Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

[slm iki gundur yoktum mısafırım vardı siklusum değişiyor 28 29 30 geçen donemde yalnız yumurtlama ılacı kullanıyordum bu ay kullanmadım acaba o mu etkı yaptı halen silik çizgi bugun 18.gun yada ben testı yanlış uyguladım kısmet bakalım

kızlar bu testı nasıl yapıcaz bana anlatrmssınz bende aldımda bu akşam kullanmaya baslıcam

merhaba canımm
bende bu ay ilk yapıyorum daha çift çiziki yakalayamadım ben bu testi akşam 6 da yapabiliyorum ancak evde oluyorum çünkü testi gün içinde sabah 10 ile akşam 8 arası uygun olduğun bi zaman diliminde yapabilirsin ama hangi saati seçersen o saatte hergün yapıcan olayın esprisi buymuş, şimdi testi yapmadan 3-4 saat çişini tutucaksın bunun içinde çok fazla sıvı almıyacaksın canım idrardaki LH oranı ortaya çıksın diye her gün aynı saatte yapıcaksın iki çizgi çıkıp ikiside aynı koyulukta olursa şayet 24-48 saat içinde yumurtluyormuşsun yani iki çizikide koyu gördüğün günü ve ertesi günü fikfik yaparak değerlendiriceksinnn sonrada inşallah leylekler bebişini getiricekkk:))))))))

kızlar ben bu testi akşam 8 gibi yapıyorum işten eve gelince gün içinde en uygun vakit bu şekilde oluyo ama 3 saat öncesinde sıvı almıyorum tuvalete gitmiyorum ..3 kez yaptım hep tek çizgi çıktı kısmet bakalım

Arkadaşlar belki mutlaka arada bahsedilmiştir ama tek tek tüm sayfaları okuyamadım açıkçası. Ovulasyon testlerinden mini mikroskoplu tükürük testi var, Donnaturk diye bi yerden buldum. Fiyatı, kullanım süresinin uzunluğu ve kolaylığı açısından bana daha mantıklı geldi, sizler için tekrar gibi olmasını istemem ama tecrübesi olan bunu kullanan varsa ve bana bilgi verirse sevinirim.

ben bir ara bayağı araştırmıştım. donna türkten ziyade focus unkine daha iyi deniliyor. görüntü daha anlaşılıır oluyormuş. aslında daha ekonomik oluyor ama belki anlayamam idrar tesi daha anlaşılır diye vazgeçmiştim.

Hımmm bi de focusu araştıralım bakalım, ilgin için teşekkürler...

netten araştırmıştım ama anlaşılması daha zor die ilgilenmedim, ama deneyen varsa... şimdi bende merak ettim...

tüh bu ayda olmadı neyse üzülme bende kırmızı kart yicem gibi geliyo hic umudum yok

zaten bende hep diyodum bu ay hiç ümidim yok diye buarada eşim benim bukadar üzülmeme artık dayanamadı ve 1 sene sonra tekrardan doktoro gitti buda bize açıklık getirdi bende bir sorun yok ben her ay hemen hemen doktora gidiyorum zaten de eşim 1 kez gittmişti ozaman bişisi olmadığını söylemişti doktor oda bundan 1 sene önceydi şimdi gittiğinde ise iltihap çıktı doktor ilaç tedavisi verdi antibiyotik ben hiç tahmin etmezdim böyle bişi onda çıkacağı ama çıktı neyse seçilcim sonraki aya kaldım sanırım

evet kısmet ben sürekli kendimi dinler oldum valla.beyaz akıntım basladı simdide gögüslerim dolgunlatı sızlıyo ama ucları degil tamamı sızlıyo agdetime yakında olur uf beklemek zor geliyo yokmu benden baska 1 ekimi bekleyen estek olsak birbirimize fikir paylasımı yapsak

Kıslar bu ovulasyon testleri gebelikte de çift çizgi mi çıkıyor? Benim reglime yaklaşık 2-3 gün var, elimdeki gebelik testine güvenmediğim için ovulasyon testi de yaptım, ovulasyon testi çift çizgi çıktı, hani bilmesen yarına gıdaklayacağım diycem, beni kandırıyo bu testler yaaaavklava:

günaydın kızlarr dün testimde silik olan çizgim acuk koyuydu aynı değildi ama sanırım gıdaklamama az kaldıııııı heyooooooo:))

anjelicim yaaaaa gebelik tede çift çizik çıkıyormuş kızz hamişsimizin aceppppppppppppppppp inşallahhhhh

günaydın kızlarr
bende adetimin 13. gününden itibaren 5 gün süreyle yaptım
benim saatler farklılık gössterdi aynı saatte yapamadım ama 2 gün üstüste silik ikinci çizgiyi vardı
son testte artık çizgi kalmamıştı işe yaradımı bilmiyorum bu ay olmazsa bi dahaki aya daha dikkatli kullancam bakalım

kızlar 9. günden beri yapıyorum her akşam 8 de ve öncesi 3 saat sıvı almadan ama tek çizgi
bugün normal hesaplayıcılara göre yumurtlama günüm hep tek çizgi sinir bozucu oldu birde idrar yolu enfeksiyonu var bende testi sonucunu etkilermi? bilgisi olan varsa lütfen sölesin

canım gözünaydın hamilesin.
yumurtlamadan sonra ovülasyon testinde çift çizgi çıkmaya devam mı etti. yoksa silikleşip tekrardan mı çıkmaya başladı 2.çizgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…