- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.981
Kıslar bu ovulasyon testleri gebelikte de çift çizgi mi çıkıyor? Benim reglime yaklaşık 2-3 gün var, elimdeki gebelik testine güvenmediğim için ovulasyon testi de yaptım, ovulasyon testi çift çizgi çıktı, hani bilmesen yarına gıdaklayacağım diycem, beni kandırıyo bu testler yaaaavklava:
Kıslar bu ovulasyon testleri gebelikte de çift çizgi mi çıkıyor? Benim reglime yaklaşık 2-3 gün var, elimdeki gebelik testine güvenmediğim için ovulasyon testi de yaptım, ovulasyon testi çift çizgi çıktı, hani bilmesen yarına gıdaklayacağım diycem, beni kandırıyo bu testler yaaaavklava:
selam kızlar ben bugün ovlsyn testi sipariş ettim...ama adetden sonra kaçıncı gün başlamalıyım...17 eylülde olmuştum acaba bu ay kaçırdım bilgilendirirseniz sevinirim...teşekkürler
canım adet düzenleyici hap kullanıyorum duphaston.bu ay 17 ağustos ayı da 17 snde olmuştım.benim hesaplamama göre daha geçmedi..biteli 3 gün oldu:)bilmiyorum kafam karıştı....
bebekelover gönül söylediğin gibi olsun istiyor ama olsaydı şimdi gebelik testinde çıkması gerekirdi, benim en azından öyle oluyor, hakkımda hayırlısı, en fazla 2 güne öğrenicem zaten
netten araştırmıştım ama anlaşılması daha zor die ilgilenmedim, ama deneyen varsa... şimdi bende merak ettim...
elvin bugün kaçıncı günün periyodunun ve kaç günde bir regl oluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?