- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.961
kızlar bu testı nasıl yapıcaz bana anlatrmssınz bende aldımda bu akşam kullanmaya baslıcam
Arkadaşlar belki mutlaka arada bahsedilmiştir ama tek tek tüm sayfaları okuyamadım açıkçası. Ovulasyon testlerinden mini mikroskoplu tükürük testi var, Donnaturk diye bi yerden buldum. Fiyatı, kullanım süresinin uzunluğu ve kolaylığı açısından bana daha mantıklı geldi, sizler için tekrar gibi olmasını istemem ama tecrübesi olan bunu kullanan varsa ve bana bilgi verirse sevinirim.
ben bir ara bayağı araştırmıştım. donna türkten ziyade focus unkine daha iyi deniliyor. görüntü daha anlaşılıır oluyormuş. aslında daha ekonomik oluyor ama belki anlayamam idrar tesi daha anlaşılır diye vazgeçmiştim.
Arkadaşlar belki mutlaka arada bahsedilmiştir ama tek tek tüm sayfaları okuyamadım açıkçası. Ovulasyon testlerinden mini mikroskoplu tükürük testi var, Donnaturk diye bi yerden buldum. Fiyatı, kullanım süresinin uzunluğu ve kolaylığı açısından bana daha mantıklı geldi, sizler için tekrar gibi olmasını istemem ama tecrübesi olan bunu kullanan varsa ve bana bilgi verirse sevinirim.
tüh bu ayda olmadı neyse üzülme bende kırmızı kart yicem gibi geliyo hic umudum yok
Kıslar bu ovulasyon testleri gebelikte de çift çizgi mi çıkıyor? Benim reglime yaklaşık 2-3 gün var, elimdeki gebelik testine güvenmediğim için ovulasyon testi de yaptım, ovulasyon testi çift çizgi çıktı, hani bilmesen yarına gıdaklayacağım diycem, beni kandırıyo bu testler yaaaavklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?