Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Gebelik ihtimalin var heralde dmi ??

Ya benim ovulasyonlar artık silik çıkıyor ama Karnım ağrıyor inanılmaz bi akıntı niyeki aman kaç gün de çatlicak buya eve bi ultrason cihazı almak lazim

6 lt suya 500 gr kök katıcaksın canım zaten kaynayınca 20 dakika bekle ılıyınca iç adetin birinci günü bsla 7 gün boyunca iç

Selam kızlar nasılsınız
Bugun 14. Gundeyim.ne agrı ne akıntı hiçbir sey yok.Gecen ay bugun yumurtlama olmuştu.bu ay sanırım erken catladı boyle birsey olabilir mi sizce
adetin ilk gunden beri aksamları bir incir yemiştim.adetin sonlarına dogru kasıgımda anlık sancılar oluyordu.11. Gün yogun akıntı ve sancı oldu. 12. Gunu degerlendirebildik.

İlk ve son bu ay devam edemiycem vajinal yırtık olustu yine ilac kullancam devamlı.bu ay da boyle gecicek.
Sorun ustune sorun calısma bile yapamıyorum kısmet işte..

Aslında benim ovu testi almam lazım hiç değilse kaçırmış olmam
Hastalıgımdan dolayı devam edemiyorum cunku :-(
S sabirin şu kardeşine dua et emi

Rabbim acil şifalar versin canım.Vajinal yırtık nasil bişey?Neden olusuyor?

Arkadaşlar bi şey sorucam çift çizgiyi gördükten sonra silikleşmeye başlayıncamı gün aşırı ilişki olacak demi yoksa kaçırdım mı

Arkadaşlar bi şey sorucam çift çizgiyi gördükten sonra silikleşmeye başlayıncamı gün aşırı ilişki olacak demi yoksa kaçırdım mı
Erkek istiyorsan silikleştikten sonra tek ilişki kız istiyorsan silikleşmden önce gün aşırı ilişki olsun

İyi o zaman hayırlısı diyecez çünkü koçiş yoktu silikleştiginin ertesi gün 36. Saat gibi denk geldi artık hayırlısı

Rabbim acil şifalar versin canım.Vajinal yırtık nasil bişey?Neden olusuyor?
Sagol canim Allah razı olsun.
5 ay once mantar olmustum o donem mantara baglı tahriş olmuş dedi dr.tam girişte ilişki esnasında yırtılıp kanıyor küçük bi alan ama canım çok acıyor 3 güne iyileşiyor sonra yine oluyor.dikiş atılsa bile yine olurmuş dedi.ilacları duzenli kullanayım dedim ilişki olmadan bakalım o zaman gececek mi
Yoksa baska dra gidicem psikolojim bozuldu resmen sogudum

Halla halla cok geçmiş olsun canım yaa.Enteresan bir durum.Normalde tedavi surecinde bi 10 gun iliskiyi yasaklamaliydi dr.Canim bi zeytin yagini dene.Hakiki olan varya.Enjektörle içine esin bosaltsin.Ped felan tak.Gece yatarken uygula sabaha kadar icinde kalsin oyle.1 hafta dene.Zarari olmaz faydasini gorebilirsin.Arti o ilaclarinida vakitleri gelince kullan ama yağı gece yap.insallah geçer.

Beren saat zahide yetiş tüp bebek tedavisi görüyorlarmış.doğuşun karısıda tüple ikizlere hamileymiş.
Birazda gündem haberlerini paylasalım dedim :-D

Kızlar boyle birsey buldum dogru mu sizce
Ovu testine gore siliklesince yumurtlama günümü oluyor
Bir gün oncesi %26 en yuksekmiş

Yumurtlama döneminde yani öncesi ve
sonrasında hamile (gebe) kalma olasılığının oranları şunlardır:

• Yumurtlamadan 5 gün önce - %0
  • Yumurtlamadan 4 gün önce - % 11
  • Yumurtlamadan 3 gün önce - % 15
  • Yumurtlamadan 2 gün önce - % 20
  • Yumurtlamadan 1 gün önce - % 26
  • Yumurtlama günü - % 15
  • Yumurtlamadan 1 gün sonra - % 0.9
  • Yumurtlamadan 2 gün sonra - % 0.5
  • Yumurtlamadan 3 gün sonra - %0

Dogruk derecesi sıfir bana gore

Cok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…