Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm kıslar, ben bir hafta önce 4 gün ard arda aynı koyulukta
2. çizgileri yakaladım ama diğer test çizgisi kadar koyu olmadılar hiç...
acaba yumurtam bir boyuta kadar gelip , çatlamamış olablr mi?:uhm:
çünkü hem çizgiler test çizgisiyle aynı koyulukta olmadı hiç ve ben dünden beri sağ kasığımda yumurtalık ağrıları hissediyorum...
acaba yumurtam çatlayamayıp kiste dönüşmüş olabilir mi ki?
bir de dün gece eşimle birlikte olmakta çok zorlandım, çünkü
sağ kasığımdaki ağrı ilişki sırasında çok fazla arttı...:uhm:
kızlar yardımcı olabilcek misiniz???:sinifsinif:

slm arkadaşlar ben ovulasyon testinde bugün çift çizgii yakaladım ama
anlamadğım bişi var bugün saat 1 de yaptım dünde saat 4 te yapmıştım şimdi ben nezaman ilişkiye giricem ?k

oleyyyyyyyyyyyyyyy sonunda ovulasyon testınde çift çizgiyi yakaladım testı 6 da yaptım ama bugun 2 gıbı kasıklarımda ağrı hıssettım benim şimdi ne zaman ilişkiye girmem gerekiyor acaba

kızzlarr testte pozitifi yakaladığınız gün ve ertesi gün ilişkiye giriceksinnz.. hadi kolay gelsin sizlere :)) inşallah tutunur bebişleriniz..

hanımlar acaba hamilemiyim testin yarı silik çıktı ama 2 cizgi belli oluyor ama tem net deil günümde geçti ama beni bilgilendirirseniz sevinirim

canım ya resmini koymaya calışıyorum ama olmadı yeniden deniyorum bakalım inş hamileyimdir birisi kırmızı diğeri hafif kırmızı

gamzeciğim resmi göremedim ama ikinci çizgi silik de çıksa hamilesin demektir çok büyük ihtimalle. lütfen bir test daha yap canım ama farklı marka olsun. sonucu kesinleştirmek adına. o da öyle çıkarsa kesinlikle hamilesin demektir. Allah gönlüne göre versin inşallah bacıııım. darısı bizlerin başına :)))))

senin ovülasyon tetsinde adetine yakın tekrar çift çizgi görmen ilginç acaba 2.defa mı ovülasyon oldu. öyle değil mi.

evet hanımlar ilk hamileliğim inş olucak allahım hepinize bu mutluluğu tattırsın inşş cok sağolunn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…