Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ArkadaŞlar hepınızın bayramı mÜbarek olsun Şımdıden gÖrÜŞemıycez sanırım ben annemlere gıdıyorum gıttmeden bayramınızı kutlamak ıstedım kocaman ÖpÜyorum hayırlı bayramlar ve Şeker gıbı evlatlar nasıp etsın allahım hepımıze:9

yav arkadaşlar bugun 14.gunum ama yıne sılık çıktı bu çizgi napsak acaba ?Yarında bayram misafır de ağırlıcam bendekıde ne sans
Bu arada herkesın bayramı kutlu olsun bır dahakı bayrama çocuklarınızı kucağınıza almanız dıleğiyle:)

kızlar öncelikle herkesin bayramını kutluyorum, bugün adet günüm, iki gündür sadece akşam üzerlerinde ikişer damla açık kahve akıntım vardı, ben de test yapayım dedim akşam ama yanlışlıkla gebelik testi diye ovulasyon testi yapmışım dalgınlıkla çift çizgi çıktı, sonradan fark ettim ovulasyon testi olduğunu, sonra aklıma geldi bir yerlerde okudum galiba, eğer gebelik varsa ovulasyon testi pozitif olur diye...
Az önce de bu sabah gebelik testi yaptım ve test çizgisi silik çıktı... HAMıLE MıYıM ACABA? Adet belirtilerim yok ama gebelik belirtilerim de yok....... ama ben çok karıştım şimdi ya, bu ne şimdi bayram sabahı bayram sabahı Allahım acaba mı, çünkü ilk kahve leke gelince cuma akşamüstü adet olucam sandım hala sökülmedi ve ne tuhaf ki sadece akşamüzerleri aynı vakitte bu kahve leke var iki gündür, ne önce ne de sonra olmadı bir şey...

canım allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir bak bayram şekerin geldi el öpmeye

canım büyük ihtimalle hamilesin. hayırlı olur inşallah.

benimde hamileliğimde ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi vardı tek belirtim adet gecikmesiydi.

sağol melikecigim sana da iyi bayramlar tatlım.

canım bu ay bende anlamadım bişi bende de hep pembe pembe cıktı çift çizgiydi ama.. bekle belki gec yumurtluyorsundur. senin de bayramın kutlu olsun

bende hepinizin byrmını kutluyorum rkadaslar allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını veriri insallah

aminnnn :))
seninde kutlu olsun cnm.iyi bayramlar..

elvinnazcım hangi siteden ve ne kadara sipariş ettin benide bilgilnedirirsen sevinirim..iyi bayramlar.....

canım bircogumuz gitti gidiyor'dan aldık. iyi baramlar..

herkesin bayramını kutluyruummm.. şeker gibi geçsin bayramınız dostlarımm.. sizi seviyorumm

idilcimmmmmmmmmmmmm. seninde bayramın kutlu olsun mck.:)

canım silik çıktıysa hamilesin:)
simdiden tebrik ederim seni, bak melegin bayram şekeri gibi geldi sana )

kittycimm saol cnmm sanada iyi bayramlar )

kızlar herkesin bayramı şeker tadında geçşin bayramınız kutlu olsun ve inşallah bebeksiz son bayramınız olur

gülaycım tatlımmmmmmmmmmmmmmm.. insallahh!
ayçamıda senide cok opuyorum
hepinize sağlık ve mutluluk getirmesi dileği ile iyi bayramlar kızlar.
iyi bayramlar canım..

hepinize iyi bayramlar şekerlerim. kendinize iyi bakın
edacımm iyi bayramlar tatlım mck.

umarım bayram şekerin gelmiştir.... bayram dönüşü haberlerini bekliyoruz........ hayırlısıyla.. hayırlı güzel müjdeli bayramlar

Iyi bayramlar arkadaslar.. Benim bi sorum olacak, 40 veya 45 gun de bir regl olan bayanin hamile kalma riski nedir?
cevaplar icin simdiden tesekurler..

Iyi bayramlar arkadaslar.. Benim bi sorum olacak, 40 veya 45 gun de bir regl olan bayanin hamile kalma riski nedir?
cevaplar icin simdiden tesekurler..

canım merhaba öncelikle neden 40 45 günde bir regl olduğun önemli, bir rahatsızlıkmı var yoksa normal silkusun bu şekildemi bir jinekoloğa gözüktünmü hiç. hormonsal bir problem olabilir. ama tabiki dr yardımıyla hamile kalabilirsin:) bunu bi allah bilir. dr ların hayatta kalamazsın dedikleri hamile kalabiliyor , yada benım gibi bir problemin yokken kalamayabiliyorsun. biz elimizden gelen bütün tedavileri yaptırıp gerisini allaha bırakıyoruz.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…