün aşırı denicem inşallah bebişlerimiz tutunur

S sabirin merhaba canım ben bugun tiroit ıcın kontrole gıttım gebelik testinde ıstedım 1.29 cıktı ben olmadı bu seferde dedim D vitamini cok düşünmüş zaten doktor 3gun sonra tekrar test yaptır yok gıbı duruyor ama sen yinede yaptır boyle cıkma alındı 0-1 arasında olmalıydı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…