Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

anjelic canım çizgilerin koyuluğuna bağlı biraz da. iki çizgi de aynı koyuluktaysa ya da test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyuysa büyük bir ihtimalle hamilelik var demek oluyor. ama test çizgisi silikçeyse diğerinden periyodunun her gününde çift silik çizgi çıkan arkadaşlar var. sen bir kan testi yaptır o zaman canım. inşallah Allah gönlüne göre verir.

ay canım hamilesin sanırım. insallah öylesindir.
2-3gün varken demek çift çıktı.
normal yumurtlama doneminde çift çizgiyi bulmusmuydun peki?
ben gecen ay yumurtlama donemimde 3gün kopkoyu çift çizgiyi bulmustum.cok duzenlidir sarkma falan olmuyor hç.
bu ayda yapmaya basladım yumurtlama günlerimde hp çift çizgi ama öyle kopkoyu cıkmadı. bende yumurtladım herhalde dedim,degerlendirdim. sora yapmaya devam ettim hep silikte olsa pembe çift çizgi cıktı. 2gündür de kopkopyu çift çizgi cıkıyor bende anlamadım vallahi.
21.22.günümde cıktı 29gün sürüyuo sirküsüm.
ben pek sanmıyorum kendimde gec yumurtladım herhalde bu ay ondan olsa gerek..

Kızlar hamile olduğumu sanmıyorum açıkçası, ben 12 ve 13. günümde ovulasyon testinde çift çizgiyi yakalamıştım yani haftasonuna regl günüm, çizgi silikleşti hatta yok oldu, sonra sonra dün yapayım dedim çift çizgi, ikisi de aynı koyulukta, hamile olmadığımı biliyorum gebelik testinde çıkmadı, sizce ikinci defamı ovulasyon oluyor ama akıntı felan ypk bende, kafam karıştı valla:uhm:

selam kızlar ben bugün ovlsyn testi sipariş ettim...ama adetden sonra kaçıncı gün başlamalıyım...17 eylülde olmuştum acaba bu ay kaçırdım bilgilendirirseniz sevinirim...teşekkürler

anjelic eğer 12 ve 13. gününde çifti yakaladıysan evet canım şu an hamile olma olasılığın oldukça yüksek. başlardaki sayfalara bakarsan bunun çok örneği var. gebelik testinden önce ovulasyon testinde çıkıyor çift çizgi. bence kanda bir baktır derim. inşallah olmuştur :))))))))))

selam kızlar ben bugün ovlsyn testi sipariş ettim...ama adetden sonra kaçıncı gün başlamalıyım...17 eylülde olmuştum acaba bu ay kaçırdım bilgilendirirseniz sevinirim...teşekkürler

aysen bu tamamen periyodunun ne kadar sürdüğüyle ilgili canım. 17 sinde oldun diyelim ve 28 günlük bir adet döngün varsa 17+14 = 21 i gibi yumurtlamış olabilirsin. bu durumda test için geç kalmış oluyorsun. ama periyodun daha uzunsa hala şansın olabilir. yine de bence önümüzdeki aya kullanman daha doğru sonuçlar verir. gerçi tabi inşallah hamilesindir de kullanmana gerek kalmaz :)

canım adet düzenleyici hap kullanıyorum duphaston.bu ay 17 ağustos ayı da 17 snde olmuştım.benim hesaplamama göre daha geçmedi..biteli 3 gün oldu:)bilmiyorum kafam karıştı....

bebekelover gönül söylediğin gibi olsun istiyor ama olsaydı şimdi gebelik testinde çıkması gerekirdi, benim en azından öyle oluyor, hakkımda hayırlısı, en fazla 2 güne öğrenicem zaten

canım adet düzenleyici hap kullanıyorum duphaston.bu ay 17 ağustos ayı da 17 snde olmuştım.benim hesaplamama göre daha geçmedi..biteli 3 gün oldu:)bilmiyorum kafam karıştı....

ya tabi benim aptal kafam :))) 17+14= 21 değil 31 olur da ondan. kusura bakma canım. bu ay 30 çektiğine göre sen 1 ekim de yumurtlayacaksın. bu durumda geç kalmamış oluyorsun. tekrar kusura bakma canım... matematikten sınıfta kaldım :)))))))))))))

tabi bu tamamen adet döngünün uzunluğuna bağlı 28 gün için genel hesaplama bu şekilde :)

bebekelover gönül söylediğin gibi olsun istiyor ama olsaydı şimdi gebelik testinde çıkması gerekirdi, benim en azından öyle oluyor, hakkımda hayırlısı, en fazla 2 güne öğrenicem zaten

gebelikten önce ovulasyon testinde de çıkabiliyor canım. ben de seni umutlandırmak istemem boş yere ama o ihtimali de düşün canım. herşey gönlünce olsun :)))))))

netten araştırmıştım ama anlaşılması daha zor die ilgilenmedim, ama deneyen varsa... şimdi bende merak ettim...

Benzer bir ürünü ankara maltepe de vural eczanesinde bulduk, eşim gidip bakacaktı ama ben son anda vazgeçtim. Hem emin olamadığım için hemde deneyeli çok erken biraz daha işi akışa bırakalım dedim, ama bu biraz galiba sadece bu ay için geçerli olur gibime geliyor...

elvin bugün kaçıncı günün periyodunun ve kaç günde bir regl oluyorsun?

normal de 28 gün sürer ve hiç aksamazdı ama geçen ay 34 gün sürmüş oldu tekrar regl olmam yani geçikti hatta hamileyim sanmıştım neyse dün 12. günüm dü yumurtlama günüm netteki hesaplıyıcılara göre ama ovulasyon testimde tek çizgi çıktı yine
akşam yapmam mın etkisi olurmu sizce ancak o zaman evde oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…