Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir bak bayram şekerin geldi el öpmeye

canım büyük ihtimalle hamilesin. hayırlı olur inşallah.

benimde hamileliğimde ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi vardı tek belirtim adet gecikmesiydi.

canım silik çıktıysa hamilesin:)
simdiden tebrik ederim seni, bak melegin bayram şekeri gibi geldi sana )

gebeleik testi silik cizgi cıktıysa hmilesindir cnım hyırlı olsun

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için ve destekleriniz için teşekkürler, inşallah dediğiniz gibidir, bugün adet olmadım ben... ama hala konduramıyorum işte keşke emin olsaydım da eşimle çocuğuma müjde verebilseydim bu bayram günü, ama hayırlısı ne ise o olsun diyorum artık, aslında ben adet tarihimi bile bilemiyorum var ya.... çünkü en son 11 ağustosta normal adetimi oldum, sonra 28 ağustosta bir daha oldum, dr bana 11 eylülü bekle adet olmalısın bu ara kanama adet değil demişti, 11 eylülde olmadı, şimdi aslında net olarak 28 eylülü bekliyorum ama yumurtlama günümü de bildiğim için üzerine teoride yapıldığı gibi 14 gün ekleyince bugün yani ayın 20 si oluyor ama dediğim gibi belki 11 eylülde ollmam gerekirken gebelik var diye olmadım, belki de daha sonra oldu bu nedenle en iyisi 28 eylülü beklemek galiba, allahım hepimize en hayırlı zamanda versin meleklerimizi, bu ay hepimizin emekleri boşa çıkmaz ve meleklerimiz gelir....:Saruboceq:

:teselli:ama zaten testin üstünde de silik çizgi pozitif olarak değerlendirilir diye yazıyordu..
bir umut işte

:teselli:ama zaten testin üstünde de silik çizgi pozitif olarak değerlendirilir diye yazıyordu..
bir umut işte

inşallah melegin seninledir canım :Saruboceq::Saruboceq: bayram sonrasında ilk işin kan testi yaptırmak olsun canım opuyorumnanaktan hadi artık guzel haber duymak istiyoruz :dance:

slm arkadaşlar bu ovulasyon testlerınde hep silik çizgi çıkması normal mı 16. gunum halen sılık adetın bıtımınden berıdır aynı acaba testlerde mı bır sorun var yoksa bende mı polıkıstıkte yada yumurtlama olmadığı zaman boyle mı oluyor acaba bu konuda bılgı olan arkadaşlara

canım burda pekçok kişinin hep öyle silik çıktı..benim de öyleydi.yumurtlama zamanı bayaa koyulaşıyor.. hep silik çıkınca yumurtlama zamanımı anlayamıycam sandım. ama bayaa belli ediyor kendisini merak etme! şuan yapmıyorum ben pozitifi gördükten sonra bıraktım ama silik çıkıcağından eminim.. merak etme sorun yok yanii opuyorumnanaktan umarım en kısa zamanda pozitifi görürsün sen de..yaklaşık kaç günde bir adet oluyorsun??

Iyi bayramlar arkadaslar.. Benim bi sorum olacak, 40 veya 45 gun de bir regl olan bayanin hamile kalma riski nedir?
cevaplar icin simdiden tesekurler..

iyi bayramlarr..eğer düzenli olarak 40-45 gün içinde oluyorsan -PKO yoksa- sağlıklı her kadının hamile kalma riski kadar var bence.26.-31. günler arasında yumurtlaman oluyor olabilir.ama 40-45 gün uzun bir süre gerçekten, doktorun daha doğru bilgiyi verir bence..

testlere devamet canım yumurtlama gununde koyulasacaktır emin ol :1hug:

arkadaslar tarıh hesaplamayı bırturlu yapamıyorum heyecandanmı anlamadım 4 aylık evlıyım ve en son adet donemım agustos 21 ve bugun eylul 21 hala regl olmadım heyecanlıyım pek bı belırtıde yok doktora gıttım 10 gun once gayet saglıklı oldugumu ve rahımım solda oldugunu soyledı tek belırtı sol tarafımda kasılma arada sancı sık ıdrara cıkma ne yapmalıyım lutfen yardım(((

seçilcim vallahi ben 22 sinde regl olucaktım olmadım bekliyorum bugün test alıp yapıcam hemen beklemiycem beklemek anlamsız zaten neyse inşallah bu haberi ben sana veririm:)(SıZLERE)

7 36,3 silik çizgi ovulasyon testinde
8 36,3 * silik çizgi ovulasyon testinde
9 36,3 silik çizgi ovulasyon testinde
10 36,3 * tek çizgi ovulasyon testinde

günaydınnnn şekerlerrr yaww test yapıyom ilk defa dün yaptığım tek çizgi çıktı silik ikinci çizik bilem çıkmadı kafam karıştı benimdee neden acepp çift çizgiyi hamişlik testinde görmedim acep bunda da mı göremiycemmmm kaydirigubbakcemile3

çiçekciiim günaydın opuyorumnanaktan

senin siklus kaç gün sürüyordu? yumurtlaman için daha erken bence...

günaydın şekerparecim
benim siklus 26 gün sürüyor ama iki ay önce doktora gittiğimde reglimin 7. günü yumurtam olmuştu bi iki güne çatlar demişti doktor ondan erken başladım ben tatlım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…