Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar slm
ben ilk defa ovülasyon testi yapıcam ama nasıl :sm_confused:
cumartesi günü doktora gitmiştim adetimin 10.günüydü gelişmekte olan yumurtan var dedi salı tekrar gel bakalım dedi yani bugün adetimin 13.günü oluyor fakat ben tekrar kontrole gidemicem diye test yapmayı düşündüm muhtemelen bugün değilse bile yarın yumurtalama günüm şimdi testi nasıl ve ne zaman yapmalıyım elimde sadece 2 tane var iyi değerlendirmek istiyorum
bulunduğum şehirde hiç bir eczanede veya ecza deposunda yok bu testler ancak siparişle getirtiliyor :1no2:

testin birini bugün birinide yarın mı yapsam bide nasıl yapıcam idrarımı kaç saat tutmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz

bendeki testin içinde gelen kağıtta saat 4 5 gibi yapılırsa iyi olur diyordu daha doğrusu sabah erken hariç her zaman yapabilriisn aynı zaman olmak şartı ile ben mesela çalışıyorum eve 8 de gittiğim için hep 8 de yapıyorum. 2 3 saat öncesinden sıvı tüketimini bırak ben hala çift çizgiyi akalyamaıdm bu gün 16. günüm olcak

şimdi saat en geç 18 de evde olurum onun 3 saat öncesinden bişey içmem benneyaptımki yarında yine aynı saatte mi yapmam lazım yani akşam 6 da CADIARZU

umarım sende görürsün biran önce o çift çizgileri

benimkide umut işte tüp bebekle yakalayamadım normal yolla yakalarmıyım acaba :a015: bide benim bu ay çok garip sol yumurtalığım rahmime yapışık yani soldan umut yok ve ben bu ay soldan yumurtlamışım kaydirigubbakcemile3 gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum ama mucizeler vardır ona inanıyorum allahtan umut kesilmez

inş.bizlerde birgün hamile kalıcaz :CüvCüv:

sen daha önce hiç hamile kalmışmıydın

her gün akşam 6 da yaparasın o zaman saat 4 den sonra sıvı içme tuvalete gitme yani ben öle yapıyorum :)) mevladan ümit kesilmez kısmet olur hamile kalırısın canım kafana takma ben daha önce hamile kalamdım hiç kısmet bakalım ne zaman olucak

adetlerin düzenli ise tahmini adet göreceğin tarihi 1. gün al 14 gün say 14.günden sonraki gün yani 15.gün çift çizgiyi görürsün. ama adetlerin düzenli ise çift çizgiyi gördüğpün gün ve ertesi gün çalış. lh 12 saat içinde çok hızlı ve birden yükseldiği için zamanlamanı doğtu tahmin etmen lazım çünkü elinde test yokmuş. yoksa kaçırırsın.

adetlerin düzenli ise tahmini adet göreceğin tarihi 1. gün al 14 gün say 14.günden sonraki gün yani 15.gün çift çizgiyi görürsün. ama adetlerin düzenli ise çift çizgiyi gördüğpün gün ve ertesi gün çalış. lh 12 saat içinde çok hızlı ve birden yükseldiği için zamanlamanı doğtu tahmin etmen lazım çünkü elinde test yokmuş. yoksa kaçırırsın.

kızlar bu ayd olmadı ben 1 ekimi beklerken bugun yedim gene kırmızı kartı.endise etmeye basldım düsük kürtaj derken bir problemmi var acaba

Devam et canım benımde oyle oldu 21. gune kadar silik çizgi çıktı belkı senınde oyle olur geç yumurtlarsın.

inş canım dün biraz silik bir çizgi vardı sanki :teselli: ama hemen çıkamdı bi yarım saat sonra gördüm .belkide geç yumurtlama olcak bu gün 17 sabırla beklicem. CADIARZU

kızlar bu ayd olmadı ben 1 ekimi beklerken bugun yedim gene kırmızı kartı.endise etmeye basldım düsük kürtaj derken bir problemmi var acaba

merhaba secil ipek, seni cok iyi anliyoruz hepimiz ayni durumdayiz:sinifsinif:benim eskiden cok stabildi fakat strest yaptigim son zamanlarda degisti, ne zaman regl olacagimi kestiremiyorum.Su stresten bir uzak kalabilsekopuyorumnanaktan umarim onumuzdeki ay olur canim.

kızlar hepicinizi özledim. buralar sakinleşmiş mi bana mı öyle geliyor
yeni hamişlere tebrikler. darısı hepimizin başına
ben 2 ekimde görücem kırmızı kartı. bu ay da olmadı ama ben çok rahattım hiç sitres yapmadım.
handem sen ne zamanı bekliyorsun listeyi göremedim nedir durumlar.

dün 18 gündü ve anı koyulukta çift çizgiii yakaladım çok sevindim bi ara hiç yumurtlamıcam sandım
inşş bu ay haırlısı ile olur isteyen herkezle berebar rabbim hayırlı kuzucuklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…